Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

kızlar nerelerdesınız herkez arabıstanı terk ettı sanırım...

merhabalar kızlarrrrr...walla uzuuuun zamandır gıremedım bılıyorum.ama bı ara aktıflıgım gıtmıs galıba gıremıyodum.sımdı ıse 3.bebısımı beklıyorum.doguma cok az kaldı.gunler dıyebılırım.3.olmasına ragmen heyecanlıyım.sıpsewdı sana da kolay dogumlar dılerım.allah bebısını sag salım kucagına almayı nasıp etsın,eeylul sen nasılsın canım.cocuklar nasıl.

tesekkurler canım hepımız ıyıyız.sen nasılsın?senınde bebısını allah saglıklı ve kolay bır dogumla kucagına almayı nasıp etsın canım.sıpsevde dogum yapmıs olabılır ıns saglıgı yerındedır bende merak edıyorumopuyorumnanaktan

Merhbalar kızlar
3 haftadır burlardayım
günler nasıl geçtianlamadım bile
Cidde Mekke Medine gziyorum
Yıllar sonra yenidn ve her yerde çok değişimler var
Ama yinede sanki hiç gitmemişim gibi
Tryide özlemedim değil mibarek ne memleketimzi var hemen özlüyor insan opuyorumnanaktan
Karları kaçırdım Ama burda soğuğunu hissediyoruz
Telefon şirketinin halledeceği sorundan dolayı netegiremedim bunca zaman
Onlar gelecek oldu biz şehir dışı olduk biz evdeolduk bekledik onlar gelmedi
Nihayet netime kavuştum

slm cevahırx hosgeldın suudıarabıstana..cıddeyı nasıl buldunopuyorumnanaktan

slm cevahırx hosgeldın suudıarabıstana..cıddeyı nasıl buldunopuyorumnanaktan

Hoşbuldum eylul77
Ciddede de bazı gelişmeler gördüm tabii
Biz Cidde de Süeymaniyede oturuyorduk
O çevrede çok boş alanlar dolmuş yenilikler olmuş
Süleymaniye çarşısı çok değişmiş
Diğer gezdiğim çarşılar aynı
Ama hala Cidde de gidelecek yer çok
Konsoloslukta işimiz vardı günümüzün birinin nerdeyse yarısı orda geçti
Bi dahaki gelişe biraz daha gezerim bayanssulusmile

Mekkede çok değişimler var
Ne bina ne dağ varsa indirmişler hepsini
Kemiriyorlar resmen dağları

mekkede 4-5 senedır harem tarafını yenılemeye calısıyorlar bende uzun zamandır gıtmedım hac zamanı gıttım ama harem cıvarını gezemedım kalabalıktan dolayı..

mihrünisa cidden içimi kararttın bizimde gitme ihtimalimiz var ciddeye bende korkuyorum 3 yasında bir oğlum var açık bir bayanım dil bilmiyorum alışabilirmiyim acaba halen ordamısın peki.

mihrünisa ; Anlatım tabiriniz hiç hoş olmamış... O insanlardan,giyim tarzlarından bu şekil söz edemezsiniz... Kimse size açıksınız diye buralarda bu tür laflar söylüyor mu ? sizde onların dini inançları gereği yaptıklarına daha saygılı söz etmelisiniz... Hoş bulmadım... Zaten nedense kıymet bilmeyen insanlar hep orda,kıymet bilecekler buralarda sürünüyor... Yazık.. Üzücü....

sizin tabiriniz çok hoş olmuş doğrusu.

sizin tabiriniz çok hoş olmuş doğrusu.

Anlamak istiyen anlar ne demek istediğimi..... Aynı düşünen kimseler için yazdıklarım tabiki hoş olmaz.....Sizde bu şekil tabir kullanmışsınız,beyenmemeniz gayet normal...

katiliyorum size allah razi olsun sizden cevabiniz cok hosuma gitti
alkisalkisalkis

peceli kadinlari gormek kabus

yazik hicte hos degil

bende pece taktigim icin ve cevremde oyle kisilerden gurur duyuyorum
burayi beyenmediyseniz sizi zorla tutan yok zaten avrupa ulkelerine gidip orda yasayin o zaman
biz burda mutluyuz allaha binlerce sukurler olsun mekke ve medine gibi mubarek topraklarda yasamak allahu tealanin bize verdigi buyuk nimettir allah isteyenlerede burayi nasip etsin

Sağolasın canım,güzel yorumun için... opuyorumnanaktan
Bende peçeliyim ve bu tür sözler hiç hoşuma gitmiyor!!... Biz açık olan insanlara laf söylüyemezken,o insanlar bize her lafı rahatça söyleyebiliyor... Garip...
Dediklerinize katılıyorum,yaşayacak çok yer var koca dünyada sizler için,oraları tercih edin derim!!!.....

sende sagol canim vereliniortak

evet dedigin gibi biz karismiyor ve saygi duyuyoruz acik olan insanlara herkes istedigi gibi giyinme ozgurlugune sahiptir ama kalkipta biz kapalilara bu sozleri hic hos degil kiniyorum boyle insanlari

mihrünisa cidden içimi kararttın bizimde gitme ihtimalimiz var ciddeye bende korkuyorum 3 yasında bir oğlum var açık bir bayanım dil bilmiyorum alışabilirmiyim acaba halen ordamısın peki.

icinizin karartmaniza gerek yok mihrunisa biraz abartmis burasi eskisi gibi degil ozellikle cidde de pece takma sacini kapatma zorunlugun yok artik sadece siyah abeye giyme zorunlugu var sonra burda aciklar icin plajlar var artik

kadınlar ıcın burda yasam zor gercekten ama kendınıze ugrasacak bırseyler bulabılırsınız. burda ılk zamanlar herkez zorlanıyor ben senelerdır burdayım hala zorlanıyorum alısamıyorum buranın duzenıne.bende acık bır bayanım burda sacınızı mutavva denen dın polıslerıne yakalanmadıgınız surece acabılırsınız. cogu turk kapatmıyor zaten.

muhrınısa arkadasımız burdakı sıkıntısından dolyı bır gaf yapmıs arkadaslar sızde kapalılar olarak hıcbır fırsatı kacırmıyorsunuz masallahsengözlerimebaksanabkonu sahıbı olarak burda gerksız tartısmalar yapmanızı ıstemıyorum.lmaz:

eylulcugum nasilsin\

oncelikle sunu soyliyeyim evet sikintisinda bir sey yazabilir buna diyecegimiz bir sey yok sadece su noktada kesinlikle susmaya niyetim yok biz pecelileri kabus olarak gormesi hicte hos bir laf degildir sizin icin gereksiz olabilir ama bizim icin cok onemli bu laflar bizlere
egerki sizede bir laf gelseydi sanirim hakkinizi arar susmazdiniz buna eminim

bir baska sey burayi abartmis biraz burda oldugunuza gore anlamissinizdir belki buraya gelecek kisileri bosuna korkutuyor mutavilar evet kiziyor ama ellerinde olan birsey yok aldirmasiniz olur biter zorla kalkipta ortuyunuzu kapatmiyor heleki pece cidde de eskisi gibi az rastlaniyor pecelilere

biz kapalilar olarak hicbirseyi kacirmiyormusuz demissiniz
bende kalkip acik bayanlar icin bir laf soyledigimde susarmisiniz acabasengözlerimebaksanab

ben nasil acik bayanlara saygi duyuyorsam acik bayanlarinda bize saygi gormesini beklerim hakkim olarak :1closedeyes:
saygilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…