Merhaba Eylül
Doktorlar en son(her sene fikir değiştiriyorlar çünkü)Fonolojik bozukluk dediler. Yani peltekliğe benziyor hani "r" leri "l" diye söylerlerya Jansette 12-13 harf eksik. Öyle oluncada konuştuğu neredeyse hiç bir şey anlşaşılmıyor. Doktor normalde beynin ya sağ tarafı yada sol tarafının baskın çıkması gerektiğini ama Jansette iki tarafın birden baskın çıkmaya çalıştığını söyledi. Kesin bir şey için tomografi gerekiyor aslında. Ama eğer doğumdan kaynaklanan konuşma merkezinde bir hasar varsa sadece öğrenmiş olursunuz çünkü yapacak bir şey yok dedi. Sırf öğrenmek içinde anestezi alıp o kadar radyasyona maruz kalmasını istemiyoruz. O yüzden en iyi seneryo ve en kötü seneryoyu birlikte düşünüp hareket etmemiz lazım.
Şirkette Amerikan okuluna göndercez demiş ama bende hem türkiyeye geldiğinde uyum sorunu yaşamasın hemde iyice kafası karışmasın diye türk okulu istiyorum bakalım kısmet belkide bizi şaşırtıp önümüzdeki seneye kadar konuşmaya başlar.
ben de SIKINtidan dikise basladim:)))orgu falan kesmiyor artik,evde eski ne varsa kesip biciyorum.bir heves gidip kumaslar aldim ama,onlari katletmeye kiyamadim sonra,eskileri kesip biciyorum.artik bir sonraki asama ne olacak bilemiyorum.orguydu,dikisti derken kafayi yedim yakinda dukkan acarim artik:))))cocuklardan firsat kaldikca birseyler yapmaya calisiyorum ev cop ev olacak yakinda:)))
delikafadulden...boyle olacak sanirim:roflol::roflol:bır sonrakını merakla beklıyorum canım.burda gorustugun kımse yokmu senabrnwiopuyorumnanaktan
Slm kızlar,
Nasılsınız? Senabrwni teşekkür ederim hoşbulduk canım. Benim oturduğum yer Sary St. e çok yakın. Valla tam olarak adresi tam bilmiyorum ama Mura Bustan Compound çok bilindik biryerdeymiş galiba. P. O. Box - 4501, Jeddah - 21412 adres bu şekilde. Hepinizi öptüüm. Dün aradığım şeylerden birini bulabildim sonunda. RedSea Mall'da.
Herkese merhaba
Bana arabistanla ilgili bilgi verirmisiniz ev kiraları ne kadar, yaşam şartları neler, nası bi ülke, türban zorunlumu bana yardımcı olurmusunuz
:roflol:..gercekten bulusamadık gıttı.ıns busefer tanısabılırız.yalnız ben telefonumu kaybettım butun numaralarda umarım sende vardır telım canım bırgun ayarlayıp bulusalım bır yerdeopuyorumnanaktan
Slm kızlar,
Nasılsınız? Senabrwni teşekkür ederim hoşbulduk canım. Benim oturduğum yer Sary St. e çok yakın. Valla tam olarak adresi tam bilmiyorum ama Mura Bustan Compound çok bilindik biryerdeymiş galiba.Hepinizi öptüüm. Dün aradığım şeylerden birini bulabildim sonunda. RedSea Mall'da.
cocuklari babalarina birakip da gelmeyi cok dusundum ama,aklim cocuklarda kalacak bu sefer.zaten babalarinin da evde durdugu yok:))))cok calisiyor,gorusemiyoruz kendisiyle...ozelden atariz tel.leri yine.optum ben de....
dikis makinasi ile aram cok kotu,bildigin gibi degil:)))ıns canım..dıkıs nakıs nasıl gıdıyor ugrasıyormusun halaopuyorumnanaktan
tsk canım ıyıyım ama bayram dolayısıyla bıraz huzunlendım kotu yaa boyle gunlerde burda yalnız kalmakdikis makinasi ile aram cok kotu,bildigin gibi degil:)))
kendi kendine ogrenmeye calismak zor ,ben oyle ayrintili seyler yapmiyorum tabi,basit bluzlar,masaortusu vs. ama makina il aramizdaki buzlar erimedi daha.gecenlerde ignesini kirdim:))annem cok guzel dikis diker,bana diyordu ki igne kolay kolay kirilmaz:roflol:
kirdim walla,ama anneme soylemiyorum:1rolleyes:
simdi cocuklara birseyler oruyorum,makinayi actigimda hemen yanima geliyorlar,biri ipi cekiyor biri dugmelerine basiyor,anlayacagin oyle kolay kolay cikartamiyorum makinayi ortaliga...
sen nasilsin,nasil geciyor gunler.ben ocakta gitmeyi dusunuyorum ist.a,su grip muhabbeti yuzunden kararsiz kaldim ama..
tsk canım ıyıyım ama bayram dolayısıyla bıraz huzunlendım kotu yaa boyle gunlerde burda yalnız kalmak((sevdıklerının yanında olmak ıstıyor ınsan:çok üzgünüm:
bu grıp bana pek ınandırıcı gelmesede yınede tedbırı elden bırakmamak gerek.bızımde okul ocakta tatıl olacak sanırım bende gıdıcem ıns.dıkkat ettıkten sonrqa bırsey olmaz canım.cocuklara ası yaptıracakmısın burada varmı asısı bılıyormusun opuyorumnanaktan
ben daha fazla dayanamiciiiim.istanbul'a kaciyorum,gelirken size kar getireyim mi :)))