merhaba canım
7.5 aylık bir oğlum var ancak okuyabildim konu başlığını, özeldenmesajlaşmış olmamıza rağmen.
öncelikle nebil hocaya unttuğun soruları emaille gönderebilirsin çok hızlı ve ayrıntılı cvp verecektir sana, ben son kararımı yazışmalarımıza istinaden vermiştim
sen durumumu biliyorsun ama diğer arkadaşlar için yeniden özetliyim
ben 1.5 ay önce nebil bozdoğan hocaya meme büyütme ameliyatı oldum
1.60 boyum kilom 60
göğüs dokum yok denecek kadar azdı ve yayıktı
göğüs kafesim dar (zühtü hoca ve Ferruh hoca da bu yorumu yapmıştı)
ben ne büyük ne küçük orta halli bi şi istemiştim
iri göğüslü kadınlara özensem de göğüslerimin benim önüme geçmesini istemedim, eşim de aynı kanaatteydi
275 cc ye karar verdik,hoca da 275 cc (yuvarlak mento cohesive gel) önerdi ölçülerim nedeniyle
ameliyat günü 300 e kaydı aklım ya 275 küçük olursa diye...
hoca siz bilirsiniz ama 275 kdr
estetik durmayabilir dedi neyse 275 takıldı (kas altı koltukaltı)
amlyt sonrası küçük göründüler gözüme çünkü şişlikler vardı bu şişikker indikten sonra kalacağını tahmin ettiim boyut beni çok üzdü
hoca erken karar verdiğimi zmanla silikonun aşağı ineceğini daha dolgun görüneceğini söyledi
aslınada hiç inandrıcı gelmedi
bir süre üzülmeye devam ettim
ama zaman geçtikçe hocanın dediği oldu
şimdi çok memnunum
la senzadan desteksiz sütyen aldım gayet dolgun duruyolar
(destekli sütyen aldım önce bayapa büyük ve bayağaaa seksi dudu eşşim izin vermedi giymeme gittim desteksizle değiştirdim)=)
ii ki 300 taktırmamışım
burdan birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama arkadaşım
kaç cc nin sende ortlama veya büyük duracağında asıl belirleyici olan kas altı mı kasüstü mü kullanılacağı, senin dışardan ölçülebilen ölçülerin ve de ancak ameliyatta belil olacak iç ölçülerin
bi arkadaşım 275 cc kasüstü taktırmış benimkinden büyük duruyo, göğüs kafesi dar kilosu benden az
kas altı kas üstü de önemli bir ölçüt
başka bi arkadaşım telefonda görüştük görmedim henüz göğüslerini
ama 350 taktırmış benim ona gönderdiğim resme göre daha büyük olmuş
aşırı büyük olmamış
aslında 275 ile 350 arasında önemli bir fark olmalı (ikimizinde kas altı koltuk altı)
seçeceğin hocaya mutlaka resim göstermelisin ne istediğini anlaması için
bi de hocalardan birinin memelerin yakınlığyla ilgili açıklaması ve arkadaşların yorumları anlamlı geldi bana
göğüsünün yapısını değiştirmesen ii olur, aksi bir tercih silionların hoş durmamasına neden olabilir
umarım kendin için en doğru kararı verirsin
sancılı bir süreç
ama geçiyo inan
ben 2 hafta içinde unuttum ameliyat olduğumu
ve memelerimin silikon olduğunu sanki hep benimlelermiş gibi hissediyorum
en güzeli de seksi sütyenler giyebilmek
aynada dekolte görmek!!!!
bikini alırken bunalımın dibine vurmamakkkkk
hoşçakal