sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası

cnmmm sen ne kadar düşünceli bir insansın ya :KK16: saolasın gitcem nebil beye pazartesi gunu. senin nasıl geçti kontrollerin.

canım benim karnım süper 2 yıl oldu hiç bir sorun yok.. benim çok geniş düşük burun ucum vardı burnum kemerliydi.. eskiye göre oda süper ama hafif bir doku kaybı oldu sol tarafta onun için sanırım ufak bir müdehale gerekecek. bakalım hayırlısı .hiç korkma nebil beyin harika bir ekibi var çok mutlu olacaksın .bak istersen tel nonu yaz özelden konuşalım .inan sadece sana güven vermek istiyorum... bak istersen arzuma ve risusa sor beni... biz bazen konuşuruz.. telefonla asla birbirimizi rahatsız etmeyiz

canım benim karnım süper 2 yıl oldu hiç bir sorun yok.. benim çok geniş düşük burun ucum vardı burnum kemerliydi.. eskiye göre oda süper ama hafif bir doku kaybı oldu sol tarafta onun için sanırım ufak bir müdehale gerekecek. bakalım hayırlısı .hiç korkma nebil beyin harika bir ekibi var çok mutlu olacaksın .bak istersen tel nonu yaz özelden konuşalım .inan sadece sana güven vermek istiyorum... bak istersen arzuma ve risusa sor beni... biz bazen konuşuruz.. telefonla asla birbirimizi rahatsız etmeyiz

saolasın cnmmm benim tel sapıttı bozuldu ekranında bi sorun var yere dusurduydum uyduruk bişiydi zaten yaptırıyım veriyim o zaman. net goremıyom noları ekranda gıcık oluyom.:KK47:

canım ölçüler yakın benim de göğüs altı cevresi75-76 cm civari.belim ince 62-63 cm.ama kalcam geniş benim.95 cm.ben silikon taktırmadan önce göğüs ölçüm kalca ölçümle orantılı olsun dedim.biraz göğüs dokum vardı.80 b cup kullanıyordum destekli.8 gün oldu protezler takılalı.hala biraz şişlikler var.göğüs ölcüm 92 cm geliyor suan.iki gün önce sporcu sutyeni almaya gittim.80 c cup tam oldu.bence olabilecek en büyük protez olmalı.senin boyun uzun rahat 400 cc olur tatlım

canım ölçüler yakın benim de göğüs altı cevresi75-76 cm civari.belim ince 62-63 cm.ama kalcam geniş benim.95 cm.ben silikon taktırmadan önce göğüs ölçüm kalca ölçümle orantılı olsun dedim.biraz göğüs dokum vardı.80 b cup kullanıyordum destekli.8 gün oldu protezler takılalı.hala biraz şişlikler var.göğüs ölcüm 92 cm geliyor suan.iki gün önce sporcu sutyeni almaya gittim.80 c cup tam oldu.bence olabilecek en büyük protez olmalı.senin boyun uzun rahat 400 cc olur tatlım

ya cnm bende oyle dusunuyorum ama kemık yapımda ince benim acaba tasıyabilirmiyim ki. bi de komik durur diye kokuyorum yukarısı boyle cok şiş falan hani orantısız bi gorunum olur mu kı. cok zayıfım. kafam cok karısık .375 cc falan istiyorum ama hangı doktorla knuştuysam biri haric 350den fazlası gitmez sana dedi bilemedim. hani bide cok buyuk durursa tipime

ya cnm bende oyle dusunuyorum ama kemık yapımda ince benim acaba tasıyabilirmiyim ki. bi de komik durur diye kokuyorum yukarısı boyle cok şiş falan hani orantısız bi gorunum olur mu kı. cok zayıfım. kafam cok karısık .375 cc falan istiyorum ama hangı doktorla knuştuysam biri haric 350den fazlası gitmez sana dedi bilemedim. hani bide cok buyuk durursa tipime

canım benim, çekirdek almıyorsun ki! cc oranına neden bu kadar takılıyorsun? doktoruna söyle nasıl bir büyüklük istediğini. fotoğraf gösteriyorsa bak ya da sen foto götür şöyle bir biçim, büyüklük bana olur mu diye sor. doktorun nasıl bir biçim ve büyüklük istediğini daha kolay anlar. tabi ki fotolardaki gibi olmaz memelerin. fotodaki kişinin bedeni, meme biçimi, göğüs arası kemik yapısı seninkiyle aynı değil sonuçta.

bu arada konu başlığın hayli ilginç. ameliyatın için maddi destek ilanı gibi olmuuuuşşşş....

