Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun...a.s. Kızlar sizden bir ricam var benim.Eğer canım ;Kabe'me gitme imkanınız olursa lütfen bu kardeşiniz için dua edin.Vaktinde doğum yapabilmem sağlıkla yavrularıma kavuşabilmem için.Allah hepinizden razı olsun.Keşke şimdi oralarda olabilseydim keşke...mafoldumben.
Suriye'ye bende gitmiştim canım beğendin mi?
arkadaşlar merhaba herkese nişanlım makina mühendisi su arıtma projesi için bayramdan sonra ryada geliyor seneyede ben fakat çok fazla araştırmama rağmen hiçbir bilgiye sahip değilimorda yaşam şartları nasıl çünkü biz birikim amaçlı gelicez. ben öğretmenim orda iş bulabilrimiyim ? birileri beni bilgilendirirse çok sevinirim.
eylülcüm çok teşekkür ediyorum sanırım ordada sınavlara hazırlanmam gerekicek okuduğum kadarıyla kadınlar için zor bir ülke ama sanırım yapcak bir şey yok çünkü türkiyede hiç iyiye gitmiyor en azından denemeye değer
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Tuttugunuz oruc ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun...
tsk eylulcugum seninde bayramin mubarek olsun canim nasilsin cocuklarin nasil:1hug:
tesekkurler canım.hepımız ıyıyız canım.okullar acılmayınca bır haftalıgına turkıyeye geldım.kımse ugramaz oldu artık sayfaya ramazandan dolayı sanırım.opuyorumnanaktan
slm kizlar nasilsiz bakalim ben dondum sonunda:) ee ne var ne yok eylusum nasilsin cnm ne znm geldin?