Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

HAyırlı günler hepimize....

Bende medinedeyim 1 senedir... Buralara aşina oldum elhamd...
Medineden biriler varmış sanırım?

Birde jiddeden yazanlara bir sorum olucak,orada LAZER epilasyon yapan yerler var mı???
NAsıl bilgi alabilirim??:26:

slm arkadaslar eskisi kadar sayfayi takip etmiyordum daha dogrusu kk ne ugramiyordum yeni katilan arkadaslar olmus sevindim
ecemavi sende hosgeldin enson yazistigimizda karasizdin saniyorum
nasil buldun buralari :80:

slm gezgin
ciddede cok yer var lazer yapan netten telefon numaralarini bulabilirsin
bende bulursam yazarim senin icin:80:

Ben şuan Medinedeyim Ama 3-4 güne kadar Tr ye dönüyorum
Nasipse sürem dolunca gelirim yine

slm gezgin
ciddede cok yer var lazer yapan netten telefon numaralarini bulabilirsin
bende bulursam yazarim senin icin:80:

slm cnm..Hadi yaa inan çok sevindim,çok aradım netten ama sanırım yanlış aradık
Bulursan bir tanede olsa inan çok makbule geçer,çok sevinirim.... Teşekkürler bunu demen bile iyi geldi

Bende burayı arıyordum işte şükürler olsun buldum.Nasipse bende ciddeye gideceğim orada yaşayanlardan bir kaç bilgi almak istiyorum.

slm cnm..Hadi yaa inan çok sevindim,çok aradım netten ama sanırım yanlış aradık
Bulursan bir tanede olsa inan çok makbule geçer,çok sevinirim.... Teşekkürler bunu demen bile iyi geldi

derma clınıc dıye bıyer canım

Riyadh
Alolia - Cross of Athalatheen Street & Aldabab Street
Tel. : 00966-1-4650000
Fax : 00966-1-4653717

Jeddah
Altahleah Street - Ibn Hamran Trade Center
Tel. : 00966-2-6699999
Fax : 00966-2-2840909

canımm teşekkür ederimmmm,çok sevindim yaa..İnşallah işime çok yarar...Sağolasın

Bende burayı arıyordum işte şükürler olsun buldum.Nasipse bende ciddeye gideceğim orada yaşayanlardan bir kaç bilgi almak istiyorum.

merhaba eslemimm...
ilk sayfalarda burayla ilgili cok sey paylaştık göz attıysan.tabıkı ogrenmek ıstedıklerını yazarsan cevaplarız.

merhaba kizlar ben suudi arabistanda yasamiyorum gelip gitmelerim oldu ama yasamak konusunda istekli fakat fikri olmayan biriyim esim medine universitesine basvurdu simdi cevap bekliyoruz beni neyin bekledigini az cok biliyorum fakat benim tesellim sanirim manevi yonu olucak suan isvicrede yasiyorum burda sosyal hayat varda sanki banami var bunlarin sosyallikten anladigi tek sey var bar ve disco bende oralara gitmiyorum burdada yanliziz ordada yanliz olucam buranin halki cok yabani bana gore gulucukle selam var sanki gozle seni yicek gibiler samimiyet asla yok buradan kurtulayimda baska birsey istemiyorum insallah nasip olur dua edin bayadir foruma yazilmamis ama illa bakan bir arkdas olur diye dusunuyom eger okul yoluyla olmazsa bizde is yada baska bir alternatifle yasamak istiyoruz esimle suan ikimizde 25 yasindayiz orda mutevazi bir hayat istiyoruz insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur dil acisindan hic sorunum olmaz benim esimde yemende 1 yil kaldigi icin oda kendini idare edecek kadar dile hakim maddi acidan derdimiz yok allaha sukur yani mal edineyim derdimiz olmucak esim tek cocuk ve ailesi yeterince hazirlamis yani tek istegimiz bir donem orda yasamak arapcayi ilerletmek sizlerinde fikir ve bilgilerine ihtiyacim var eminim faydaniz olucaktir simdiden tesekkur ederim orada yasayan turkler hangi islerle mesgul olur ne yapabiliriz dedigim gibi sadece orda yasacak kadar olmasi yeter gelirimizin ama esim ne yapabilir orda tek dusuncem bu bir erkek icin daha zor orda issiz olmak bunaltir bunuda hic istemem tekrar sagolun

slm bayanlar riyad a yeni geldim ve hic arkadasim o yuzden gunlerim cok kotu geciyor bilirsiniz bir bayan olarak burada yasamak cok zor campoundda bulamadik yani anlayacaginiz tam bir bunalim icindeyim yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

merhaba
bizimde riyada gelme durumumuz var ama çok kararsız kaldık eşimle oralarda yapabilirmiyiz,nasıl olu,yaşam şartları nedir,hayat pahalımı sosyal hayat çok fazla yok sanırım kadınlar için,,siz ne sebeple gittiniz?eşiniz ne işle meşgul??

tekrar selam birşey daha söylemyi unuttum olurda gelirsek sizinle tanışmak isterim.

gelecege yatirim yapmak istiyorsaniz gelmenizi tavsiye ederim.sosyal hayat pek yok.compaunda yerlesirseniz hayat orada cok daha iyi hatta harika:64 esim burada telekominikasyon sektorunde bir sirketin genel muduru.sizin esiniz hangi sektorde calisiyor?
bende sizinle tanismak cok isterim gelirseniz yardimci oluruz mesajinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
sayfanın başında yazanları okudum.Sonunda Allah nasip ederse düğün günüm belli oldu gibi birşey kasım aralık gibi yine tabi Allah nasip ederse oralardayım.Ozaman yine yazacağım inşallah tanışırız orada yaşayanlarla hüzünlüyüm evlenmek gurbete gitmek zormuş arkadas ya

Arkadaşlar merhaba, bende geliyorum suudi arabistan's cidde'ye.. önümüzdeki ay evleniyoruz:) Cidde deki arkadaşlar la görüşmek isterim. buarada vizeleriniz nasıl biraz bilgi verirseniz sevinirim..occupation da ne olarak gittiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…