- 14 Mart 2011
- 462
- 0
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
benim dr bursada mesut özcan canım cok sağol
anladım canm benm koltuk altından yakıldığı iiçin diren taktı ozamn, ooohhh senin ameliyat dhada rahat geçecek desene inşallahhben 1 gün sonra tam 1ayı dewirmş olacağım yaa şaka gbiii inşallah her şey gönünce olsun tatlımmm
Canım, Zekeriya Bey ile iletişime geçtim. En azından istediğim soruları sordum ve ilk ağızdan öğrendim. İzmir'de oturduğum için yüz yüze görüşme imkanı bulamadım henüz ama doktorumu bulduğuma inanıyorum. Gelişmelerden haberdar et dediğin için yazdım canım, daha bişey yok ortada ama mutlu oldum nedense. Bu ameliyatı gerçekten istediğimi anladım mesela. Bu yüzden teşekkür ediyorum sana:79:
ohhh iyi etmişsin yeni çamaşırlarben hala alamadım nasılsa daha takamıcam diye bekliyorum
ama boş durmuyorum albümlerine baktığım arkadaşlardan model de beğeniyorum markalarını öğreniyorum alışveriş için kolaylık olsun
PELİNcim hic korkma harıka gecıcek emın ol...ben koltuk altı dusundugum ıcın bırazcık tedırginim ama madem ıstıorum goze alıcam...bu arada carsamba gıttın ve bı hafta sonra ameliyat oluosun super....bende de mı öle olucak acaba =) resmen hıc arastırma yapmadan ZEKERİYA KUL bey'e gıdıcem sanırım,hem SWEAT'in yazdıkları hosuma gıttı hem de istanbulda özellikle koltuk altını tercıh eden doktor baska duymadım...
slm cnm inşş amliyatın iyi geçer bende düşünüyorum büyütmeye iyi haberlerini bekliyouz . bu arada bende izmir den doktorun yer ve adresini billdirsen çok sevinirimCanım, Zekeriya Bey ile iletişime geçtim. En azından istediğim soruları sordum ve ilk ağızdan öğrendim. İzmir'de oturduğum için yüz yüze görüşme imkanı bulamadım henüz ama doktorumu bulduğuma inanıyorum. Gelişmelerden haberdar et dediğin için yazdım canım, daha bişey yok ortada ama mutlu oldum nedense. Bu ameliyatı gerçekten istediğimi anladım mesela. Bu yüzden teşekkür ediyorum sana:79:
bende 1 ay olduğunu bir görsem inşallah dediğin gibi rahat gecer sen zor olanların hepsini atlatmışsın darısı başıma
PELİNcim hic korkma harıka gecıcek emın ol...ben koltuk altı dusundugum ıcın bırazcık tedırginim ama madem ıstıorum goze alıcam...bu arada carsamba gıttın ve bı hafta sonra ameliyat oluosun super....bende de mı öle olucak acaba =) resmen hıc arastırma yapmadan ZEKERİYA KUL bey'e gıdıcem sanırım,hem SWEAT'in yazdıkları hosuma gıttı hem de istanbulda özellikle koltuk altını tercıh eden doktor baska duymadım...
sweetçim albüm ne zaan geliyo..gözümüz yollarda kaldı!!!
Canım, Zekeriya Bey ile iletişime geçtim. En azından istediğim soruları sordum ve ilk ağızdan öğrendim. İzmir'de oturduğum için yüz yüze görüşme imkanı bulamadım henüz ama doktorumu bulduğuma inanıyorum. Gelişmelerden haberdar et dediğin için yazdım canım, daha bişey yok ortada ama mutlu oldum nedense. Bu ameliyatı gerçekten istediğimi anladım mesela. Bu yüzden teşekkür ediyorum sana:79:
ne mutlu superi,sen de mı koltuk altı kesısı dusunuyorsun?neler konustunuz,paylasırsan cok sevınırım...yani ıkı kısı daha bulsam zekeriya beye ameliyat yaptıran gozu kapalı gıdıcem
inşallah canım benim Rabbim bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsiinnben de bir zamanlar diyordum, 'acaba ben de 1 ay olduğnu görebilecekmiyim ' =) Allah hepimize 1 ayı dewirenlerden we 1 ömür mutlu olanlardan eylesiinnn!
bende ekli olan arkadaşlarımmm bir kaç foto koydum albümüme =)aceleyle çektim walla inşallah beğenirsinz
bende ekli olan arkadaşlarımmm bir kaç foto koydum albümüme =)aceleyle çektim walla inşallah beğenirsinz
slm canımm...evet iştee bu anıı beliyordummmm ama göremedimmmesaj sayımm yetersizmişş... amabir an önce yorumm yapacağımm :))