Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

sende hosgeldin eylul77 nasilsin umarim tatilin guzel gecmistir insallah seneye banada nasip olur ramazanin hayirli olsun canim sizleri cok ozledim optum :1hug:

slm canım..sagol canım ıyıyım.sen nasılsın?bu sene tatılın tadı tuzu olmadı ama yınede aılemle olmak guzeldı.ınsallah seneye sende gıdersın canım.senınde ramazanın hayırlı olsun.optum canım..:1hug:

burda yarın oruclu olucaz cevahırx..sen nasılsın canım..:teytey:

İidir eylül77 ne olsun
Sizi sık sık takip ediyorum
Ama kendim gurbette olmadığım için pek uymuyorum konularınıza :)
Ama babam şuan orda yien Akşam görüştük Ramazanı Şerifin ilan edilmediğini söyledi
Biz Şabanı Şerifi 29 yaptık Siz eğer bizle aynı gün bayram yaparsanız Ramazanı Şerifi 29 yapacaksınız

slm canım..sagol canım ıyıyım.sen nasılsın?bu sene tatılın tadı tuzu olmadı ama yınede aılemle olmak guzeldı.ınsallah seneye sende gıdersın canım.senınde ramazanın hayırlı olsun.optum canım..:1hug:

tsk allaha sukurler olsun iyiyim bende sagol insallah seneye bakalim nasip bende optum canim:1hug:

selam arkadaşlar
herkesin ramazanı hayırlı olsun
1 veya 2 ay sonra bizde abhadayız
bi şey soracağım hangi havayolunu tercih ediyorsunuz biz cidde aktarmalı gelecekmişiz
aktarmalarda dil sorun olurmu? mağlum biz arapca bilmiyoz bide 2 küçük cocuk
eşim önce gidip ev tutacak eşya alacak bizim için oturum almaya çalışacak bizde arkadan gideceğiz bide şunu sormak istiyordum hic karayolunu kullanan varmı aranızdan

merhaba canım... bende 5 gundur cıddedeyımsenağlamasen nasılsın tatıl nasıl gectıa.s.

iyiym canim tesekkurler.tatil guzel gecti ama guzel seyler cabuk bitiyor biliyorsun.cocuklar benden daha cok eglendi dogrusu.butun gezi planlari onlar icin yapildi cunku.parklar,deniz,lunapark derken hep onlar icin gezmisim:))onlar mutlu olsun da o zaman ben de rahat oluyorum.donusumuz tam bir faciaydi ama.benim buyuk canavar ayrilmak istemedi bir turlu.havaalaninda cok agladi.onlar bile anliyorlar artik:)
sen nasilsin,neler yaptin.senin icin zor oldu bu gidisin ama biraz daha iyisindir simdi umarim
iyi ramazanlar,kendine iyi bak

merhaba canim hosgeldin nasil gecti tatilin ramazanin hayirli olsun optum:1hug:

merhaba hosbulduk,senin de ramazanin hayirli olsun.tatil guzeldi ama her zamanki gibi apar topar gidip dondum.yetmiyor bu tatilller bana yetmiyooooor:)
kasimda yine gidicem galiba.bir arkadasim dogum yapacak tr.de.onu ziyarete gitmeyi dusunuyorum ama bakalim.sen nasilsin,neler yaptin.

selam arkadaşlar
herkesin ramazanı hayırlı olsun
1 veya 2 ay sonra bizde abhadayız
bi şey soracağım hangi havayolunu tercih ediyorsunuz biz cidde aktarmalı gelecekmişiz
aktarmalarda dil sorun olurmu? mağlum biz arapca bilmiyoz bide 2 küçük cocuk
eşim önce gidip ev tutacak eşya alacak bizim için oturum almaya çalışacak bizde arkadan gideceğiz bide şunu sormak istiyordum hic karayolunu kullanan varmı aranızdan[/QUOTE
merhaba,ben suudi arabistan havayollari ile gidip geliyorum ama bildigim kadariyla turklerin cogu thy yi kullaniyor.karayolu ile gidenlerin cogu hatay ve civarinda yasayanlar diye biliyorum,cunku yanlis degilsem eger otobusler oraya kadar gidiyor oradan ist.a tekrar aktarma yapiliyor sanirim.gordugum kadariyla karayolunu tercih edenlerin cogu da bekar.yol cok uzun bence 2 cocukla hic cekilmez,saatlerce otobusun icinde kendimi hic dusunemiyorum benim cocuklarla:)))
trden abhaya direk ucus yok zaten,mecbur aktarmali olacak.once ciddeye oradan da abhaya gidersiniz.dis hatlardan pasaporttan gectikten sonra ic hat kismina gelince orada yardimci olurlar.dil bilmesen bile abhaya gidecek olan ucagin ucus kartini gosterirsin onlar da ucagin kalkacagi kapiyi gosterirler size.bir suru insan dil bilmeden gelip gidiyor hac yada umre icin,herkes nasil yapiyor.:))zaten ucus kartlarinda kapi numarasi hersey yaziyor.cidde havaalani cok buyuk bir yer olmadigi icin,kaybolma riski de yok:)
bilmedigin bir yere gidecek olmanin telasi icindesin ama merak etme bence hersey hallolur.