Son düzenleme:
canım benim, çekirdek almıyorsun ki! cc oranına neden bu kadar takılıyorsun? doktoruna söyle nasıl bir büyüklük istediğini. fotoğraf gösteriyorsa bak ya da sen foto götür şöyle bir biçim, büyüklük bana olur mu diye sor. doktorun nasıl bir biçim ve büyüklük istediğini daha kolay anlar. tabi ki fotolardaki gibi olmaz memelerin. fotodaki kişinin bedeni, meme biçimi, göğüs arası kemik yapısı seninkiyle aynı değil sonuçta.

bu arada konu başlığın hayli ilginç. ameliyatın için maddi destek ilanı gibi olmuuuuşşşş....

cnm bu söylediklerinin hepsi yapıldı zzaten. protezler kondu bakıldı gogsumun ustune falan. tabiki çekirdek gibi bir yaklasım sergileyemem :KK1: bnm kafamı karıstıran kas altı plan olacak. acaba 400cc kondugunda sıkısıp dogal mı durur yoksa bedenıme fızıgıme gore cok şiş mi durur. çünkü ince yapılı bir insanım kemiklerim falanda ince. mesela gittigim doktorlardan biri gogus kafesin geniş dedi 400ü kaldırısın dedi e digeri de gogus kafesin dar dedi 400 cok buyuk olur dedi. bide öyle tasıyamıcam kadar buyuk olursa ileride sırt agrısı falanda yapabilir yani.ben her ihtimali düşünüyorum ayrıntılı olarak o yuzden en dogru olcuyu bulmaya calısıyorum bu sebeple cok kararsızım.:KK25:

başlığa gelince aa bak hiç öyle düşünmemişti ben onu ama maddi yardım falan yazsam tamamda sadece yardım diyince yoruma acık gibi geldi bana.ama maddi yardım da kabul edilir ahahaha :KK53::KK53:

cnm bu söylediklerinin hepsi yapıldı zzaten. protezler kondu bakıldı gogsumun ustune falan. tabiki çekirdek gibi bir yaklasım sergileyemem :KK1: bnm kafamı karıstıran kas altı plan olacak. acaba 400cc kondugunda sıkısıp dogal mı durur yoksa bedenıme fızıgıme gore cok şiş mi durur. çünkü ince yapılı bir insanım kemiklerim falanda ince. mesela gittigim doktorlardan biri gogus kafesin geniş dedi 400ü kaldırısın dedi e digeri de gogus kafesin dar dedi 400 cok buyuk olur dedi. bide öyle tasıyamıcam kadar buyuk olursa ileride sırt agrısı falanda yapabilir yani.ben her ihtimali düşünüyorum ayrıntılı olarak o yuzden en dogru olcuyu bulmaya calısıyorum bu sebeple cok kararsızım.:KK25:

başlığa gelince aa bak hiç öyle düşünmemişti ben onu ama maddi yardım falan yazsam tamamda sadece yardım diyince yoruma acık gibi geldi bana.ama maddi yardım da kabul edilir ahahaha :KK53::KK53:

benim çok doktorla görüşmeme gerek kalmadı. 6. hissime çok güvenirim. ikinci doktorda kararımı vermiştim.
kafa karışıklığın geçtiğinde bil ki doktorunu seçmiş olacaksın. madem içine sinmeyen durumlar oldu, o zaman daha çok araştır, başka doktorlarla da görüş. en önemli karar doktor seçimi. sonrası süreç öyle çabuk geçiyor ki!

"maddi" kelimesinin geçmesine gerek yok ki. bu ülkede yaşayınca insanın aklına başka bir şey gelmiyor ki. güldürdün beni, hem başlığın hem son yazdıklarınla. çok yaşa sen :KK34:

Son düzenleme:
benim çok doktorla görüşmeme gerek kalmadı. 6. hissime çok güvenirim. ikinci doktorda kararımı vermiştim.
kafa karışıklığın geçtiğinde bil ki doktorunu seçmiş olacaksın. madem içine sinmeyen durumlar oldu, o zaman daha çok araştır, başka doktorlarla da görüş. en önemli karar doktor seçimi. sonrası süreç öyle çabuk geçiyor ki!

