Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

slm kaswa...
diger arkadaslar belki gider canim ama benim ramazan icinde gitmem imkansiz esimin islerinden dolayi.ins bebislerini saglik ve mutlulukla kucagina alabilirsin canim.

selam arkadaşlar cevaplar için teşekkürler
şu anda ev topluyorum ramazan ramazan zor amane yaparsın mecburiyet
zaman yaklaştıkca iyice zor gelmeye başladı her şeyi geride bırakmak
ucak fiyatları dudak uçuklatıcı cinsten anlaşılan öle sık sık memlekete gelemiyecez sene de bi en azından gelmem lazım diye düşünüyorumsizler her sene gelebiliyormusunuz bu fiyatların daha uygun olduğu bi zaman dilimi varmı

Suriye'ye bende gitmiştim canım beğendin mi?

Öncelikle Mevlam bebeklerini kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı saatte kurtarsın
Suriyeyi gezdiğim gördüğüm yerleri beğenmiştim
Tabi biraz farklılıklar var Ama Suriyelilere Arabistanda aşinalığım vardı zaten
Ki komşumuzun biri Suriyeliydi Çok ortak yönler bulurduk birbirimizde Türkler ve Suriyeliler olarak
Suriyede en çok hoşuma giden yer Emevi camiidir

Ama şu varki hala babam karayolu ile gidip gelirken Suriyede ne arap hattı çeker ne türk hattı lmaz:

arkadaşlar merhaba herkese nişanlım makina mühendisi su arıtma projesi için bayramdan sonra ryada geliyor seneyede ben fakat çok fazla araştırmama rağmen hiçbir bilgiye sahip değilim orda yaşam şartları nasıl çünkü biz birikim amaçlı gelicez. ben öğretmenim orda iş bulabilrimiyim ? birileri beni bilgilendirirse çok sevinirim.

selam arkadaşlar
öğretmen arkadaşım eğer milli eğitimde öğretmensen milli eğitim zaman zaman yurt dışına öğretmen göndermek için sınav açıyo
benim eşim geçen sene sınava girdi kazandı sonra mülakata girdi kazandı şimdi bizi arabistandaki milli eğitimin okuluna (şehir abha)gönderiyorlar

özelokuldaysan şartları bilmiyorum
amma arabistanda calışma imkanın olabileceğini sanmıyorum
buraya riyaddan arkadaşlar takılıyordu onlar seni arabistan konusunda daha fazla bilgilendirir

ecemavi çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için alımları takip edicez ozaman ama forumda kimsecikler yok bu ara :) umarım bu ara beni bilgilendiren biri çıkar..

slmm mira..ben ciddede yasiyorum burasi arabistanin en serbest sehri riyadla ilgili pek birsey bilmiyorum fakat sonucta her yeri ayni seriatla yonetilen bir ulke kadinlar icin sikici ve zor diyebilirim.birikime gelince burda yasam ucuz rahatlikla birikim yapabilirsiniz.burada ogretmenler sinavla aliniyor baska bir yerde calismak icinde calisma iznin olmasi gerekir simdilik aklima gelenler bunlar gorusmek uzere..

eylülcüm çok teşekkür ediyorum sanırım ordada sınavlara hazırlanmam gerekicek okuduğum kadarıyla kadınlar için zor bir ülke ama sanırım yapcak bir şey yok çünkü türkiyede hiç iyiye gitmiyor en azından denemeye değer

haklisin mira bende tr ye gittigimde nekadar sikilsamda tipis tipis geri donuyorum is kurmak istiyorz ama turkiyede suan is kurmak kumar oynamaktan farksiz bizde burda kurulu duzenimizi bozmayalim biraz daha sabir diye diye 10 senedir burdayim.ins hakkinda hayirlisi olsun.a.s.

doğru diyosun eylülcüm türkiye bu dönem çok riskli elbet bigün dönülcek geçici süre bir şekilde geçer diye düşünmeye başladık artık napalım iyimser olmak zorundayız çünkü türkiyede iş görüşmesine gittiğinde konuşulan rakamlar okadar komikki kimsenin umrunda değil senin emeğin okuduğun 4 senen vir şey daha sorucam sana canım günlerin nasıl geçiyor orda çok fazla sıkılıyomusun gerçi sanıyorum çocuğun var o da seni oyalar

benim bir oglum birde kizim var.okul zamani burdayim genelde onuda oglumun dersleriyle ilgilenerek geciriyorum onceden cok sikiliyordum simdi cok fazla degil.burda genelde kcarsilarda vakit geciriyorsun.hafta sonlari piknik ve denize gidiyoruz.gorustugum birkac arkadasim var onlara gidiyorumzaman boyle geciyor.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Tuttugunuz oruc ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun...

merhaba arkadaslar nasilsiniz uzun suredir giremiyordum nette sorun vardi sizleri cok ozledim

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Tuttugunuz oruc ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun...

tsk eylulcugum seninde bayramin mubarek olsun canim nasilsin cocuklarin nasil:1hug:

tsk eylulcugum seninde bayramin mubarek olsun canim nasilsin cocuklarin nasil:1hug:

tesekkurler canım.hepımız ıyıyız canım.okullar acılmayınca bır haftalıgına turkıyeye geldım.kımse ugramaz oldu artık sayfaya ramazandan dolayı sanırım.opuyorumnanaktan

tesekkurler canım.hepımız ıyıyız canım.okullar acılmayınca bır haftalıgına turkıyeye geldım.kımse ugramaz oldu artık sayfaya ramazandan dolayı sanırım.opuyorumnanaktan

guzel sevindim iyi yapmissin cikar keyfini burda orta ve lise cumartesi gunu basliyacak ilkokul ise haftaya aciliyor bakalim hayirlisi burdaki turk okulu ise haftaya basliyacakmis
evet bakiyorum baya sesiz olmus burasi senabri yine gozukmuyor ortalarda bende opuyorum kendine iyi bak :1hug:

slm kizlar nasilsiz bakalim ben dondum sonunda:) ee ne var ne yok eylusum nasilsin cnm ne znm geldin?

slm canım ...
tsk ıyıyım ramazandan 10gun once donmustum cıddeye canım.su an tr deyım okullar acılmayınca 10 gunlugune geldım cumartesı donuyorum.sen nasılsın neler yapıyorsu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…