- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birincisi disarda soz isteme oldugunu ilk defa duyuyorum.ikincisi de masayi ranzanin oldugu odaya koy kim kafaya takip dusunecekki bu ranzanin odasiydi diye.takilmayin boyle seylere
Yoo neden komik olsun kiPeki önceden tanışmaya geldiklerinde evi az çok biliyorlar. Odadaki eşyaları başka odaya taşıyacağım (sadece ranzayi) bunu fark ederlerse komik olur mu
Olmaz olur mu? :) evde yapın bence. Evin düzenini değiştirseniz olur ama bir odada oturup kız isteyip hadi diğer odaya fotoğraf çekmeye geçelim garip olmaz mı? O masa olayı toptan gereksiz geliyor bana, geri kafalıyım galiba biraz :)Dışarıda kız isteme, söz garip olmaz mı :/
Olmaz olur mu? :) evde yapın bence. Evin düzenini değiştirseniz olur ama bir odada oturup kız isteyip hadi diğer odaya fotoğraf çekmeye geçelim garip olmaz mı? O masa olayı toptan gereksiz geliyor bana, geri kafalıyım galiba biraz :)
Valla ben de yakınlarda düşünüyorum, evde masa hazırlamayacağız sanırım. Sadece nişan pastasını kesmek için ufak uygun bir yer lazım bence-sehpa gibi-. Hiç olmadı eski fiskos sehpaları iş görür.
Sırf milletin arkasına geçip fotoğraf çektirmesi için gibi geliyor süslenmiş masalar bana. Evet son zamanlarda moda ama herhangi bir işlevi yok poz vermekten başka. Poz vermekten de pek hoşlanmadığım için kendilerine karşı tavırlıyım
Evinizin küçük olması anlaşılır bir durum. Karşı taraf maddi olarak sizden üstün olabilir, onlar da bunu biliyordur yada öğrenirler. Olmadığınız biri gibi davranmayın, imkanlarınızı sırf başkalarının gözünü boyamak için zorlamayın. Durumu bilsinler, kabul etsinler; etmiyorlarsa, sizi bu yüzden küçük göreceklerse zaten baştan çıksın kokusu. Çok zor durumda da değilsiniz anladığım kadarıyla. Böyle ufak farklar olur, baştan kabul edilir. Beğenmeyen başka kapıya
Güzelce ikramlarınızı, kendinizi hazırlayın, güler yüzünüzü sakınmayın. Huzurlu bir akşam olsun, gerisi boş.
Bence ranzayi kaldırın niye komik olsun ki? Masaya da Nisan pastası, ufak dekor amaçlı çiçek ve ya süsler koyarsiniz. Güzel oluyor bence.
Peki önceden tanışmaya geldiklerinde evi az çok biliyorlar. Odadaki eşyaları başka odaya taşıyacağım (sadece ranzayi) bunu fark ederlerse komik olur mu
Olmaz. Aksine özenmiş ve elinden geldiği kadar bir şeyler yapmış olarak düşünülür. En makulü böyle bence.Peki önceden tanışmaya geldiklerinde evi az çok biliyorlar. Odadaki eşyaları başka odaya taşıyacağım (sadece ranzayi) bunu fark ederlerse komik olur mu
Ya şey olsa yatağı kaldırıp masa hazırlasan odaya az da salonu süslesen şade bir masa ikramlıklar salonda olsa sen ve gençler senin odada büyükler salonda otursaSelamlar!
Öncelikle sahiden özür dilerim aynı konuyu ısıtıp üstüne farklı bı şey ekleyip yazdığım için.
Sözde son zamanlarda moda olan masalar olmazsa çok mu özensiz olur? Önceden de yazdığım gibi evimiz küçük ve salonda masa koyacak yer yok. Masa mutfakta. Bu şekilde çok mu özensiz olur?
Şimdi hanımlar aklıma birkaç fikir geldi ama emin değilim
1. Masa vs hazirlamayim. Güzel ikramliklar hazırlayayım, nişan için küçük hediyelikler, güzelce giyineyim tamamdır.
2. Ev 2 oda bir salon bizim odada az eşya var bu odadaki ranzayi başka bir odaya yerlestirip oraya güzelce masayi hazırlayım diyorum ama önceden tanışmak için geldiklerinde sonuçtaa evi gördüler ve komik olmaz mı? Sonuçta eskiden ranzanin orda olduğunu biliyorlar. Ama en azından güzelce hazirlanmis olurum.
3.Erkek arkadaşım başta dışarıda nişan yaparız diyordu bende ona göre tatlı bir organizasyon cafe bulmuştum ama şimdi düşününce ikimize de dışarıda yapmakta saçma geldi çünkü ikimizde yakın akrabaları başka şehirde gelemeyecekler yani. Yani dışarıda da evde de yapsak 12-13 kişi olacağız. Hiç masa nerede olacak süsleme nasıl olacak diye düşünmeden direkt isteme ve sözü dışarıda mi yapsam.
Açıkçası erkek arkadaşımın ailesinin durumu bizden çok daha iyi onların gripsemesinden biraz çekiniyorum ondan bu kararsiz kaldım.
Başkasının düşüneceğine takılmayın da içinizden geliyorsa yapın. Önemli olan sizsiniz, sizin mutlu olmanız.Evet haklısınız sırf fotoğraf icin aslında bunun için maket pasta yaptıran bı arkadaşım bile vardı. Masa olmazsa özenmemis derler öyle düşünürler diye çekiniyorum. Odalar bitişik olduğundan ve kapı açık olunca bı odada söz bı odada pasta gibi olmaz diye düşünüyorum