"maddi" kelimesinin geçmesine gerek yok ki. bu ülkede yaşayınca insanın aklına başka bir şey gelmiyor ki. güldürdün beni, hem başlığın hem son yazdıklarınla. çok yaşa sen :KK34:

ehe mehe :KK1:
aynen canım arastırmalarım devam edıyor. pazartesi de gorusecegım doktorlar var. gorusmelerimi de buraya yazıyrum ankarada bu konuda arastırma yapan arklara yardımcı olur die :KK34:

cnm bana soruyosan yaşım 25 boyum 1.75 kilom 48 ölçülerim gogusaltı 75 gogus cevresi 80 bel 61 popo 89
kac cclik protez kullandırıyım bilemedim. sen amelıyat oldun mu

evet 6 ay önce oldum resimlerim bakabilirsin benim boyum 1.60 kilom 48 di 300 cc kas altı meme altı kesisiyle oldum

400 cc taktır diyen arkadaş şaka yapıyor olmalı boyuna göre çok zayıfsın ve bekarsında sanırım 400 taktırmamalısın bence tabi.

merhaba canım

7.5 aylık bir oğlum var ancak okuyabildim konu başlığını, özeldenmesajlaşmış olmamıza rağmen.

öncelikle nebil hocaya unttuğun soruları emaille gönderebilirsin çok hızlı ve ayrıntılı cvp verecektir sana, ben son kararımı yazışmalarımıza istinaden vermiştim

sen durumumu biliyorsun ama diğer arkadaşlar için yeniden özetliyim

ben 1.5 ay önce nebil bozdoğan hocaya meme büyütme ameliyatı oldum

1.60 boyum kilom 60

göğüs dokum yok denecek kadar azdı ve yayıktı

göğüs kafesim dar (zühtü hoca ve Ferruh hoca da bu yorumu yapmıştı)

ben ne büyük ne küçük orta halli bi şi istemiştim

iri göğüslü kadınlara özensem de göğüslerimin benim önüme geçmesini istemedim, eşim de aynı kanaatteydi

275 cc ye karar verdik,hoca da 275 cc (yuvarlak mento cohesive gel) önerdi ölçülerim nedeniyle

ameliyat günü 300 e kaydı aklım ya 275 küçük olursa diye...

hoca siz bilirsiniz ama 275 kdr estetik durmayabilir dedi neyse 275 takıldı (kas altı koltukaltı)

amlyt sonrası küçük göründüler gözüme çünkü şişlikler vardı bu şişikker indikten sonra kalacağını tahmin ettiim boyut beni çok üzdü

hoca erken karar verdiğimi zmanla silikonun aşağı ineceğini daha dolgun görüneceğini söyledi

aslınada hiç inandrıcı gelmedi

bir süre üzülmeye devam ettim

ama zaman geçtikçe hocanın dediği oldu

şimdi çok memnunum

la senzadan desteksiz sütyen aldım gayet dolgun duruyolar

(destekli sütyen aldım önce bayapa büyük ve bayağaaa seksi dudu eşşim izin vermedi giymeme gittim desteksizle değiştirdim)=)

ii ki 300 taktırmamışım

burdan birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama arkadaşım

kaç cc nin sende ortlama veya büyük duracağında asıl belirleyici olan kas altı mı kasüstü mü kullanılacağı, senin dışardan ölçülebilen ölçülerin ve de ancak ameliyatta belil olacak iç ölçülerin

bi arkadaşım 275 cc kasüstü taktırmış benimkinden büyük duruyo, göğüs kafesi dar kilosu benden az

kas altı kas üstü de önemli bir ölçüt

başka bi arkadaşım telefonda görüştük görmedim henüz göğüslerini

ama 350 taktırmış benim ona gönderdiğim resme göre daha büyük olmuş

aşırı büyük olmamış

aslında 275 ile 350 arasında önemli bir fark olmalı (ikimizinde kas altı koltuk altı)

seçeceğin hocaya mutlaka resim göstermelisin ne istediğini anlaması için

bi de hocalardan birinin memelerin yakınlığyla ilgili açıklaması ve arkadaşların yorumları anlamlı geldi bana

göğüsünün yapısını değiştirmesen ii olur, aksi bir tercih silionların hoş durmamasına neden olabilir

umarım kendin için en doğru kararı verirsin

sancılı bir süreç

ama geçiyo inan

ben 2 hafta içinde unuttum ameliyat olduğumu

ve memelerimin silikon olduğunu sanki hep benimlelermiş gibi hissediyorum

en güzeli de seksi sütyenler giyebilmek

aynada dekolte görmek!!!!

