Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba rabbim senden razi olsun insallah cok sagol evet oyle kismet burada yasamamiz allaha sukurler olsun guzel yerde kismetimiz amin insallah sagolun bu guzel dualariniz icin sizede insallah en kisa zamanda buralari ziyaret nasip olsun saglikli ve mutlu yasam sizede dilerim canim optum a.s.[/QUOTE]

sendende razi olsun,amin dilerim bir gun nasip olur,kendine iyi bak canim allaha emanet ola.s.

benim internet calismamakta kararli arkadaslar(
arada bir yakalarsam mesaj atmaya calisiyorum ama...eskisi gibi nete girmeye de vaktim olmuyor.
eylulu ben de merak ettim,hala bir ses cikmadi,daha donmedi galiba buraya..

slm arkadaslar.hepınız sagolun ayın 7 sınden berı tr deyım .babam ıcın geldım ama yetısemedım ben gelmeden bır gun once kaybettık.hala soktayım.hastalıgını ogrenmemızle kaybetmemız bır oldu.kıb gorusmek uzere.

Canım arkadaşım başınsağolsun inan ki çok üzüldüm, mekanı cennet olsun inşallah, böyle zamanlarda ne denir ki başka geride kalanlara Allah uzun ömürler versin. Maalesef çağın hastalığı...

merhaba sipsevdi ve senabri nasilsiniz nerelerdesiniz yahu sesiniz kesildi neler yapiyorsunuz nasil gidiyor hayat optum kendinize iyi bakin hala eylulden ses cikmadi acaba babasinin durumu nasil oldu insallah daha iyidir

cnm saol ıyıydım ama suan eylulun yazısını okudum ve cok uzgunum ..cnm yaz yaklastı tatıle az kaldı alısverıs fln yogun gecıo gunler buara pek gıremedım cok opyorum sızı gprusmek usere a.s.

cnm benım basınız sagolsun ınan sımdı bende soka gırdım sen gıttın gıle hepımızın aklı sende kaldı hep dua ettık ama allah yardımcınz olsun gerıde kalanlara saglık sıhhat versın cnm napıcksın hayat ıste neler cıkarıcak onumuze bılemıoruz mekanı cennet olsun allh rahmet eglesın

hepınız sagolun arkadaslar...

Arkadaşım başınız sağolsun Rabbim sabrı cemil versin
Babanızın mekanı cennet olsun
Mevlam ona rahmetiyle muamele etsin

ben de cok uzuldum eylul,net calismadigi icin giremiyordum ama buradaki herkes senden bir haber bekliyordu,ne yaptin,babanin durumu nasil diye merak edip durduk hep.
basiniz sagolsun,babana allah rahmet eylesin...
sen tr de misin,dondun mu yoksa?

ben de çok şaşırdım. Allah rahmet eylesin. inanılmaz bişey. bu kadar kısa sürede. çok üzüldüm. başınız sağolsun.

slm canim basiniz sagolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cok uzuldum ben bir haftadir yoktum acar acmaz baktim ve cok uzuldum allaha emanet ol canim

offff saat 5 olduu hala uykumz yok nobet tutuorum formda kizlar..
cuma tatilleri sevmiorum persembe sabhlar cuma ogleden sonraya kdr uyursan boleee uyuyamaz insan iste!!!! offff kimsede yokkk sizler neler yapiosunz persembe geceleri yda cumalarii???

ben de cok uzuldum eylul,net calismadigi icin giremiyordum ama buradaki herkes senden bir haber bekliyordu,ne yaptin,babanin durumu nasil diye merak edip durduk hep.
basiniz sagolsun,babana allah rahmet eylesin...
sen tr de misin,dondun mu yoksa?

tsk senabrnwı..tr deyım canım yaz sonu donmeyı dusunuyorum.oglumunda okulu vardı bılıyorsun burda mısafır ogrencı olarak yazdırdım.sen nasılsın...

Arkadaşım başınız sağolsun Rabbim sabrı cemil versin
Babanızın mekanı cennet olsun
Mevlam ona rahmetiyle muamele etsin

hepınız sagolun arkadaslar..sızler nasılsınız..

tsk iyiyim sipsevdi sen nasilsin canim esimin halasi hastanede yattigi icin giremiyorum hastanelerdeyim hep kalp kirizi gecirdi okulada bir hahtadir gidemiyorum baya bitkinim canim persembe geceleri genellikle esimin ailesiyle toplaniyoruz genellikle cumada oglene kadar uyuyorum esim evde oldugu icin bir is yapamiyorum sagolsun istekleri bitmez hic anca isteklerine yetisebiliyorum senin esin cuma gunleridemi calisiyor gorusuruza.s.

tsk senabrnwı..tr deyım canım yaz sonu donmeyı dusunuyorum.oglumunda okulu vardı bılıyorsun burda mısafır ogrencı olarak yazdırdım.sen nasılsın...

ben hep ayniyim,biliyorsun iste burada gunler birbirinin aynisi...istosuma kavusacagim gunleri iple cekiyorum sadece,hala belli degil ne zaman gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…