offff saat 5 olduu hala uykumz yoknobet tutuorum formda kizlar..
cuma tatilleri sevmiorum persembe sabhlar cuma ogleden sonraya kdr uyursan boleee uyuyamaz insan iste!!!! offff kimsede yokkk sizler neler yapiosunz persembe geceleri yda cumalarii???
tsk eylul iyiyiz allaha sukurler olsun sen nasilsin cocuklarin ve ailen nasil canim :1hug:
ben hep ayniyim,biliyorsun iste burada gunler birbirinin aynisi...istosuma kavusacagim gunleri iple cekiyorum sadece,hala belli degil ne zaman gidecegim
anneler gununuz kutlu olsun kızlarrr
slm kizlarr:) EYLUSUM arada ugrayip kendin hbr veriosun cok sevnirouz ..
KAPACINO cnm gecmis olsun allh sifalik versin!!! esim 1 hafta tatil 1 hafta calisio kendi isi aslinda isteese gitmez ama bos birakmaya gelmiomus ole dio :) gecen haftada istiraha kiraladik cok guseldi havalarda artik cok sicak arada degisiklik ii oluoo esim iicnde kafasini dinlio stresten uzak hep der de araplarla ugrasmak cok zor die :)
SENABRNWI senin gidisin kesinlesrdi hep herkesten once ne oldu daha karar veremedinmi cnm?
hepinisi cook opyorum sekerler!!
sagol canım hepımız ıyı olmaya calısıyoruz.senın okul nasıl gecıyor :1hug:[/QUOTE
allah iyilik versin canim cok sevindim senden haber alinca ailene selam soyle canim iyi idare ediyor bakalim hayirlisiyla bir bucuk ayimiz kaldi okulun kapanmasina ve benim eve hapis olmama kendine iyi bak canim optum :1hug:
ben hep ayniyim,biliyorsun iste burada gunler birbirinin aynisi...istosuma kavusacagim gunleri iple cekiyorum sadece,hala belli degil ne zaman gidecegim
insallah gidersin az kaldi nerelerdesin neler yapiyorsun cocuklarin ve sen nasilsin :1hug:
slm kizlarr:) EYLUSUM arada ugrayip kendin hbr veriosun cok sevnirouz ..
KAPACINO cnm gecmis olsun allh sifalik versin!!! esim 1 hafta tatil 1 hafta calisio kendi isi aslinda isteese gitmez ama bos birakmaya gelmiomus ole dio :) gecen haftada istiraha kiraladik cok guseldi havalarda artik cok sicak arada degisiklik ii oluoo esim iicnde kafasini dinlio stresten uzak hep der de araplarla ugrasmak cok zor die :)
SENABRNWI senin gidisin kesinlesrdi hep herkesten once ne oldu daha karar veremedinmi cnm?
hepinisi cook opyorum sekerler!!
bıraz daha bekle bence canım burası daha yenı yenı ısınmaya basladı hepımız grıpten yıkılıyoruz....bu arada anneler gununu kutlu olsun...a.s.
sagol canim esiniz hakli araplarla ugrasmak cok zor iclerinde yasadigim icin iyi biliyorum esiniz ne isle mesgul sevindim insan arada bir ihtiyac duyuyor boyle dinlenmelere optum kendine iyi bak :1hug:
Kızlar bu hafta Türkiye'ye gidiyorum. Cidde'de ki compound belli oldu sonunda. Al Basateen Compound. Ramazanı da Türkiye'de yapıp gelcem cidde ye kısmet olursa. Hepinize kucak dolusu sevgiler, bu aralar ev topluyorum o nedenle giremiyorum nete. Hepinizi öptüm
Hadı bakalım hayırlısı olsun c nm cok sevındım ayarladıgınza en azından sımdı bılgınde olmus oldu baya hadı bakalım geldıgın znm da kutlama yaprız optum kenıdne ı bak a.s.
slm arkadaslar nasılsınız..hepınızı cooook opuyorum canlarım..arasıra gırıp okuyorum yazdıklarınızı kıb gorusmek uzere...
slm arkadaslar nasılsınız..hepınızı cooook opuyorum canlarım..arasıra gırıp okuyorum yazdıklarınızı kıb gorusmek uzere...