bikini alırken bunalımın dibine vurmamakkkkk

hoşçakal

Merhaba Emelankara, öncelikle çok geçmiş olsun..
Ameliyatı sorunsuz atlatman ve sonuçtan memnun kalman paha biçilmez. Allah tüm isteyenlere de nasip etsin.
Anestezi yi nasıl atlattin, çok sarsıyor mu?

arkadaşım

bu 7.5 ay içinde ikinci genel anestezimdi benim

sezeryanda da meme büyütmede de odada gözümü açtım hafif bir sersemlik oldu

sezeryanda şiddetli gaz ağrısı çektim ilk bir saat

meme büyütmede de acı hissettim şiddetliydi ama gaz mıydı göğsüm müydü onu ayırt edemedim

ağrı kesici vurdular

meme büyütmeden devam ediyorum

nefes darlığı çektim (bandajlar yüzünden biraz da)

oturmaya kalkmaya yatakta hareket etmeye çalışrken ağrı duydum

ilk iki buçuk gün desteksiz yemek yiyemedim wc yi kullanamadım

üçüncü gün öğleden sonra kendim yapabildim

ama üstümü giyip çıkartamadım

Allahtan serzeryan için aldığım gömlek tipi pijamalarım vardı evde onları giydim

dr a giderken de hamilelik ve sonrası için aldığım bol uzun gömleklerimi giydim atletsiz

ha tabi direnlerim vardı onu da sölemeliyim 3. gün alındı farketmedim alındığı hiç acımadı

oğlumu kucağıma almam 2 hafta yasaktı

ilk 3 gün uyurken şiddetli sırt ağrısıyla defalarca kez uyandım sırt üstü oturrur pozisyonda uyumak zorunda olduğum için

her gün biraz daha az uyandım ama bi haftayı bul bel sırt ağrısıyla uyanmalarım

sonra geçti...

merhaba canım

7.5 aylık bir oğlum var ancak okuyabildim konu başlığını, özeldenmesajlaşmış olmamıza rağmen.

öncelikle nebil hocaya unttuğun soruları emaille gönderebilirsin çok hızlı ve ayrıntılı cvp verecektir sana, ben son kararımı yazışmalarımıza istinaden vermiştim

sen durumumu biliyorsun ama diğer arkadaşlar için yeniden özetliyim

ben 1.5 ay önce nebil bozdoğan hocaya meme büyütme ameliyatı oldum

1.60 boyum kilom 60

göğüs dokum yok denecek kadar azdı ve yayıktı

göğüs kafesim dar (zühtü hoca ve Ferruh hoca da bu yorumu yapmıştı)

ben ne büyük ne küçük orta halli bi şi istemiştim

iri göğüslü kadınlara özensem de göğüslerimin benim önüme geçmesini istemedim, eşim de aynı kanaatteydi

275 cc ye karar verdik,hoca da 275 cc (yuvarlak mento cohesive gel) önerdi ölçülerim nedeniyle

ameliyat günü 300 e kaydı aklım ya 275 küçük olursa diye...

hoca siz bilirsiniz ama 275 kdr estetik durmayabilir dedi neyse 275 takıldı (kas altı koltukaltı)

amlyt sonrası küçük göründüler gözüme çünkü şişlikler vardı bu şişikker indikten sonra kalacağını tahmin ettiim boyut beni çok üzdü

hoca erken karar verdiğimi zmanla silikonun aşağı ineceğini daha dolgun görüneceğini söyledi

aslınada hiç inandrıcı gelmedi

bir süre üzülmeye devam ettim

ama zaman geçtikçe hocanın dediği oldu

şimdi çok memnunum

la senzadan desteksiz sütyen aldım gayet dolgun duruyolar

(destekli sütyen aldım önce bayapa büyük ve bayağaaa seksi dudu eşşim izin vermedi giymeme gittim desteksizle değiştirdim)=)

ii ki 300 taktırmamışım

burdan birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama arkadaşım

kaç cc nin sende ortlama veya büyük duracağında asıl belirleyici olan kas altı mı kasüstü mü kullanılacağı, senin dışardan ölçülebilen ölçülerin ve de ancak ameliyatta belil olacak iç ölçülerin

bi arkadaşım 275 cc kasüstü taktırmış benimkinden büyük duruyo, göğüs kafesi dar kilosu benden az

kas altı kas üstü de önemli bir ölçüt

başka bi arkadaşım telefonda görüştük görmedim henüz göğüslerini

ama 350 taktırmış benim ona gönderdiğim resme göre daha büyük olmuş

aşırı büyük olmamış

aslında 275 ile 350 arasında önemli bir fark olmalı (ikimizinde kas altı koltuk altı)

