HAyırlı günler hepimize....
Bende medinedeyim 1 senedir... Buralara aşina oldum elhamd...
Medineden biriler varmış sanırım?
Birde jiddeden yazanlara bir sorum olucak,orada LAZER epilasyon yapan yerler var mı???
NAsıl bilgi alabilirim??:26:
HAyırlı günler hepimize....
Bende medinedeyim 1 senedir... Buralara aşina oldum elhamd...
Medineden biriler varmış sanırım?
Birde jiddeden yazanlara bir sorum olucak,orada LAZER epilasyon yapan yerler var mı???
NAsıl bilgi alabilirim??:26:
slm gezgin
ciddede cok yer var lazer yapan netten telefon numaralarini bulabilirsin
bende bulursam yazarim senin icin:80:
slm cnm..Hadi yaa inan çok sevindim,çok aradım netten ama sanırım yanlış aradık
Bulursan bir tanede olsa inan çok makbule geçer,çok sevinirim.... Teşekkürler bunu demen bile iyi geldi
derma clınıc dıye bıyer canım
Riyadh
Alolia - Cross of Athalatheen Street & Aldabab Street
Tel. : 00966-1-4650000
Fax : 00966-1-4653717
Jeddah
Altahleah Street - Ibn Hamran Trade Center
Tel. : 00966-2-6699999
Fax : 00966-2-2840909
Ya bana yardımcı olacak yok mu kızlar?
Bende burayı arıyordum işte şükürler olsun buldum.Nasipse bende ciddeye gideceğim orada yaşayanlardan bir kaç bilgi almak istiyorum.
slm bayanlar riyad a yeni geldim ve hic arkadasim o yuzden gunlerim cok kotu geciyor bilirsiniz bir bayan olarak burada yasamak cok zor campoundda bulamadik yani anlayacaginiz tam bir bunalim icindeyim yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
merhaba
bizimde riyada gelme durumumuz var ama çok kararsız kaldık eşimle oralarda yapabilirmiyiz,nasıl olu,yaşam şartları nedir,hayat pahalımı sosyal hayat çok fazla yok sanırım kadınlar için,,siz ne sebeple gittiniz?eşiniz ne işle meşgul??
merhaba
bizimde riyada gelme durumumuz var ama çok kararsız kaldık eşimle oralarda yapabilirmiyiz,nasıl olu,yaşam şartları nedir,hayat pahalımı sosyal hayat çok fazla yok sanırım kadınlar için,,siz ne sebeple gittiniz?eşiniz ne işle meşgul??