Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

offff saat 5 olduu hala uykumz yok :KK43: nobet tutuorum formda kizlar..
cuma tatilleri sevmiorum persembe sabhlar cuma ogleden sonraya kdr uyursan boleee uyuyamaz insan iste!!!! offff kimsede yokkk sizler neler yapiosunz persembe geceleri yda cumalarii???

benim icin gunlerin birbirinden hic farki yok canim.esim genellikle evde olmadigi icin cocuklarla kendi kendimize oyalanmaya calisiyoruz,o yuzden pers. yada cuma farketmiyor benim icin.haftasonu kavrami yok bizim evde:))cocuklar okula baslayinca farkina varirim herhalde gunlerin:))esimin ailesi de baska sehirlerde yasadigi icin oyle toplanip sabahlara kadar oturma,sohbet etme imkanim olmuyor.ama taife gittigimiz zaman vampir gibi gunduz uyuyup gece oturup sobet ediyoruz tabii:))

slm kizlarr:) EYLUSUM arada ugrayip kendin hbr veriosun cok sevnirouz ..
KAPACINO cnm gecmis olsun allh sifalik versin!!! esim 1 hafta tatil 1 hafta calisio kendi isi aslinda isteese gitmez ama bos birakmaya gelmiomus ole dio :) gecen haftada istiraha kiraladik cok guseldi havalarda artik cok sicak arada degisiklik ii oluoo esim iicnde kafasini dinlio stresten uzak hep der de araplarla ugrasmak cok zor die :)
SENABRNWI senin gidisin kesinlesrdi hep herkesten once ne oldu daha karar veremedinmi cnm?
hepinisi cook opyorum sekerler!!

ben hep ayniyim,biliyorsun iste burada gunler birbirinin aynisi...istosuma kavusacagim gunleri iple cekiyorum sadece,hala belli degil ne zaman gidecegim

bıraz daha bekle bence canım burası daha yenı yenı ısınmaya basladı hepımız grıpten yıkılıyoruz....bu arada anneler gununu kutlu olsun...a.s.

Son düzenleme:
KAPACINO cnm gecmis olsun allh sifalik versin!!! esim 1 hafta tatil 1 hafta calisio kendi isi aslinda isteese gitmez ama bos birakmaya gelmiomus ole dio :) gecen haftada istiraha kiraladik cok guseldi havalarda artik cok sicak arada degisiklik ii oluoo esim iicnde kafasini dinlio stresten uzak hep der de araplarla ugrasmak cok zor die :)
SENABRNWI senin gidisin kesinlesrdi hep herkesten once ne oldu daha karar veremedinmi cnm?

sagol canim esiniz hakli araplarla ugrasmak cok zor iclerinde yasadigim icin iyi biliyorum esiniz ne isle mesgul sevindim insan arada bir ihtiyac duyuyor boyle dinlenmelere optum kendine iyi bak :1hug:

sagol canım hepımız ıyı olmaya calısıyoruz.senın okul nasıl gecıyor :1hug:[/QUOTE

allah iyilik versin canim cok sevindim senden haber alinca ailene selam soyle canim iyi idare ediyor bakalim hayirlisiyla bir bucuk ayimiz kaldi okulun kapanmasina ve benim eve hapis olmama kendine iyi bak canim optum :1hug:

insallah gidersin az kaldi nerelerdesin neler yapiyorsun cocuklarin ve sen nasilsin :1hug:

cocuklar canavar gibi,butun gun kavga ediyoruz:)))
ben de onlarin yuzunden cildirmanin esigindeyim,onlar da hakli aslinda SIKILIyorlar ayni seylerden,acisini benden cikartiyorlar.bir an once gitmek istiyorum o yuzden.hic olmazsa dogru duzgun bisey gorsun cocuklar.mis gibi hava,cicek bocek:))
bir gidelim salacam bunlari cayir cimene,bosaltsinlar enerjilerini:))))
sen nasilsin diycem ama takip ettigim kadariyla sende de hersey ayni degil mi?

