- 12 Mayıs 2012
- 219
- 0
- Konu Sahibi sweetcherypie
cnm mrb tüm yazılarını dr görüşmelerini şimdi okudum bende Ankara'dayım henüz ameliyat olmadım ama kısmetse Ağustos gibi olucam ben geçen sene burun ameliyatı oldum gazi üniv.hastanesinde hiç araştırmadan ilk gittiğim dr du çok güven verdi bana ve hemen ameliyat tarihi aldım neyse ilk zamanlar çok pişman oldum beğenmedim burnumu falan ama şimdi ödemler gidince daha bi hoşuma gitmeye başladı burnumda iki pürüz var ucunda hafif eğrilik burun sırtında çok ufak bi çıkıntı var işte bu yaz bu iki pürüzü düzelticek dr um. bunları niye anlatıyorum olumlu- olumsuz herşeyi söylemek için.. Ben burnumda böyle ufak sorunlar olunca dr olan güvenimi kaybettim (buarada ameliyat öncesi burnum dışardan kibar görünsede içerde üç parçalı kırık vardı birazda o yüzden problem yaşadım sanırım ) ama bu bir yıllık görüşmelerimde şunu anladım ki dr um gerçekten elinden geleni yapıyo ve hastalarının sağlığını riske edecek her müdahaleden kaçınıyo... üniv hastanesini bilirsin sonuçta özele göre daha uygundur yani adamın maddi bi çıkarı olamaz buna rağmen ilgili ve özverili neden bilmiyorum ama içimden bi ses ona güvenmemi söylüyo bende bu Ağustosta inşallah meme büyütme ameliyatımı da kendisine olucam aynı ameliyatta burnumdaki ufak problemleri de halledecek.. ordaki başka hastalarıyla denk geldim bi bayan Kütahya dan sadece kontrol için Kemal hocaya geldiğini söylemişti kanser sonrası alınan tek gögüsün yerine karnındaki yağ dokusundan meme yapmış o yüzden bi başkası iki kez çene ameliyatı olmuş komple yüz derisi kaldırılıyo falan ve yüzünde bi çok yere yağ enjekte edilmiş bunlar hep asansörde ya da beklerken denk geldiklerim ama bu forumda benimle aynı sıkıntıları yaşayan iki arkadaş daha vardı yani memnun olanda var olmayanda... Sana asla git görüş vs tavsiyesinde bulunamam çünkü bende henüz meme ameliyatı olmadım burnumdan sonra bi ara vazgeçtim kemal hocadan zühtü beye muayene oldum ama kemal hocayla birebir aynı şeyleri söyleyince kendi dr munda o kadar da kötü bi dr olmadığını düşündüm çünkü zühtü beyin söyledikleri farklı olsaydı kendi dr ma tekrar asla güvenmezdim... bilmiyorum umarım pişman olmam seni de takip edicem Ankara da olduğun için..
kemal fındıkcıoğlu mu doktorun. onun yanına da gitmeye karar vermiştim ben ama aradım gazi hastanesini bana kemal beyin artık yeni hasta kabul etmedigini. hep eski hastalarıyla alakadar oldugunu soylemişlerdi o yuzden gorusememiştim