sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası

cnm mrb tüm yazılarını dr görüşmelerini şimdi okudum bende Ankara'dayım henüz ameliyat olmadım ama kısmetse Ağustos gibi olucam ben geçen sene burun ameliyatı oldum gazi üniv.hastanesinde hiç araştırmadan ilk gittiğim dr du çok güven verdi bana ve hemen ameliyat tarihi aldım neyse ilk zamanlar çok pişman oldum beğenmedim burnumu falan ama şimdi ödemler gidince daha bi hoşuma gitmeye başladı burnumda iki pürüz var ucunda hafif eğrilik burun sırtında çok ufak bi çıkıntı var işte bu yaz bu iki pürüzü düzelticek dr um. bunları niye anlatıyorum olumlu- olumsuz herşeyi söylemek için.. Ben burnumda böyle ufak sorunlar olunca dr olan güvenimi kaybettim (buarada ameliyat öncesi burnum dışardan kibar görünsede içerde üç parçalı kırık vardı birazda o yüzden problem yaşadım sanırım ) ama bu bir yıllık görüşmelerimde şunu anladım ki dr um gerçekten elinden geleni yapıyo ve hastalarının sağlığını riske edecek her müdahaleden kaçınıyo... üniv hastanesini bilirsin sonuçta özele göre daha uygundur yani adamın maddi bi çıkarı olamaz buna rağmen ilgili ve özverili neden bilmiyorum ama içimden bi ses ona güvenmemi söylüyo bende bu Ağustosta inşallah meme büyütme ameliyatımı da kendisine olucam aynı ameliyatta burnumdaki ufak problemleri de halledecek.. ordaki başka hastalarıyla denk geldim bi bayan Kütahya dan sadece kontrol için Kemal hocaya geldiğini söylemişti kanser sonrası alınan tek gögüsün yerine karnındaki yağ dokusundan meme yapmış o yüzden bi başkası iki kez çene ameliyatı olmuş komple yüz derisi kaldırılıyo falan ve yüzünde bi çok yere yağ enjekte edilmiş bunlar hep asansörde ya da beklerken denk geldiklerim ama bu forumda benimle aynı sıkıntıları yaşayan iki arkadaş daha vardı yani memnun olanda var olmayanda... Sana asla git görüş vs tavsiyesinde bulunamam çünkü bende henüz meme ameliyatı olmadım burnumdan sonra bi ara vazgeçtim kemal hocadan zühtü beye muayene oldum ama kemal hocayla birebir aynı şeyleri söyleyince kendi dr munda o kadar da kötü bi dr olmadığını düşündüm çünkü zühtü beyin söyledikleri farklı olsaydı kendi dr ma tekrar asla güvenmezdim... bilmiyorum umarım pişman olmam seni de takip edicem Ankara da olduğun için.. :KK34:

kemal fındıkcıoğlu mu doktorun. onun yanına da gitmeye karar vermiştim ben ama aradım gazi hastanesini bana kemal beyin artık yeni hasta kabul etmedigini. hep eski hastalarıyla alakadar oldugunu soylemişlerdi o yuzden gorusememiştim :KK43:

nebil bozdoganla mesajlaştım. kendisi koltukaltından endoskopik kohesiv jel yapıyormuş birkaç da foto yolladı yaptıgı kişilerin ama gözume kucuk geldi memeler. ben de buyuk ıstıyorum ya :KK52: ama cuma gunu gorusucem kendisiyle. randevu almıştım.

cuma gunu için de nebil bozdogandan randevu aldım. yarın için de hacettepe üniye gidicem ömer akınla görüşücem figen hcayla birlikte girdigini duydum ameliyatlara. figen hoca bnm erkek arkımın da bi ameliyatına girmişti dudak yarıgıyla ilgili cocukken. cok tanınmış iyi bir hocaymıs yurt dısındaki doktorlar bile bnm erkek arkıma figen hoca yapamazsa kimse yapamaz demiş .ama meme buyutme yapıyor mu cok onu bilmiyorum. kendisi dudak ve damak yarıgı konularında cok uzmanmış.pazartesi gunu de ankara üni tıp fak. zeki can hocayla gorusucem telde knustum cok kıbar tatlı biri.

