sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası

Emelkara çok teşekkürederim..tirsmaya başladım anesteziden daha öncede böyle bişey başımdan geçmediği için, nelerle karşı karşıya kalacağım bilmekte yarar var.. Ağrıya sızı ya hiç dayanamıyorum bide. Iğne yapılsa kesinlikle bakmam stres olursam ağlarım.. Biliyorum zor atlaticam ben :-( hayırlısı inşallah..

arkadaşım

bu 7.5 ay içinde ikinci genel anestezimdi benim

sezeryanda da meme büyütmede de odada gözümü açtım hafif bir sersemlik oldu

sezeryanda şiddetli gaz ağrısı çektim ilk bir saat

meme büyütmede de acı hissettim şiddetliydi ama gaz mıydı göğsüm müydü onu ayırt edemedim

ağrı kesici vurdular

meme büyütmeden devam ediyorum

nefes darlığı çektim (bandajlar yüzünden biraz da)

oturmaya kalkmaya yatakta hareket etmeye çalışrken ağrı duydum

ilk iki buçuk gün desteksiz yemek yiyemedim wc yi kullanamadım

üçüncü gün öğleden sonra kendim yapabildim

ama üstümü giyip çıkartamadım

Allahtan serzeryan için aldığım gömlek tipi pijamalarım vardı evde onları giydim

dr a giderken de hamilelik ve sonrası için aldığım bol uzun gömleklerimi giydim atletsiz

ha tabi direnlerim vardı onu da sölemeliyim 3. gün alındı farketmedim alındığı hiç acımadı

oğlumu kucağıma almam 2 hafta yasaktı

ilk 3 gün uyurken şiddetli sırt ağrısıyla defalarca kez uyandım sırt üstü oturrur pozisyonda uyumak zorunda olduğum için

her gün biraz daha az uyandım ama bi haftayı bul bel sırt ağrısıyla uyanmalarım

sonra geçti...

emelcim yorum yazan ellerin dert görmesin tesekkurler falla ne guzel izah etmişsin.:21:

benim anestezim çok sıkıntılıydı arkadaşlar :KK50: gözünüzü korkutmak için yazmıyorum zaten çok fazla insanda böyle olmuyormuş ama bilin diye yazmak istedim sadece.

anesteziden çok geç uyandım ben. ameliyathaneden çıkarken gözüm açıkmış eşim öyle söylüyor ama ben hatırlamıyorum bilincim kapalıydı sanırım. ameliyathaneden beni odama getirdikten sonra hasta bakıcılar üstümü giydirmiş uyanıkmışım ama hatırlamıyorum :2: odama geldikten yaklaşık 1 saat sonra kendime gelmişim. ve kendimi tavana boş boş bakarken yakaladım :KK50: ilk hissettiğim şey sadece ağrıydı. ve ilk kurduğum cümle "göğsüm çok ağrıyor hemşireyi çağırın" oldu. hemşire hemen bir iğne yaptı ve anında ağrım kesildi. ondan sonra hiç ağrım olmadı denecek kadar az ağrılarım oldu çok şükür. :KK34:

kendime geldikten yaklaşık 1 saat sonra mide bulantılarım başladı. seruma bulantı önleyici bişeyler falan kattılar ama olmadı :KK50: bir gün boyunca geçmedi çok fenaydım, ciğerlerim ağzımdan çıkacak ölecem sanıyordum :KK50: :2:

inşallah sizde böyle şeyler olmaz arkadaşlar. benim bünyem çok hassasmış sanırım çünkü genelde pek kimseden duymuyorum bu tarz şeyler.

