Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

laf ola beri gele:)))
cok bayagi cumleler kurmussun,sana cevap yazmayacaktim ama,benim yorumlarima yorum yazmaman icin uyarayim dedim.bundan sonra ne yazarsan yaz zaten benden cevap gelmeyecek...
espri mahiyetinde yazilmis bir seye boyle sacma bir cevap cok abes olmus.eee ne desek bos, egitim sart!!!

Anladığım kadarıyla bunlar bana yazılmış
Amaaa eğitimden bile önce gelen insanlığı göremedim yorumun içinde
Yazık Demek bazı insanlar ne espri yapmayı nede algılamayı becerebiliyor
Ben bayağı olcağıma cümlem bayağı olsun
Hey Allahım mükemmel yarattıkların kendilerini ne hallere düşürüyor

Ne kadar basit bi şahsiyetki benim bilgilerime göz atıp eğitim durumuma laf etme hakkı bulmuş kendinde
benim kadar donanımlı olabilse böyle bi yanlışa düşmezdi Gel görki yok işte yok

ben daha fazla dayanamiciiiim.istanbul'a kaciyorum,gelirken size kar getireyim mi :)))

oh ne guzel cocukların okula baslayana kadar tadını cıkar canım ondan sonra benım gıbı tatıllerı beklersın bende tatılı beklıyorum sana hayırlı yolculuklar canımopuyorumnanaktan

Hayırlı Geceler kızlarr......
Başlığı görünce sevindim bende oralara geliyorum inşallah bir iki ayım kaldı....
Nasıl memnunmusunuz hayatınızdan?... Yaşadığınız yerden???

Başlığı görünce sevindim bende oralara geliyorum inşallah bir iki ayım kaldı....

Belki bende gidicem.. Bakalım ilerki günler ne gösterecek CADIARZU

merhaba gezgın..
hos geldın aramıza.cıddeyemı gelıyorsunuz?
kendı adıma cok memnun olmasamda ısmız ve esım burda oldugu ıcın mecburen ayak uyduruyoruz.ben 11 senedır burdayım yanı gıdıp gelıyorum ılk geldıgım zamanlar cok zor gelmıstı artık alıstım.:smiley-cool:

slm cevahırx burayamı donuyorsunuz...
Dönüş değil eylül belki öyle bir gelebilirim
Zaten ben uzun süreli kalmadım hiç 3-5 en fazla 6 ay fln kaldım geldim
Sonra yine gittim fln öyle öyle git gel yaptım
Çoğunluklar kışları orda yazları burda oldum
4 sene böyle oldu
Şimdide bakalım noolur gidermiyim gitmezmiyim kesin bişey yok

slm kizlar okdr cok oldu ki yazmyali beni unuttunzmuu? :) dogum bekliorum bana dua edin nasilsin eylulcum ve snabrwni nasil giido hayat?

Son düzenleme:
slm kizlar okdr cok oldu ki yazmyali beni unuttunzmuu? :) dogum bekliorum bana dua edin nasilsin eylulcum ve snabrwni nasil giido hayat?

unuturmuyuz canım hosgeldın ..opuyorumnanaktan
tesekkurle canım ıyıyım.merak ettım senı uzun zamandır gırmedın gercı artık benden baska pek kımsede ugramıyor buraya:çok üzgünüm:
nekadarlık oldu bebıs canım?allah hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın bebısını.cınsıyetı bellı oldumu?opuyorumnanaktan

saol cnm evt azalmis gordum ...burdayim ama kk ya da pek ugramiodum..bebis 40+5 oldu bugun hala tik yook..hanimefendi cok nazli kendini hazir hissetmio galiba-tatlicadiarzu- tatilde gidickmisn tr ye sanki ole bsy okudum..bole iste hersy ayni inan hicbsy yok beklemtn baska bgn gidicm dr a bakalim ne dicek normal istiorum ins normal normal gelir buhfta gecmk bilmedi cok yoruluorum ..allahim saglikli sihatli ve kolay bi sekilde dogmasini nasip eder ins ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan dua et benim icin a.s.

amin canım.inşallah kolay doğumun sağlıklı bır bebısın olur...:1hug:
evet canım tatılde gıdecektım tr ye ama okullar bır hafta tatıl olacakmıs :bbo:dolayısıyla benım tatıl yattı yıne yaza kaldım:çok üzgünüm:
dualarım senınle canım..opuyorumnanaktan

Hayır ben medineye inşallah... Ben çok seviyorum oraları ayrı bir heyecan var içimde,ve sevdiğim ile olmak ise dahada huzur veriyor düşününce....:asigim: zorlanıcağımı sanmıyorum,sabırsızlıkla bekliyorumm yerimseniben

buraları sevmek ayrı burda yasamak ayrı gezgın ıns burada yasamaya baslayıncada aynı dusuncede olursun.senın ıcın hayırlısı olsun ınsopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…