Diğer başlıkta sorularına cevap verecektim şimdi kendi başlığını görünce konu dağılmasın dedim :)
Ben Hacettepe'de cuma günü ameliyat oldum, ameliyattan önce Figen Özgür'ü hiç görmedim çünkü 1 hafta boyunca yurtdışında olacak isterseniz baş asistanıyla görüşebilirsiniz ameliyatlara beraber giriyorlar dediler ilk muayene edenler.Ya da 1hafta sonra gelin dediler. Ben de daha fazla beklemek istemediğim için ve şehirdışından geldiğim için gittim Ömer Ekin'le görüştüm. O da sürekli ameliyatta oluyor ama gidip beklerseniz görüşebiliyorsunuz. Benim Hacettepe'yi seçme nedenim ilk başta tamamen maddi kısımlar yüzündendi ve Figen Özgür'ün ismini çok duyduğum içindi ama Ömer Bey'le ilk görüşmemde çok iyi hissettim önemli olan o güven duygusuydu sanırım :) Hatta bana İstanbul'da doktor mu kalmadı buraya kalktın geldin dedi :))
Ameliyattan hemen önce ölçümler çizimler yapılırken Figen Hoca geldi, ameliyat başlarken iyi uykular dedi sonrasını bilmiyorum.. 3gün sonra kontrole gittim yine Ömer Beyle Figen Hanım beraber ilgilendiler.
Diğer ayrıntılara gelince; Boyum 1.65 kilom 49 , 255cc mentor marka damla protez kas altına yerleştirilmiş. Meme ucum çok küçük olduğu için alt taraftan girdiler 3er cm'lik dikişlerim var şuanda ama zamanla hem memenin altında kalacak hem de gözle görülmeyecek dediler.
Diren takılmadı, ameliyattan sonra kasılmalarım ağrılarım oldu ancak öğlen 1'de çıktım ameliyattan 6'da doktorum gelip sargıları açtı gevşetti, ertesi gün de sporcu sütyeni aldırıp giydirdi :)
Ptesi günü de uçağa binip İstanbul'a döndm. Şimdi 5.günüm hala yatıp kalkarken zorlanıyorum, kollarımı fazla kullanamıyorum ama gayet iyi hissediyorum.
Devlet hastanesi olduğu için öyle saatlerce gidip görüşme fırsatın olmayabilir ama ben sorduğum bütün sorulara cevap aldım, boyutuna da mümkün olduğunca dogal olmasını istiyorum demiştim ameliyatta karar vericez dediler. 275 diye konuşmuştuk, 300e kadar denemiş ama 255 konmuş şuanda pek anlamasamda bana uygun görünüyorlar. Öncesinde çekilen fotografları simülasyonda deniyorlarmış, ben çok karışmak istemedim açıkcası.
Ve toplamda bana operasyon 1800 protez + 700 hastane ameliyat ücreti = 2500tl'ye mal oldu.

Başka sormak istediğin soru olursa cevaplamaya çalışırım, kendi operasyonumla ilgili ayrı başlık açmaya gerek kalmadı şuanda herşeyi anlattım zaten :))

kemal fındıkcıoğlu mu doktorun. onun yanına da gitmeye karar vermiştim ben ama aradım gazi hastanesini bana kemal beyin artık yeni hasta kabul etmedigini. hep eski hastalarıyla alakadar oldugunu soylemişlerdi o yuzden gorusememiştim :KK43:

evet canım Kemal Fındıkçıoğlu... sanırım öyle çünkü bi arkadaş daha forumda öyle demişti istedim ama görüşemedim diye.. ben son kontrole gittiğimde bana karşı kontrol ve ameliyat tarihinde çok esnek davrandı mesela haziran da tatile çıkıcam dedim o zaman tatil sonrası ne zaman istersen dedi sağolsun bana da en uygun Ağustos gözüküyo (aksilik olmazsa ) hem burnumun senesi doluyo hem annem gelicek istanbul dan öyle işte bakalım hakkımızda hayırlısı canım :KK16:

