sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası

kemal fındıkcıoğlu mu doktorun. onun yanına da gitmeye karar vermiştim ben ama aradım gazi hastanesini bana kemal beyin artık yeni hasta kabul etmedigini. hep eski hastalarıyla alakadar oldugunu soylemişlerdi o yuzden gorusememiştim

nebil bozdoganla mesajlaştım. kendisi koltukaltından endoskopik kohesiv jel yapıyormuş birkaç da foto yolladı yaptıgı kişilerin ama gözume kucuk geldi memeler. ben de buyuk ıstıyorum ya ama cuma gunu gorusucem kendisiyle. randevu almıştım.

Diğer başlıkta sorularına cevap verecektim şimdi kendi başlığını görünce konu dağılmasın dedim :)
Ben Hacettepe'de cuma günü ameliyat oldum, ameliyattan önce Figen Özgür'ü hiç görmedim çünkü 1 hafta boyunca yurtdışında olacak isterseniz baş asistanıyla görüşebilirsiniz ameliyatlara beraber giriyorlar dediler ilk muayene edenler.Ya da 1hafta sonra gelin dediler. Ben de daha fazla beklemek istemediğim için ve şehirdışından geldiğim için gittim Ömer Ekin'le görüştüm. O da sürekli ameliyatta oluyor ama gidip beklerseniz görüşebiliyorsunuz. Benim Hacettepe'yi seçme nedenim ilk başta tamamen maddi kısımlar yüzündendi ve Figen Özgür'ün ismini çok duyduğum içindi ama Ömer Bey'le ilk görüşmemde çok iyi hissettim önemli olan o güven duygusuydu sanırım :) Hatta bana İstanbul'da doktor mu kalmadı buraya kalktın geldin dedi :))
Ameliyattan hemen önce ölçümler çizimler yapılırken Figen Hoca geldi, ameliyat başlarken iyi uykular dedi sonrasını bilmiyorum.. 3gün sonra kontrole gittim yine Ömer Beyle Figen Hanım beraber ilgilendiler.
Diğer ayrıntılara gelince; Boyum 1.65 kilom 49 , 255cc mentor marka damla protez kas altına yerleştirilmiş. Meme ucum çok küçük olduğu için alt taraftan girdiler 3er cm'lik dikişlerim var şuanda ama zamanla hem memenin altında kalacak hem de gözle görülmeyecek dediler.
Diren takılmadı, ameliyattan sonra kasılmalarım ağrılarım oldu ancak öğlen 1'de çıktım ameliyattan 6'da doktorum gelip sargıları açtı gevşetti, ertesi gün de sporcu sütyeni aldırıp giydirdi :)
Ptesi günü de uçağa binip İstanbul'a döndm. Şimdi 5.günüm hala yatıp kalkarken zorlanıyorum, kollarımı fazla kullanamıyorum ama gayet iyi hissediyorum.
Devlet hastanesi olduğu için öyle saatlerce gidip görüşme fırsatın olmayabilir ama ben sorduğum bütün sorulara cevap aldım, boyutuna da mümkün olduğunca dogal olmasını istiyorum demiştim ameliyatta karar vericez dediler. 275 diye konuşmuştuk, 300e kadar denemiş ama 255 konmuş şuanda pek anlamasamda bana uygun görünüyorlar. Öncesinde çekilen fotografları simülasyonda deniyorlarmış, ben çok karışmak istemedim açıkcası.
Ve toplamda bana operasyon 1800 protez + 700 hastane ameliyat ücreti = 2500tl'ye mal oldu.