iyiym canim tesekkurler.tatil guzel gecti ama guzel seyler cabuk bitiyor biliyorsun.cocuklar benden daha cok eglendi dogrusu.butun gezi planlari onlar icin yapildi cunku.parklar,deniz,lunapark derken hep onlar icin gezmisim:))onlar mutlu olsun da o zaman ben de rahat oluyorum.donusumuz tam bir faciaydi ama.benim buyuk canavar ayrilmak istemedi bir turlu.havaalaninda cok agladi.onlar bile anliyorlar artik:)
sen nasilsin,neler yaptin.senin icin zor oldu bu gidisin ama biraz daha iyisindir simdi umarim
iyi ramazanlar,kendine iyi bak
tesekkurler canım ıyıyım.busefer gıdıste donuste cok zor oldu malesef ama daha ıyıyım sımdı.benım tatıl genelde evde gectı ısım oldukca ve cocukları gezdırmek ıcın cıktım sadece.esım geldıkten sonra bıraz gezdık dolastık.snada ıyı ramazanlar canım..:1hug:

selam arkadaşlar

merhaba,ben suudi arabistan havayollari ile gidip geliyorum ama bildigim kadariyla turklerin cogu thy yi kullaniyor.karayolu ile gidenlerin cogu hatay ve civarinda yasayanlar diye biliyorum,cunku yanlis degilsem eger otobusler oraya kadar gidiyor oradan ist.a tekrar aktarma yapiliyor sanirim.gordugum kadariyla karayolunu tercih edenlerin cogu da bekar.yol cok uzun bence 2 cocukla hic cekilmez,saatlerce otobusun icinde kendimi hic dusunemiyorum benim cocuklarla:)))
trden abhaya direk ucus yok zaten,mecbur aktarmali olacak.once ciddeye oradan da abhaya gidersiniz.dis hatlardan pasaporttan gectikten sonra ic hat kismina gelince orada yardimci olurlar.dil bilmesen bile abhaya gidecek olan ucagin ucus kartini gosterirsin onlar da ucagin kalkacagi kapiyi gosterirler size.bir suru insan dil bilmeden gelip gidiyor hac yada umre icin,herkes nasil yapiyor.:))zaten ucus kartlarinda kapi numarasi hersey yaziyor.cidde havaalani cok buyuk bir yer olmadigi icin,kaybolma riski de yok:)
bilmedigin bir yere gidecek olmanin telasi icindesin ama merak etme bence hersey hallolur.

teşekkürler cevabın için canım bende otobüsü düşünemem benimkilerle uçak bile zor ama arba bi alternatif olabilimi acaba diye düşünmüştüm ama şimdi pda zor yine biz uçakla geliriz belkidaha sonraki yolculuklarda araba olabilr
uçakta bide eşyalar için sınırlama varya ama ne yaparsın herşeyi geride bırakacağız anlaşılan inş eşyalar pahalı değildir
herşey sil baştan olacak ama krizleri fırsata dönüştürmek lazım sonuçta en fazla 5 sene oradayız abhayı bilenler fena bir yer değil diyo ama gidip göreceğiz

teşekkürler cevabın için canım bende otobüsü düşünemem benimkilerle uçak bile zor ama arba bi alternatif olabilimi acaba diye düşünmüştüm ama şimdi pda zor yine biz uçakla geliriz belkidaha sonraki yolculuklarda araba olabilr
uçakta bide eşyalar için sınırlama varya ama ne yaparsın herşeyi geride bırakacağız anlaşılan inş eşyalar pahalı değildir
herşey sil baştan olacak ama krizleri fırsata dönüştürmek lazım sonuçta en fazla 5 sene oradayız abhayı bilenler fena bir yer değil diyo ama gidip göreceğiz

cocuklarinla uzun yolculugu goze alabiliyorsan araba ile yolculuk zevkli olabilir.ben cok isterdim ama ucakta 3.5 saatte bile zor zaptediyorum benim canavarlari,o yuzden simdilik hayal,belki biraz daha buyuduklerinde olabilir.
esya konusunda endiselenmene gerek yok.burada her butceye uygun esya secenekleri var.ben buraya ilk geldigimde bir arkadasim yaninda utu,mutfak gerecleri tasimisti:))cok gulmustum ona.hic bilmedigimiz bir yere geldigi icin panik icindeydi,ne varsa doldurmus valizlere,sonra baktik hersey fazlasiyla var burada.az kalacagin icin fazla para harcamak istemeyebilirsin esyaya ama sinirlamalar yuzunden bircok seyi geride birakman gerecek dedigin gibi.tr'ye gidip geldikce getirebilirsin esyalarini.
umarim hersey yolunda gider...kolay gelsin...

slm arkadaslar...ben ıkı senedır donuslerımı kendı arabamızla yapıyorum bıraz zor olsada zevklı oluyor.ama arkadasım gecen sene otobusle gıttı ve cok zorlanmıs.ucaklada dedıgınız gıbı fazla bırsey getıremıyoruz tr den ama artık pek gerekte duymuyorum bosuna hamallık burda hemen hemen aradıgın herseyı daha ucuz fıyatlara bulabılırsın..

Son düzenleme:
Bende bi kaç defa gidiş geliş yaptım arabayla
Babam hala arabayla gelip gidiyor
Tek başına daha zor tabi Ama beraberken güzel oluyordu
Ama tabi yorgunluk oluyor Aslında yine arabayla gitmek isterim
Ve geçtiğimzi yerleri dah afazla gezerek
Ürdünde pek gezmedik orda gezmek isterim
Suriyede gezmiştik

Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun...a.s. Kızlar sizden bir ricam var benim.Eğer canım ;Kabe'me gitme imkanınız olursa lütfen bu kardeşiniz için dua edin.Vaktinde doğum yapabilmem sağlıkla yavrularıma kavuşabilmem için.Allah hepinizden razı olsun.Keşke şimdi oralarda olabilseydim keşke...mafoldumben.

X