Diğer başlıkta sorularına cevap verecektim şimdi kendi başlığını görünce konu dağılmasın dedim :)
Ben Hacettepe'de cuma günü ameliyat oldum, ameliyattan önce Figen Özgür'ü hiç görmedim çünkü 1 hafta boyunca yurtdışında olacak isterseniz baş asistanıyla görüşebilirsiniz ameliyatlara beraber giriyorlar dediler ilk muayene edenler.Ya da 1hafta sonra gelin dediler. Ben de daha fazla beklemek istemediğim için ve şehirdışından geldiğim için gittim Ömer Ekin'le görüştüm. O da sürekli ameliyatta oluyor ama gidip beklerseniz görüşebiliyorsunuz. Benim Hacettepe'yi seçme nedenim ilk başta tamamen maddi kısımlar yüzündendi ve Figen Özgür'ün ismini çok duyduğum içindi ama Ömer Bey'le ilk görüşmemde çok iyi hissettim önemli olan o güven duygusuydu sanırım :) Hatta bana İstanbul'da doktor mu kalmadı buraya kalktın geldin dedi :))
Ameliyattan hemen önce ölçümler çizimler yapılırken Figen Hoca geldi, ameliyat başlarken iyi uykular dedi sonrasını bilmiyorum.. 3gün sonra kontrole gittim yine Ömer Beyle Figen Hanım beraber ilgilendiler.
Diğer ayrıntılara gelince; Boyum 1.65 kilom 49 , 255cc mentor marka damla protez kas altına yerleştirilmiş. Meme ucum çok küçük olduğu için alt taraftan girdiler 3er cm'lik dikişlerim var şuanda ama zamanla hem memenin altında kalacak hem de gözle görülmeyecek dediler.
Diren takılmadı, ameliyattan sonra kasılmalarım ağrılarım oldu ancak öğlen 1'de çıktım ameliyattan 6'da doktorum gelip sargıları açtı gevşetti, ertesi gün de sporcu sütyeni aldırıp giydirdi :)
Ptesi günü de uçağa binip İstanbul'a döndm. Şimdi 5.günüm hala yatıp kalkarken zorlanıyorum, kollarımı fazla kullanamıyorum ama gayet iyi hissediyorum.
Devlet hastanesi olduğu için öyle saatlerce gidip görüşme fırsatın olmayabilir ama ben sorduğum bütün sorulara cevap aldım, boyutuna da mümkün olduğunca dogal olmasını istiyorum demiştim ameliyatta karar vericez dediler. 275 diye konuşmuştuk, 300e kadar denemiş ama 255 konmuş şuanda pek anlamasamda bana uygun görünüyorlar. Öncesinde çekilen fotografları simülasyonda deniyorlarmış, ben çok karışmak istemedim açıkcası.
Ve toplamda bana operasyon 1800 protez + 700 hastane ameliyat ücreti = 2500tl'ye mal oldu.

Başka sormak istediğin soru olursa cevaplamaya çalışırım, kendi operasyonumla ilgili ayrı başlık açmaya gerek kalmadı şuanda herşeyi anlattım zaten :))

Mehaba, kulak misafiri oldum :)
Verdiiginiz bilgiler icin tesekkurler. Size cok gecmis olsun gule gule kullanin cicilerinizi ;-)

Onceden meme dokun varmiydi peki?
Oncesi sonrasi fotolarini gorebilir miyiz?

nebil bozdoganla mesajlaştım. kendisi koltukaltından endoskopik kohesiv jel yapıyormuş birkaç da foto yolladı yaptıgı kişilerin ama gözume kucuk geldi memeler. ben de buyuk ıstıyorum ya :KK52: ama cuma gunu gorusucem kendisiyle. randevu almıştım.

Merhaba.. Okudum bilgi edindim fiyat konusunda ..
Ama siz cok sanslisiniz istediginiz doktorla gidip gorusuyorsunuz. Ben yurt disindayim Hasan Beyle ( Hasan Findik) bir kac yazismamiz oldu. Hasta yorumlarinida okudum simdilik icime siniyor ve ona guvenip olsun bitsin istiyorum.. Fazla kafami karistirmak istemiyorum ( aslinda hic dogru bir dusunce degil amai iste)

Bu arada sunuda belirteyim Hasan Bey 3500 Euro dedi.. Dahil olan hizmetleride var.