Başka sormak istediğin soru olursa cevaplamaya çalışırım, kendi operasyonumla ilgili ayrı başlık açmaya gerek kalmadı şuanda herşeyi anlattım zaten :))

evet canım Kemal Fındıkçıoğlu... sanırım öyle çünkü bi arkadaş daha forumda öyle demişti istedim ama görüşemedim diye.. ben son kontrole gittiğimde bana karşı kontrol ve ameliyat tarihinde çok esnek davrandı mesela haziran da tatile çıkıcam dedim o zaman tatil sonrası ne zaman istersen dedi sağolsun bana da en uygun Ağustos gözüküyo (aksilik olmazsa ) hem burnumun senesi doluyo hem annem gelicek istanbul dan öyle işte bakalım hakkımızda hayırlısı canım

Mehaba, kulak misafiri oldum :)
Verdiiginiz bilgiler icin tesekkurler. Size cok gecmis olsun gule gule kullanin cicilerinizi ;-)

Onceden meme dokun varmiydi peki?
Oncesi sonrasi fotolarini gorebilir miyiz?

Merhaba.. Okudum bilgi edindim fiyat konusunda ..
Ama siz cok sanslisiniz istediginiz doktorla gidip gorusuyorsunuz. Ben yurt disindayim Hasan Beyle ( Hasan Findik) bir kac yazismamiz oldu. Hasta yorumlarinida okudum simdilik icime siniyor ve ona guvenip olsun bitsin istiyorum.. Fazla kafami karistirmak istemiyorum ( aslinda hic dogru bir dusunce degil amai iste)

Bu arada sunuda belirteyim Hasan Bey 3500 Euro dedi.. Dahil olan hizmetleride var.

Son düzenleme:

Canım sana da çok çoook geçmişler olsun inşallah her 'bebişlerine' her baktığında mutlu olursun bu kendim içinde dilediğim bi dilek

cnmm verdigin bilgiler için cok tesekkur ederim. geçmiş olsun bu arada. ah şu 100 mesajı doldursam da özelden mesaj atsam butun kkcılara canım ekliyorum seni arkadaş listeme bu arada. benim boyum 175 kilom 48. kilo vermişim gerci hayatım boyunca hep 45-50 arası oldum ama en son 55tim inmişim gene. neyse konuyu cok dagıtmiyim. 255 cc bana kucuk gelir belki byum uzun ya bende böyle lop lop memeciyim ama dogal da dursun istiyrum. araştırmalarım devam ediyor. takipte kalınız

kızlar güya bugun için sabah 10a randevu almıştım hacettepeden ama uyanamadım gene neyse ankara yenimahalle devlet hastanesine gittim. orada plastik cerrah ali mübin var onu sormaya gittim ameliyattaymış bugun ve izne cıkıymuş ayın 21 ine kadar yokmuş. bende şans olsa zaten lömbür lömbür memişli dogardım neyse yarın nebil bozdganla görüşücem bakalım nasıl olacak. ayın 6sında da tatile cıkıyorum artık birine karar verip tatil dönüşü yaptıriyim diyorum memişleri

canım hasan fındıkta cok iyi bir doktormuş ben hiç knuşmadım ama memnun kalan arkadaslar var cok burada.3500 euro da yaklasık 7000 tl mi ediyo. normal bir fiyat bence de. hayırlısı canım inş istedigin gibi olur senin de memişler.

cnm seni ekliyorum arkadaş listeme

kızlar nette yabancı sitelerde memealtı kesisiyle ameliyat olmuş birkaç bayanın resmini buldu fikir açısından ekliyorum buraya.meme altı kesisiyle olan arkadaşlar da yorum yapar yardımcı olursa çok seviniriz falla dimi

kızlar bu konuda bilgi vermek istiyorum. izsiz meme buyutme denilen sey aslında koltuk altı kesisi ile yapılan meme buyutme
ankarada yapan doktorlar volkan tayfur,nebil bozdoğan
istanbulda yapan doktorlar nazmi bayçın,zekeriya kul,yakup avşar,onur erol,ali mezdeği şimdilik bunları bulabildim. merak eden arkadaşlara

Ekleme yapıyorum,meme ucu kesiside izsiz bir ameliyat sonucudur gôgüs büyütme ameliyatında Her iki teknikte uzman ellerde yapılırsa kusursuz harika sonuçlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…