Son düzenleme:
Banada en yakın,en iyi görüşmenin geçtiği doktor Atilla bey gibi gibi geldi :KK34: Ayrıca meme ucu kesisine sıcak bakması ayrıca hoşuma gitti.300-400 cc ölçülerdir gayet iyi bence.Bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,gerçektende zamanla sıfır iz oluyor..Bence estetik ameliyatında bu ameliyatı olduguna dair bir izin kalması iyi degil.O yüzden meme ucu kesisini yapabilen,sana uygun gören bir cerraha ameliyat olursan çok başarılı sonuclar alırsın..
Bendede yuvarlak,Mentor marka protez var..Herseyinden memnunum ben,400 cc var bende .Benimde gögüs yapım geniştir ve harika oldu.Daha önce görüştüğüm doktorlardan Banada sana asla 300 cc olmaz diyen doktorlarda olmuştu,düşün yani.Ama gayette güzel oldu,tam istediğim gibi.Bundan ufagı ne gögüslerimi kaldirirdi nede benim istediğim gibi gögüs olurdu.Mutsuz olurdum yani.İyikide 400 olmuş :KK66:

arzum77 özel mesaj atamıyorum henüz yeni üye olduğum için, meme estetiği konusunda şu projelerimin yoğunluğu bitince araştırmaya başlayacağım sana da danışmamda sakınca olur mu

Ben hiç bu ölçü işini tam olarak anlamadım.. satılarak sırt ölçüsü ise 90 60 90 ölçüsu neyin nesidir :-/

bence bel ölçüsünden mantık yürütürsek 6o cm'lik bel ölçüsüne sahip biri 70-75 sütyen kullanır 90 göğüs çevresidir buda d cup a eş değerdir..
özetlersek ince bel dolgun (kocaman değil ama dolgun sadece:) ) göğüsler ve göğüslerle orantılı bi basenler...

kızlar bu konuda bilgi vermek istiyorum. izsiz meme buyutme denilen sey aslında koltuk altı kesisi ile yapılan meme buyutme
ankarada yapan doktorlar volkan tayfur,nebil bozdoğan
istanbulda yapan doktorlar nazmi bayçın,zekeriya kul,yakup avşar,onur erol,ali mezdeği şimdilik bunları bulabildim. merak eden arkadaşlara

Ankara'da bir de Ferruh bingül var koltuk altı kesisiyle yapan muyane ücretsiz birde onunla görüşebilirsin tatlım

istanbuldan yakup avşarın sekreteriyle konuştum. koltukaltından kohesiv jel endoskopik yöntemle yapıyormuş. fiyat 12500 tl. :KK25: oha yaa off cok doktor araştırmasam mı acaba kafam mı karışıyor yoksa gitsem mi birine bilemedim ben onu :KK53:

zekeriya kula ya da volkan tayfura bu yöntemle ameliyat olanların yorumlarını beklıyorum. inş biri çıkar

canım sen bana msj atmışşın gecen gün yeni gördüm ve cevap yazdım sana gitmedi msj kutun dolmuşşş cünki ankarada zühtü demirle ilgili soruydu....ayrıca bu doktor araştırma işi cok zor cok fazla doktora gittikcede kafan karışır.içine hangi doktor sinerse ona yaptır...ben doktorumdan cok memnun kaldım.darısı başına

kızlar güya bugun için sabah 10a randevu almıştım hacettepeden ama uyanamadım gene :KK1: neyse ankara yenimahalle devlet hastanesine gittim. orada plastik cerrah ali mübin var onu sormaya gittim ameliyattaymış bugun ve izne cıkıymuş ayın 21 ine kadar yokmuş. bende şans olsa zaten lömbür lömbür memişli dogardım :KK53: neyse yarın nebil bozdganla görüşücem bakalım nasıl olacak. ayın 6sında da tatile cıkıyorum artık birine karar verip tatil dönüşü yaptıriyim diyorum memişleri
tatlişim ya çok şekersin.bende aynı dertten muzderip bir şahsım.istbuldym.

kızlar ne zamandır giremiyorum internete. ev tasınma işleri falan girdi araya. netimi degiştirdim turkcell superonline yaptım. erkek arkımdan ayrıldımm anlicanız bi suru sey yasadım bu donemde ama meme buyutme işlerini arastırmam devam edecek :):KK51:

Canim sen koltukaltini baya arastirmistin.neye karar verdin.

kızlar araya gene bir sürü şeyler girdi hepten boşladım kkyı ama geri döndüm. en son ben en son nebil bozdoğana karar vermiştim. hatta paramı da biriktirdim ama araya başka masraflar girince gidemedim ama gene biriktirirsem para ona yaptırcam ben.