karar vermez olur muyum hic:))bana gezmek deyin 5 dk.da toplarim valizi,bohcayi:)))
kocacigimi bekliyorum,her sene onun yuzunden ayni sancilari yasiyorum zaten.bekle iznimde beraber gideriz diyor,bekle de nereye kadar,bekliyorum onun da hic belli olmuyor ne zaman izin yapacagi.mayis diyor tamam diyorum bir geliyor eve haziran oldu diyor,iyi diyorum bu sefer de baska birsey cikartiyor.kaprisli bunlar yaaa:))))
simdi de yeni birsey cikardi,ramazanda burada olmami istiyormus...(evlendigimizden beri her ramazanda ist.deydim de ben).eee tatil kusa dondu:)))en sonunda alacam cantayi gidecem walla:)))bunu beklersem daha cok beklerim cunku...

bıraz daha bekle bence canım burası daha yenı yenı ısınmaya basladı hepımız grıpten yıkılıyoruz....bu arada anneler gununu kutlu olsun...a.s.

gecmis olsun,dikkat et kendine.gec oldu ama senin de anneler gunun kutlu olsun.
biraz havalar isinsin oyle gelirim diyordum bende ama simdi de esimi bekliycem galiba.izin alayim beraber gideriz dedi.bir sene de belli olsa su izni disimi kiricam:roflol:

Kızlar bu hafta Türkiye'ye gidiyorum. Cidde'de ki compound belli oldu sonunda. Al Basateen Compound. Ramazanı da Türkiye'de yapıp gelcem cidde ye kısmet olursa. Hepinize kucak dolusu sevgiler, bu aralar ev topluyorum o nedenle giremiyorum nete. Hepinizi öptüm

sagol canim esiniz hakli araplarla ugrasmak cok zor iclerinde yasadigim icin iyi biliyorum esiniz ne isle mesgul sevindim insan arada bir ihtiyac duyuyor boyle dinlenmelere optum kendine iyi bak :1hug:

cnm esımın atolyesı dukkanı fln var koltuk perde fln gıbı dekorasyon ıslerı ıle ılgılenıo :-)

Kızlar bu hafta Türkiye'ye gidiyorum. Cidde'de ki compound belli oldu sonunda. Al Basateen Compound. Ramazanı da Türkiye'de yapıp gelcem cidde ye kısmet olursa. Hepinize kucak dolusu sevgiler, bu aralar ev topluyorum o nedenle giremiyorum nete. Hepinizi öptüm

Hadı bakalım hayırlısı olsun c nm cok sevındım ayarladıgınza en azından sımdı bılgınde olmus oldu baya hadı bakalım geldıgın znm da kutlama yaprız optum kenıdne ı bak a.s.

Hadı bakalım hayırlısı olsun c nm cok sevındım ayarladıgınza en azından sımdı bılgınde olmus oldu baya hadı bakalım geldıgın znm da kutlama yaprız optum kenıdne ı bak a.s.

Canım arkadaşım sağol, işallah sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Hepinizi öptüm.

slm arkadaslar nasılsınız..hepınızı cooook opuyorum canlarım..arasıra gırıp okuyorum yazdıklarınızı kıb gorusmek uzere...

slm arkadaslar nasılsınız..hepınızı cooook opuyorum canlarım..arasıra gırıp okuyorum yazdıklarınızı kıb gorusmek uzere...

selam eylul,iyiyiz walla ne yapalim(herkesin adina da konusurum boole iste:))
ben valiz toplamaya basladim,vizem cikar cikmaz ist.deyim.eskiden ne guzel bir tane canta ile gidiyordum rahat rahat,simdi onu da alayim bu da lazim olur diye dolduruyorum valizleri.sanki prensesim de bir ucak dolusu valizle yolcuuk yapmaya kalkiyorum:)))
ve yine sanki ist.de hicbirsey yok:)))insan her zaman kullandigi seyleri elinin altinda ariyor iste.bir de cocukla gidince esya sayisi ikiye katlaniyor haliyle.walla ozledim soyle cantami alip cikmayi.her sene soz veriyorum kendime az valizle gidicem diye ama olmuyor.
sen nasilsin neler yapiyorsun

slm canim tsk iyiyiz allaha sukurler olsun sen nasilsin neler yapiyorsun bende uzun zamandir giremiyordum netim bozuktu sinavim vardi guzel not aldim allaha sukurler olsun cok mutluyum optum canim :1hug:

sonunda ıstanbuldayımmmm:)
gezıp tozmaktan nete pek gıremıyorum arkadaşlar umarım herkes ıyıdır.kendınıze iyi bakın

X