eylulcugum nasilsin\
oncelikle sunu soyliyeyim evet sikintisinda bir sey yazabilir buna diyecegimiz bir sey yok sadece su noktada kesinlikle susmaya niyetim yok biz pecelileri kabus olarak gormesi hicte hos bir laf degildir sizin icin gereksiz olabilir ama bizim icin cok onemli bu laflar bizlere
egerki sizede bir laf gelseydi sanirim hakkinizi arar susmazdiniz buna eminim
bir baska sey burayi abartmis biraz burda oldugunuza gore anlamissinizdir belki buraya gelecek kisileri bosuna korkutuyor mutavilar evet kiziyor ama ellerinde olan birsey yok aldirmasiniz olur biter zorla kalkipta ortuyunuzu kapatmiyor heleki pece cidde de eskisi gibi az rastlaniyor pecelilere
biz kapalilar olarak hicbirseyi kacirmiyormusuz demissiniz
bende kalkip acik bayanlar icin bir laf soyledigimde susarmisiniz acabasengözlerimebaksanab
ben nasil acik bayanlara saygi duyuyorsam acik bayanlarinda bize saygi gormesini beklerim hakkim olarak :1closedeyes:
saygilar
Anlamak istiyen anlar ne demek istediğimi..... Aynı düşünen kimseler için yazdıklarım tabiki hoş olmaz.....Sizde bu şekil tabir kullanmışsınız,beyenmemeniz gayet normal...
kadınlar ıcın burda yasam zor gercekten ama kendınıze ugrasacak bırseyler bulabılırsınız. burda ılk zamanlar herkez zorlanıyor ben senelerdır burdayım hala zorlanıyorum alısamıyorum buranın duzenıne.bende acık bır bayanım burda sacınızı mutavva denen dın polıslerıne yakalanmadıgınız surece acabılırsınız. cogu turk kapatmıyor zaten.
eylül hanım daha eşimin işi belli olmadı haber bekliyoruz bir ay içinde o gidecek sonrada işin durumuna göre bizide götürecek ben önden bi araştırma olsun diye sizin yazdıklarından epey bilgilendim benim için kıyafetten çok diğer özgürlükler önemli bide çocuğum tabii inşallah kısmet olurda gelirsem hepinizin yakasına sorularımla yapışırım
Hepinize merhaba az çok tanıdım sizleri , çünki sabahtan beri hemen hemen tüm yazılarınızı okudum .Eşim 3 gündür cidde de,çalışmak için gitti ve ben istanbuldayım.Orası hakkında hiç bir bilgim yok yazılarınızla bilgilendim biraz hepinize çok teşekkür ederim.Biz henüz 1 yıldır evliyiz ve bu ayrılık oldukça zor geldi bana çok kısa zaman olmasına rağmen. Geçici olarak gitti oraya belki 2-3 sene amaç tabi ki para biriktirmek ,umarım gerçekleşir.Sanırım ben de gidicem öğrenmek istediğim şu ki orda hiç bir şekilde çalılma imkanım olmaz mı ? yani henüz çocuğum da yok nasıl vakit geçirebilirim ??? hiç düşünemiyorum şu an Şimdiden teşekkürler ,.Hepinize sevgiler ....
Çok teşekkür ederim Eylül hanım .Evet sanırım herkesin geçtiği yol bu ayrılık süreci iyi temennileriniz içinde tşk ederim.sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz ? Neler yapıyosunuz ? İlginz için tşk ederim
tekrar merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra
bizim işlerde değişti ben arabistana gelemedim resmi prosedür uzadı bi dahaki döneme nasip olursada ciddeye geleceğiz
coook sıcakmış benim merak ettiğim 3 yaşındaki oğlumun iletişim problemi var iyi bi kreşe ihtiyacı var bu imkan oralarda varmı yanlız türkce konuşulan bi yer olması gerekiyo mağlum daha türkceyi tam konuşamadık
bide özel eğitimci varmı türkiyedeki gibi konuşma terapisi alabileceği sosyalleşmesine yardımcı olacak eğitimci bulabilirmiyiz
bu yeni durum benim için cok önemli lütfen bilgisi olan acil ceveplayabilirse cok memnun olurum
7 yaşındaki kızım içinde sorayım olanaklar nasıl eğitim sosyal yaşam
cevap vereceklere şimdiden teşekkürler
bu arada gideceğimiz bölge ile ilgili tek bilgi kaynağım burası araştırıyorum başka bi kaynak bulamadım
gecmiş sayfalarıda elimden geldiği kadar okudum ama küçük bi istirhamım var foruma cok az mesaj yazılıyo ama kısmet olurda biz gelirsek bende devamlı yazıştığınız arkadaşlarınızdan 0lmak istiyorum
şunuda söylemeden gecemiyeceğim eğer yeterince iyi bi eğitim imkanı bulamazsak gelmek bizim için sadece hayal olarak kalır
merhaba ecemavı...burda turkce egıtım veren sadece turk okulları canım.oda sadece ana okulu var.yabancı okulların kreslerı var fakat ıngılızce egıtım verıyorlar.oglun ıcın burda hıc bırsey yapamazsın malesef canım.
sanırım ogretmen olarak gelıceksınız buraya.benım oglumda 5. sınıfa gıdıyor okulumuz turkıyeden cok gerıde kalıyor malesef.dersane ve ders aldırma gıbı de bır sansın yok burda.buraya gelırsen sende goreceksın ogretmenler sınavla gelıyor fakat egıtım sıfır dıyebılırım.senın ıcın en onemlısı oglunun tedavısı ve burda bu ımkanı bulamazsın. opuyorumnanaktan
a.s
arkadasım bende MEDINE HAYRANIYIM
bunun ıcın sızınle arkadas olmak ıstedım. opuldunuz.
teşekkürler arkadaşım eğitimin durumu için üzüldüm mağlum cocuklar geleceğimiz
herşeyimiz bu durumda kararı cocuğumun dr ve eğitimcisine bırakacağım gitme derlerse gelmeyeceğim ama ing kreşin bi sakıncası yok gidebilirsin derlerse düşünürüm ama inş cocuklarım için hangi karar hayırlıysa rabbim o kararı almayı nasip eder