Son düzenleme:

Canım sana da çok çoook geçmişler olsun :KK9: inşallah her 'bebişlerine' her baktığında mutlu olursun bu kendim içinde dilediğim bi dilek :KK16:

cnmm verdigin bilgiler için cok tesekkur ederim. geçmiş olsun bu arada. ah şu 100 mesajı doldursam da özelden mesaj atsam butun kkcılara :KK52: canım ekliyorum seni arkadaş listeme bu arada. benim boyum 175 kilom 48. kilo vermişim :KK50: gerci hayatım boyunca hep 45-50 arası oldum ama en son 55tim inmişim gene. neyse konuyu cok dagıtmiyim. 255 cc bana kucuk gelir belki byum uzun ya bende böyle lop lop memeciyim :KK52: ama dogal da dursun istiyrum. araştırmalarım devam ediyor. takipte kalınız :KK34:

kızlar güya bugun için sabah 10a randevu almıştım hacettepeden ama uyanamadım gene :KK1: neyse ankara yenimahalle devlet hastanesine gittim. orada plastik cerrah ali mübin var onu sormaya gittim ameliyattaymış bugun ve izne cıkıymuş ayın 21 ine kadar yokmuş. bende şans olsa zaten lömbür lömbür memişli dogardım :KK53: neyse yarın nebil bozdganla görüşücem bakalım nasıl olacak. ayın 6sında da tatile cıkıyorum artık birine karar verip tatil dönüşü yaptıriyim diyorum memişleri

Merhaba.. Okudum bilgi edindim fiyat konusunda ..
Ama siz cok sanslisiniz istediginiz doktorla gidip gorusuyorsunuz. Ben yurt disindayim Hasan Beyle ( Hasan Findik) bir kac yazismamiz oldu. Hasta yorumlarinida okudum simdilik icime siniyor ve ona guvenip olsun bitsin istiyorum.. Fazla kafami karistirmak istemiyorum ( aslinda hic dogru bir dusunce degil amai iste)

Bu arada sunuda belirteyim Hasan Bey 3500 Euro dedi.. Dahil olan hizmetleride var.

canım hasan fındıkta cok iyi bir doktormuş ben hiç knuşmadım ama memnun kalan arkadaslar var cok burada.3500 euro da yaklasık 7000 tl mi ediyo. normal bir fiyat bence de. hayırlısı canım inş istedigin gibi olur senin de memişler.

evet canım Kemal Fındıkçıoğlu... sanırım öyle çünkü bi arkadaş daha forumda öyle demişti istedim ama görüşemedim diye.. ben son kontrole gittiğimde bana karşı kontrol ve ameliyat tarihinde çok esnek davrandı mesela haziran da tatile çıkıcam dedim o zaman tatil sonrası ne zaman istersen dedi sağolsun bana da en uygun Ağustos gözüküyo (aksilik olmazsa ) hem burnumun senesi doluyo hem annem gelicek istanbul dan öyle işte bakalım hakkımızda hayırlısı canım :KK16:

cnm seni ekliyorum arkadaş listeme :KK34:

$images (4).jpg

kızlar benim vücut tipim bu kızcagıza benzıyo ama bunun memesiz hali .sizce bu kızın meme ölçüsü kaçtır.

kızlar nette yabancı sitelerde memealtı kesisiyle ameliyat olmuş birkaç bayanın resmini buldu fikir açısından ekliyorum buraya.meme altı kesisiyle olan arkadaşlar da yorum yapar yardımcı olursa çok seviniriz falla dimi :KK76:

$2_weeks_06.jpg

$C--Documents and Settings-swetja-Desktop-inframammary incision.jpg

$images.jpg

$Inframammary1.jpg

Ben hiç bu ölçü işini tam olarak anlamadım.. satılarak sırt ölçüsü ise 90 60 90 ölçüsu neyin nesidir :-/

kızlar bu konuda bilgi vermek istiyorum. izsiz meme buyutme denilen sey aslında koltuk altı kesisi ile yapılan meme buyutme
ankarada yapan doktorlar volkan tayfur,nebil bozdoğan
istanbulda yapan doktorlar nazmi bayçın,zekeriya kul,yakup avşar,onur erol,ali mezdeği şimdilik bunları bulabildim. merak eden arkadaşlara

kızlar bu konuda bilgi vermek istiyorum. izsiz meme buyutme denilen sey aslında koltuk altı kesisi ile yapılan meme buyutme
ankarada yapan doktorlar volkan tayfur,nebil bozdoğan
istanbulda yapan doktorlar nazmi bayçın,zekeriya kul,yakup avşar,onur erol,ali mezdeği şimdilik bunları bulabildim. merak eden arkadaşlara

Ekleme yapıyorum,meme ucu kesiside izsiz bir ameliyat sonucudur gôgüs büyütme ameliyatında :KK34: Her iki teknikte uzman ellerde yapılırsa kusursuz harika sonuçlar çıkar :KK34:

X