- 15 Nisan 2008
- 136
- 0
slm arkadaslar.hepınız sagolun ayın 7 sınden berı tr deyım .babam ıcın geldım ama yetısemedım ben gelmeden bır gun once kaybettık.hala soktayım.hastalıgını ogrenmemızle kaybetmemız bır oldu.kıb gorusmek uzere.
merhaba sipsevdi ve senabri nasilsiniz nerelerdesiniz yahu sesiniz kesildi neler yapiyorsunuz nasil gidiyor hayat optum kendinize iyi bakin hala eylulden ses cikmadi acaba babasinin durumu nasil oldu insallah daha iyidir
slm arkadaslar.hepınız sagolun ayın 7 sınden berı tr deyım .babam ıcın geldım ama yetısemedım ben gelmeden bır gun once kaybettık.hala soktayım.hastalıgını ogrenmemızle kaybetmemız bır oldu.kıb gorusmek uzere.
Canım arkadaşım başınsağolsun inan ki çok üzüldüm, mekanı cennet olsun inşallah, böyle zamanlarda ne denir ki başka geride kalanlara Allah uzun ömürler versin. Maalesef çağın hastalığı...
cnm benım basınız sagolsun ınan sımdı bende soka gırdım sen gıttın gıle hepımızın aklı sende kaldı hep dua ettık ama allah yardımcınz olsun gerıde kalanlara saglık sıhhat versın cnm napıcksın hayat ıste neler cıkarıcak onumuze bılemıoruz mekanı cennet olsun allh rahmet eglesın
ben de cok uzuldum eylul,net calismadigi icin giremiyordum ama buradaki herkes senden bir haber bekliyordu,ne yaptin,babanin durumu nasil diye merak edip durduk hep.
basiniz sagolsun,babana allah rahmet eylesin...
sen tr de misin,dondun mu yoksa?
slm canim basiniz sagolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cok uzuldum ben bir haftadir yoktum acar acmaz baktim ve cok uzuldum allaha emanet ol canim
ben de çok şaşırdım. Allah rahmet eylesin. inanılmaz bişey. bu kadar kısa sürede. çok üzüldüm. başınız sağolsun.
Arkadaşım başınız sağolsun Rabbim sabrı cemil versin
Babanızın mekanı cennet olsun
Mevlam ona rahmetiyle muamele etsin
Canım arkadaşım başınsağolsun inan ki çok üzüldüm, mekanı cennet olsun inşallah, böyle zamanlarda ne denir ki başka geride kalanlara Allah uzun ömürler versin. Maalesef çağın hastalığı...
cnm benım basınız sagolsun ınan sımdı bende soka gırdım sen gıttın gıle hepımızın aklı sende kaldı hep dua ettık ama allah yardımcınz olsun gerıde kalanlara saglık sıhhat versın cnm napıcksın hayat ıste neler cıkarıcak onumuze bılemıoruz mekanı cennet olsun allh rahmet eglesın
hepınız sagolun arkadaslar..sızler nasılsınız..
offff saat 5 olduu hala uykumz yoknobet tutuorum formda kizlar..
cuma tatilleri sevmiorum persembe sabhlar cuma ogleden sonraya kdr uyursan boleee uyuyamaz insan iste!!!! offff kimsede yokkk sizler neler yapiosunz persembe geceleri yda cumalarii???
tsk senabrnwı..tr deyım canım yaz sonu donmeyı dusunuyorum.oglumunda okulu vardı bılıyorsun burda mısafır ogrencı olarak yazdırdım.sen nasılsın...