seçeceğin hocaya mutlaka resim göstermelisin ne istediğini anlaması için

bi de hocalardan birinin memelerin yakınlığyla ilgili açıklaması ve arkadaşların yorumları anlamlı geldi bana

göğüsünün yapısını değiştirmesen ii olur, aksi bir tercih silionların hoş durmamasına neden olabilir

umarım kendin için en doğru kararı verirsin

sancılı bir süreç

ama geçiyo inan

ben 2 hafta içinde unuttum ameliyat olduğumu

ve memelerimin silikon olduğunu sanki hep benimlelermiş gibi hissediyorum

en güzeli de seksi sütyenler giyebilmek

aynada dekolte görmek!!!!

bikini alırken bunalımın dibine vurmamakkkkk

hoşçakal

tebrikler evli olman ve çocuğun olması dikkatimi çekti dokununca nasıl geliyor ele ve ilerde yeni bebek istersen emzirmek sorun oluyormu acaba birde fiyatı ne kadar

arkadaşım oğlum erken doğdu, küvesde biberona alıştı, eve geldi emmedi benim de inanılmaz azdı sütüm sağdım 3.5 ay ama günde 70 cc-100 cc gibi (24 saatin toplamı)

ikinciyi düşünmüyoruz zaten doğal yollarla olması olasılığı yok denecek kdr az allah bir mucizeyi bize vermezse

buna güvenerek yaptırdım

özellikle acele ettim şuanda ücretsiz izindeyim

izinden işe döndüğümde insanlar süt verdiğim için büyüdüğünü sanacaklar=)

dokununca ele silikon gelmiyor şuanda

ama doğal göğse göre oldukça sertler

iki arkadaşım da yaptıralı 1 sene oldu onların da yumuşamış ama doğal göğüs kadar değil=)

arkadaşım oğlum erken doğdu, küvesde biberona alıştı, eve geldi emmedi benim de inanılmaz azdı sütüm sağdım 3.5 ay ama günde 70 cc-100 cc gibi (24 saatin toplamı)

ikinciyi düşünmüyoruz zaten doğal yollarla olması olasılığı yok denecek kdr az allah bir mucizeyi bize vermezse

buna güvenerek yaptırdım

özellikle acele ettim şuanda ücretsiz izindeyim

izinden işe döndüğümde insanlar süt verdiğim için büyüdüğünü sanacaklar=)

dokununca ele silikon gelmiyor şuanda

ama doğal göğse göre oldukça sertler

iki arkadaşım da yaptıralı 1 sene oldu onların da yumuşamış ama doğal göğüs kadar değil=)

açıklamaların için çok teşekkürler ben memişlerimin tombiş tombiş olmasını istiyorum ama ilerde bebişimin kardeşi olmasını daha çok istiyorum bebeğimi emzirememe ihtimali bile kötü 157 boy 45kilo tahta gibi bir kadınım:KK43: burda bazı topiklerde sporcu içeceği ile kilo alan arkadaşlar göğüslerinin de büyüdüğünü yazmış birde onu demeyeceğim:KK43: kilo almak da istiyorum ah ah zor işler

fyt 5.5 bi gece hastanede kalma ve refakatçi dahil

canım açıklamalarını okudum geçmiş olsun ne güzel olmuş bitmiş ben daha beklim durim :KK31: :KK70: bende bu boyut konusunda acayip kararsız olanlardanım iki dr la (bu dr dan birisi zühtü bey) görüştüm ikiside gögüs kafesin geniş 275-300 olur dedi ilk bakışta ama kas altı - kas üstü yöntem konuşmadan.. neyse benim eşim ASLA ve ASLA büyük istemiyo ama BEN İSTİYORUM o yüzden kafam karışık zaten şimdi eşime ve dr uyarsam ve sonra küçük olursa kahrolurum ama kendi istediğimi diretip çok abartı olursa eşimi ve dr u dinlemediğim için gene kendimi yer bitiririm ne yapim bilmiyorum ya... benim boy 1.56 falan kilo 52-55 arası değişiyo buaralar. gönlümde kas altı yöntem meme ucu kesisi ve 350 cc var ( dr direk 300 demişti ama kas altı istiyom diye 350 olsun diyorum ) eşim 350 dediğimde çıldırdı :KK53: ona kalsa 200-250 den fazla olmasın diyo :KK37: 350 cc ne demek hacmi vs küçük mü sanıyorsun diyo çok büyük olur geri dönüşü olmaz diyo amannnnn....:KK30:

X