Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

arkadaslar burda kadınlarada ehlıyet verılecek dıye bır soylentı vardı haberı olan varmı.ne guzel olurdu ama hıc zannetmıyorum vereceklerını.

arkadaslar burda kadınlarada ehlıyet verılecek dıye bır soylentı vardı haberı olan varmı.ne guzel olurdu ama hıc zannetmıyorum vereceklerını.

evet eylul77 bende duydum ama zannetmiyorum hayal sadece hihoyyytaslinda buranin krali izin vermis duydugum kadariyla ne kadar dogru bilmiyorum fisfisfisama halki izin vermiyormus buranin koylerinde bayanlar suruyor ama onu biliyorum :jeyyar:
bide sindilik bununla idare edelimgamyoncuiremsu

:roflol::roflol:

o soylenti 2006 dan beri var ama izin ciksa bile uygulamaya konulacagini sanmam.yani bircok kisinin ailesi musaade etmez buna.cogu kadinda istemez bence,soforleri var cogunun biliyorsun,rahat geliyor onlara.oyle birsey olursa da trafik kazalari da artar.erkekler daha cok kaza yapar:roflol:soyle bir dusundum de ortalik acaip karisir ya:roflol:teoride ya da pratikte boyle birsey icin hic hazir degil burasi.

bencede haklisin senabrnwi:bbo: karisir buralari baya:jeyyar:

ne zaman geleceksin buraya belli mi.insallah gorusuruz

Canım büyük ihtimalle mart-nisan gibi kesin taşınmış olurum. Gelince sizlerle görüşmeyi çok isterim. Bakalım güneşsiz almanyadan sonra cidde nasıl gelecek. Hava durumu nasıl şu an? kar özleniyordur değil mi?

havalar cok sicak tabiiki.her zaman sicak,kis mevsimi yok burada.burada gunese doyacagina emin olabilirsin:)tabii seviyorsan.eger benim gibi sevmeyenlerdensen yandin:)ulkenin kuzeyindeki bazi sehirlerde kar yagiyor,ciddi ciddi montla gezenler bile var.ben kar gormek istedigimde turkiyeye kaciyorum,aslinda orada da yagmiyor artik ama...bir de kum firtinalari var buranin meshur.ortaligi toz duman goturuyor,evlerin ici kum doluyor...kisin sicaklik yazin oldugu gibi degil tabi ama yine de bildigimiz anlamda bir kis yok.
gorusmek uzere...

yaaaa birsuru kisi gelmisss ben cok geri kalmism ama girmiorum kk ya hep netteyim ama neyse bundan sonra eskiye donuorum kizlar bende sizinle tanismak isterim haniya henuz eylullle bile tanismaadik ki cok yakin olmamiza ragmen cok optum hepinizii

yaaaa birsuru kisi gelmisss ben cok geri kalmism ama girmiorum kk ya hep netteyim ama neyse bundan sonra eskiye donuorum kizlar bende sizinle tanismak isterim haniya henuz eylullle bile tanismaadik ki cok yakin olmamiza ragmen cok optum hepinizii

hosgeldin sipsevdi bende seninle tanismak isterim ben taifte yasiyorum gorusuruzkaydirigubbakcemile5

sıpsevdı bır kayboldun gorusemedık.tatılde hıc gırmedım kk ne gezmekten.buraya dondugumdede sen gırmedın kk ne msn de gecen gunlerde karsılastık ama sen cevap vermedın :uhm:mesguldun sanırım benımde vaktım yoktu cıktım.msn gırdıgımdede hıc karsılasamıyoruzkafamçokkarıştı.bende tansmak ısterım senınle ıstersen ozelden yada msnden haberleselım canıma.s.

Son düzenleme:
merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz eylul77 senabrnwi sanirim cok girmiyorsunuz buraya gorusmek uzere arkadaslar

merhaba ben asamino.yeni uye oldum.riyadda yasiyorum..sizinde burada yasadiginizi duyunca sewindim.umarim tanisir ve konusuruz.

merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz eylul77 senabrnwi sanirim cok girmiyorsunuz buraya gorusmek uzere arkadaslar

merhaba kapacıno tesekkurler canım ıyıyım sen nasılsın. bugunlerde pek gıremedım canım temızlık yapıyordum.sen neler yapıyorsun kapacınoa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…