- 6 Aralık 2007
- 1.322
- 33
eylulcugum nasilsin\
oncelikle sunu soyliyeyim evet sikintisinda bir sey yazabilir buna diyecegimiz bir sey yok sadece su noktada kesinlikle susmaya niyetim yok biz pecelileri kabus olarak gormesi hicte hos bir laf degildir sizin icin gereksiz olabilir ama bizim icin cok onemli bu laflar bizlere
egerki sizede bir laf gelseydi sanirim hakkinizi arar susmazdiniz buna eminim
bir baska sey burayi abartmis biraz burda oldugunuza gore anlamissinizdir belki buraya gelecek kisileri bosuna korkutuyor mutavilar evet kiziyor ama ellerinde olan birsey yok aldirmasiniz olur biter zorla kalkipta ortuyunuzu kapatmiyor heleki pece cidde de eskisi gibi az rastlaniyor pecelilere
biz kapalilar olarak hicbirseyi kacirmiyormusuz demissiniz
bende kalkip acik bayanlar icin bir laf soyledigimde susarmisiniz acabasengözlerimebaksanab
ben nasil acik bayanlara saygi duyuyorsam acik bayanlarinda bize saygi gormesini beklerim hakkim olarak :1closedeyes:
saygilar
tesekkurler ayyıldızk sen nasılsın?
tabıkı herkjesın bırbırıne saygı duyması gerekıyor .aylar once yazılmıs bır yazı ve bunu senınde gormus olman lazım ve yazan arkadas uzun zamandır sıteye gırmıyor sanırım eger olurda rgırerse b u konuyu onunla tartısırsınız.
dedıgın gıbı cıdde buranın en serbest sehrı mutavvalar dedıgın kadar soyleyıp gelıp gecmıyorlasengözlerimebaksanabr helekı su an bırcok yetkıye sahıpler muslumansan kapanacaksın dıye kesın kuralları var yanı ellerınden cok sey gelıyor sınırdısı yapmak gıbı yetkılere kadar.
benımde nıyetım buraya gelenlerı korkutmak degıl aallaha sukur su zamana kadar bır kere azar ısıttım mutavvalardan baskada basıma hıcbırsey gelmedı.burası serıatla yonetılen ve tumunu uygulayan bır ulke ve burda yasayacaksan kurallarınada uyacaksın aslında bunada kımsenın karsı cıkmaya hakkı yok memleket onların.kafamçokkarıştı
Son düzenleme: