hepınıze tesekkurler arkadaslar.pazartesı gecesı gıdıyorum ıns.grs.
off slm kislar eylulun babsinin hbrini aldigimdn beri cnm hic gelip yazmak istemio baya bosladik topigi ama hepimizin cani gercekten skldi sanirim opuyorum hepiinizii i gecelr eylulcum sanada i yolcvuluklar allh yardimcinz olsun tekrardan dicek fazla bisey yoqq
aynen bende haberi aldigimdan beri canim gelip yazmak istemiyor acaba durumu nasil oldu babasinin keske tel numarasi olsa eylulun arardik kendi babam aklimdan cikmiyor allah korusun kimseye gostermesin cok zor bir durum insanin ici yaniyor sen neler yapiyorsun nasilsin sipsevdi yuruyuse devam edeiyormusun canim optum gorusuruz:1hug:
slm kızlar nasılsınız....
ben berbat bır durumdayım bugun dunya basıma yıkıldı babamın kanser oldugunu ve son asamasında oldugunu ogrendık.bu hafta tr ye gıdıyorum.
cnm saol iyim bende hersey ayni kusum :sm_confused: yok yuruyusu biraktim artik yurumuorum skldim ya artik hicbisey zevk vermio bana -tatlicadiarzu- bikac gun once disimi cektirdim dikis attilar 20 lik disim bisey yiyemiorum carsmba dikisleri alicklar bakalim artik tek dilegim iltahap fln olmamasi cnm :çok üzgünüm: senin nasil gidio cok opyorum cnm a.s.
gecmis olsun canim yuruyusu tek basinami yapiyordun galiba onun icin sikildin sanirim
bende iyiyim okula gidip gelmekle evde ders calismakla geciyor gunlerim bende cok sikildim bu derslerden kafa almiyokafamçokkarıştır birturlu cok zorlaniyorum bakalim allah yardimcim olsun becerebilecekmiyim:uhm:kendine iyi bak gorusuruz optum:1hug:
aklim eylulde kaldi bir haber alamadik babasi nasil diye insallah iyidir
yoq cnm tek degildim ama nebilim ole oldu iste..ay allah yardimcin olsun cnm en azindn kendini gelistirosun neguel bende hep ders almak istedim ama esim destek olmadi ole olunca kaldi ing ile idare ediorum ama arapcada konusmak cok isterdim ve okumak tabikicok opyorum eylulden hbrimiz olusa hbrlesriz bugun gidicekti gitti sanirim
senaaaaa nerelerdesin yine nereye kactin bakalim :uhm:
pesipembe geldinizmi cnm ciddeye ?
hepinisi opyorum kislarr topigi bos birakmaylimm a.s.:enbuyukkk:
Slm kızlar nasılsınız? Ne zaman girsem kimse yok nerelerdesiniz? Henüz ciddeye gidemedim vizede problem çıktı, şimdilik eşim gidecek salı günü orda olur artık, ev işini fotoğrafla halletcez artık. Hayırlısı artık. Eylülden haber alan var mı babası nasıl oldu acaba çok üzüldüm gerçekten. Hepinizi çoook çok öpüyorum.
berhaba kizlar,ben arabistanda degilim ama umarim araniza kabul ederseniz :teytey:,aslinda size sorum var,Mekkeye gittinizmi?nasil televizyondaki gibi muhtesem ve guzelme sanirim daha guzel,peki oradaiken neler hissettiniz?allih nasip eder bir gun insallah o mubarek yeri gormeye,Medineye giden varmi?nasil?ay kizlar cok soru sordum kusura bakmayin ama Mekke Medine deyiyce heyecenleniyor insan iste
hepinize selamlar gubet zordur allah hepinize kolayliklar versin a.s.
merhaba canim aramiza hosgeldin evet allaha sukurler olsun mekke ve medine cok guzel orada olunca cok mutlu ve huzurlu oluyorsun insallah allah size ve butun istiyenlere buraya ziyaret etmeyi nasip eder her gidisimde inanin doyamiyorum oralara allaha bin sukurler olsun bizi ayirmasin oralardan insallah
amin evet gercekten gurbetlik cok zor aile ve vatan ozlemindeyiz optum canim:1hug:
merhaba canim aramiza hosgeldin evet allaha sukurler olsun mekke ve medine cok guzel orada olunca cok mutlu ve huzurlu oluyorsun insallah allah size ve butun istiyenlere buraya ziyaret etmeyi nasip eder her gidisimde inanin doyamiyorum oralara allaha bin sukurler olsun bizi ayirmasin oralardan insallah
amin evet gercekten gurbetlik cok zor aile ve vatan ozlemindeyiz optum canim:1hug:
berhaba kizlar,ben arabistanda degilim ama umarim araniza kabul ederseniz :teytey:,aslinda size sorum var,Mekkeye gittinizmi?nasil televizyondaki gibi muhtesem ve guzelme sanirim daha guzel,peki oradaiken neler hissettiniz?allih nasip eder bir gun insallah o mubarek yeri gormeye,Medineye giden varmi?nasil?ay kizlar cok soru sordum kusura bakmayin ama Mekke Medine deyiyce heyecenleniyor insan iste
hepinize selamlar gubet zordur allah hepinize kolayliklar versin a.s.
merhaba cnm hosgeldin a.s.
ay ole guselki oalar gercktn insan huzur buluo ben ilk gittigimde mekkeye tansiyonum dustu agladim durdum gelene kdr cok muhtesem insan cok etkilenio allah herkese nasip etsin ins:Saruboceq: medinede cok kusel cok huzur verici