slm kızlar hepınız tr yemı geldınız arasıra yazın haberleselım demı amaopuyorumnanaktan
selam eylül hala tr de misin.ben gezmekten giremedim nete.zaman su gıbı akıyor walla,geleli bir ay oldu hergün dısarıdayım ama doyamadım daha.
ist.e gelmiyor musun hiç,ciddede görüşemedik burada görüşelim bari:roflol:
çeşitli semtlerde oturduk en son keçiören ben biyoloji öğretmenliği okudum ankaranın yeri bendede başkadır hem doğduğum büyüdüğüm yer hemde memleketim başka memeleket tanımamsırnaşık şey
eğer gelirsek bende tanışmak isterim ayrıca biliyorum hareketli bi üniversite hayatından sonra eve oturup cocuk sahibi olmak bazen insanı bunaltıyor ama insan cocuklarına dönüp bakınca şükrediyor sanada iyi tatiller ben arada sırada foruma uğrarım yine mesajlaşalım yolumuza ışık tut tuğun için sağol
slm senabranwı tr deyım canım.ıst bırak dısarı bıle yenı yenı cıkıyorum.esım gelıyor bırkac gune kadar bırlıkte donucez bır ay son ra ıns bu sene gorusuruz cıddede.senın donus ne zaman?gorusmek uzere canıma.s.
selam eylül hala tr de misin.ben gezmekten giremedim nete.zaman su gıbı akıyor walla,geleli bir ay oldu hergün dısarıdayım ama doyamadım daha.
ist.e gelmiyor musun hiç,ciddede görüşemedik burada görüşelim bari:roflol:
slmm kızlarr bende geldım cok sukur ıstanbuluma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cok oldu gıremıorm sıcaklardan ınsanın canı bıseyde ıstemıo...senabrnwı cnm nasıl gezıosn ya bız kafamız dısarı cıkaramıoruz 3 hafta oldu fln gelelı tam gezmıs degılım hepınızıı cok opyorum kendıneıze ı bakın eylusum sen nasılsın esın gelıomus gozun aydın bakalım hayırlısı olsun a.s.
herkes tatilde galiba ,neredesiniz arkadaşlar.
kapacino,eylül,şıpsevdi....herkes aynı anda kayboldu ortalıktan:)))))
teşekkürler senabrnwi bizede yılın 3 ayı soba yandığı konusunda bilgi geldi coook tuhaf bi duygu daha önce adını bile duymamıştım umarım uyumsağlamak zor olmaz
abha cıkması canımızı sıkmadı değil ama nasip böyleymiş inş dil öğrenmek için fırsatım olur mağlum krizleri fırsata dönüştürmek lazım bide yer değiştirme ihtimalimiz yüksek
merhaba canim nasilsin tatilin nasil geciyor uzun suredir bende yoktum tatilimi cidde geciriyorum bende insallah tatilin guzel geciyordur benim yerimede soyle guzelce gez
canim cok sikkin artik siteye bile girmek istemiyorum siz yoksunuz diye sizleri cok ozledeim :1hugpuyorum kenndine iyi bak
iyiyim,fırsat buldukça geziyorum işte.havalar sıcak olduğu için akşamüstü çıkıyoruz.zaman .çok çabuk geçiyor ama dönüş vakti yaklaştı bile
canın neden sıkkın,kötü birşeyler yoktur umarım..
merhaba canim aramiza hosgeldin oncelikle nasilsin abha aslinda cok guzel bir yer yesilligi bol olan bir yer duymustum ben gitmedim ama esim iyi biliyor oralari insanlari biraz daha tutucu tabiki bende taif de yasadigim icin artik alistim buralara insan ilkbasta biraz sikiliyor alisincaya kadar sonra guzel geliyor umarim sende ayak uydurursun buraya ne zaman geliyorsunuzvereliniortak
bu öğretim döneminde geleceğiz inş pasaportları cıkardık aslında bizdeki cesaret miş cünkü insan hiç bilmediği adını duymadığı bir yere cocuklarıyla gitmesi ......
dilde yok ama olsun gayret var:dance:
biz cocuklarla oturum almayı bekleyeceğiz inş arabistanda oturum almak uzun sürmüyordur sen tatilini bile orada geçirdiğine göre oralı olmuşsun artık
ama biliyorum hiç biryer vatanın yerini tutamaz