Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

merhabalar bende sıteye yenı katıldım, arabıstanda yasıyorum vearabıstandakı yaayan arkadaslarla tanısmak ısterım.

Ben bayram sonuna kadar Arabistandayım sonra dönücem inşlh TR ye
Çünkü sürekli kalmıyorum ben

selamlar evett 6 aydır abhadayım arkadaşlar tabiki tr özlüyorum ama ne yaparsın eşim burda vede bizde mecburen geldik bakıyorum siteye kimse ugramıyor beni zorlayan evden dışarı cıkamamak (yani eşim olmadan)

Mekke'de büyüdüm ben.. Bu topiği görünce , yazmak istedim.

Çok özlüyorum oraları.

Ben 1 aydır Medinedeyim
Geçen gelişimde Mekkede
tanıştığım biride annesinin Ebhada olduğunu
ve çıkamamaktan sıkıldığını söylmeişti
Ben gitmedm hiç Ebhaya biilmiyorum oraları
Ama ben Medinede hergün kendi başıma çıkabiliyorum
Hareme gidiyorum Şimdi bide umreye gelen tanıdıklardan dolayı fln bol bol
dışarlarda ve dolu dolu geçiriyorum günleri
Yoksa bende sıkılırım Tv internette bi yere kadar yani :KK51:

Merhaba arkadaşlar..
Bende bu ayın 28' inde oradayım inş. nasipse.. umrede yapıcağım için (inş.) sevinçli ve mutluyum ama 1,5 ay riyad'da kalıcağım.. Evde nasıl vakit geçireceğimi bilmiyorum.. Kalıcağımız yer hakında da bilgi sahibi değilim..Zor olmaz inş. kilo falan almam inş. :)) hayırlısı bakalım..Herkese sevgiler

Gözünü korkutmak gibi olmsın ama burda biraz kilo almamak zor
Ama zaten sen uzun zaman kalmayacakmışsın :KK31:

ewet öyle uzun zaman kalmıyacağım bakalım bu kısa zamanda alışırsak belki kalmakta nasip olur..mevla görelim neyler neylerse güzel eyler..:)
birşey sormak istiyorum az buçuk okudum yazılanları ama abeye giymek şart mı dışarda tesettür yeterli değil mi yada illaha siyah mı olmalı zaten hava sıcak beyaz olsa olmaz mı yahu tek sorunum bu bunalır insan :)

Zaten kendin ister isteemz ortaam uyarsın
Herkes öyle giyince değişik renk dikkat çekiyor
Siyah olmasıda bunaltıc değil zaten
Çünkü çok hafif inceler Özellikle Riyad birz daha sıkı diye biliyorum
Ben bunca sene hiç peçe kullanmamıştım
15 gündür fln aldım bi peçe kullanmaya başladım
Meğer ne rahatmış Görünmez gibi hissediyorsun kendini :KK37:

inş. dediğiniz gibi alışırım :)) peki uçaktan indiğimde üzerimde abaye olması gerekiyor mu?
bazı arkadaşlar giymem gerektiğini falan söylediler..koyu renk bişiler giysem yeterli mi ilk olarak ciddeye inip ordan riyada geçicez..ona göre hazırlık yapıyım :) verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim..

Hayır hayır o kadar bişey olmaz Ne gerekli ne zorunlu
Ben geliş gidişlerde hiç abaye giymem mesela
Koyu yada açık rengi farketmez pardesümle gelir gideirm
Ciddeye inip umremi yapacaksınız önce
Öyleyse zaten Mekkede hacılar dolu
Yani çeşit çeşit giyim kuşam Mekke Medinede harem civarında hiç farketmez
Sadece normal diğer ortamlarda farklılık göze batar kendinzi bile zamanla rahat olmazsınız
Ne demek merak ettikleriniz konusunda yardımcı olurum sorun aklınıza takılanalrı

X