arkadaşlar

nebil bozdoğan hocaya göğüs büyütme ameliyatı yaptıralı tam bir sene oldu

275 cc yuvarlak mentor takıldı

ben ve eşim çok büyük istemiyodum tam istediğim büyüklükte oldu ne çok büyük ne küçük

çok güzeller çok memnunum

gören arkadaşlarım hem büyüklüğünü hem doğallığını çok beğendi

tek sıkıntı yüzüstü yatamıyorum beş dakkadan uzun

koltukaltı izim tamamen kaybolmadı ama bayapa azaldı

evet hala belli olması kötü ama açıkcası bu izin meme ucunda olması hiç istemeyeceğim bi şey olurdu

o kadar emek ver para harca memem güzel olsun diye sonra memnin üstünde iz

meme altı için de yeterince dokum (katlantım yoktu) yoktu yine çok belirgin olacaktı bu yüzden koltukaltı seçimiminden hala memnunum

ağrım sızım hiç bi sıkıntıöm yok

yüzüstü yatmadığım sürece silikon olduklarını bile farketmiyorum

radikal bi karardı ben de çok zorlandım

ama artıkkıyafetlerim daha çok yakışı

tatilde bunalım olmuyorum

dekolte giyebiliyıorum

aynadaki kendimi çok daha fazla seviyorum

ha buarada 75a yı dolduramıyodum yine dolgun 75c yim

bazı sütyenlerde 80a da olabiliyor

şu bildiğiniz tahta göğüslerdendim ben

aslında 300 cc istedim ama nebil hoca sizin ölçülerinizde 275 cc kadar estetik durmaz tavsiye etmiyorum dedi

şimdi ii ki onu dinlemişim diyorum

hepinize ii şanslar...

Acaba son durum nedir ameliyatını oldunmu :) aradan epey zaman geçmiş, doktorlar tecrübeler ve fiyatlar da öyledir tabi. Yakın zamanda koltukaltı kesiyle ilgili ciddi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen. İşin içinden cıkamıyorum:KK43:

Son düzenleme:
arkadaşlar

nebil bozdoğan hocaya göğüs büyütme ameliyatı yaptıralı tam bir sene oldu

275 cc yuvarlak mentor takıldı

ben ve eşim çok büyük istemiyodum tam istediğim büyüklükte oldu ne çok büyük ne küçük

çok güzeller çok memnunum

gören arkadaşlarım hem büyüklüğünü hem doğallığını çok beğendi

tek sıkıntı yüzüstü yatamıyorum beş dakkadan uzun

koltukaltı izim tamamen kaybolmadı ama bayapa azaldı

evet hala belli olması kötü ama açıkcası bu izin meme ucunda olması hiç istemeyeceğim bi şey olurdu

o kadar emek ver para harca memem güzel olsun diye sonra memnin üstünde iz

meme altı için de yeterince dokum (katlantım yoktu) yoktu yine çok belirgin olacaktı bu yüzden koltukaltı seçimiminden hala memnunum

ağrım sızım hiç bi sıkıntıöm yok

yüzüstü yatmadığım sürece silikon olduklarını bile farketmiyorum

radikal bi karardı ben de çok zorlandım

ama artıkkıyafetlerim daha çok yakışı

tatilde bunalım olmuyorum

dekolte giyebiliyıorum

aynadaki kendimi çok daha fazla seviyorum

ha buarada 75a yı dolduramıyodum yine dolgun 75c yim

bazı sütyenlerde 80a da olabiliyor

şu bildiğiniz tahta göğüslerdendim ben

aslında 300 cc istedim ama nebil hoca sizin ölçülerinizde 275 cc kadar estetik durmaz tavsiye etmiyorum dedi

şimdi ii ki onu dinlemişim diyorum

hepinize ii şanslar...
Merhaba:KK24: ben ve nisanlimda büyük istemeyenlerdeniz 275cc düşünüyorum ama burda bicok kisi 300cc altı yaptirmayin diyor onlari okuyunca acaba diyorum:KK17: sizinm beden olculerinizi ogrenebilir miyim acaba?

X