Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

bende senin gibiydim eskiden alismak zorunda kaldim sindi cikinca sikiliyorum sizin orasi buradan biraz daha serbest tesekkur ederim eylul 77 taife ciktiginda bende beklerim gorusuruz :1hug:

allah yardimciniz olsun gercektende yazin cidde cekilmiyor havasi berbat asiri rutubet ve nem insani mahfediyor ama sindi cok guzel bir havasi var ayni turkiyenin sonbahar havasi gibi evet ciddede daha cok yabancilar yasadigi icin biraz daha moderen gorusuruz :1hug:

yazın cekılmez cıdde allahtan tam ızın zamanına gelıyor bız donene kadarda bunaltıcı hava kalmıyor.sen yaz tatıllerınde gıdıyormusun turkıyeye:1hug::teytey:

yazın cekılmez cıdde allahtan tam ızın zamanına gelıyor bız donene kadarda bunaltıcı hava kalmıyor.sen yaz tatıllerınde gıdıyormusun turkıyeye:1hug::teytey:

hayir malesef her sene gidemiyorum turkiyeye gitmeyeli dort sene oluyorsenağlama

dogumu burada mi yaptin eylul77.ne kadar zor olmustur senin icin,sanirim yardimci olacak kimsE de yoktu sana burada

kızım burda dogdu canım bırde o sene oglum okula basladı gıdememıstım.cok zor oldu yardımcı tutacaktı esım ama ben ıstemedım malum burdakı yardımcıları bılıyorsun benımde hıc hoslasmadıgım mıllet kendılerı.

haklisin bencede bende hic sevmiyorum evi temizliyeceklerine daha cok mahfediyorlar eltilerim ve goruncelerim baya cekiyorlar onlardan

ben iki oglumu da turkiyede dogurdum.daha 5 aylik hamileyken kactim turkiyeye,cunku kocaman bir gobegim vardi ve zor hareket ediyordum.o halde kosusturmaya calistigimi goren esim sen git istersen dedi,ben de hemen atladim tabi:roflol:dogumu yaptiktan sonra 4 ay daha kaldim(her iki hamileligimde de).boyle git gel yapa yapa hayatim yollarda gecti.:)
benim de bir yardimcim vardi ama gercekten temizlik denen seyden eser yok onlarda.kadini bir gun ayni sungerle bir suru yeri temizlerken yakalayinca hadi sana gule gule dedim,zaten ondan sonra ben temizliyordum evi.eee ne anladim o isten ben.en iyisi kendin yapmak.en azindan icin rahat oluyor

senabrnwi yardımcın endenozyalımıydı. turklerle gorusmedıgın ıcın belkı bılmıyorsundur burdakı turk kadınlarının bır numaralı dusmanları:roflol:temızlık konusundada berbatlar gercı arap kadınlarda pek sevmezler :teytey:

evet valla eylul77 haklisin gercektende temiz degiller: arap kadinlari sevmiyorlar ama onlarsizda yapamiyorlar:sm_cool:

evet valla eylul77 haklisin gercektende temiz degiller: arap kadinlari sevmiyorlar ama onlarsizda yapamiyorlar:sm_cool:

haklısın kapacıno onlarsız yapamıyorlar nasıl yaptıklarını felen yıyıyorlar anlamadım.bızım turklerdende cok evlı var bu endoslarla.sen nerelısın kapacıno.

Selam arkadaşlar,
Şu an Almanya'da ikamet ediyorum ve eşimin işi sebebiyle 3 seneliğine cidde'ye taşınmak üzere hazırlık yapıyorum. Yazdıklarınızı okumaya çalıştım aranızda cidde de yaşayanlar olması çok güzel, sevindirici. Bu ülke hakkında hiç tecrübem olmadığı için açıkcası çok endişeliyim. Kadın haklarının sonuna kadar savunulduğu avrupadan sonra bilmem bana ne kadar zor geleceğini, kapalı biri olmadığım için de zorlanacağımı tahmin ediyorum. Başka sitelerde cidde hakkında yazılanlar beni çok korkuttu, gerçekten anlatıldığı gibi mi? Kadın olarak orda yaşamak nasıl bişey çok merak ediyorum. Bana mümkünse günlük hayatınızdan, neler yaptıklarınızdan yada yapamadığınız şeylerden bahsederseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Almanya'dan kucak dolusu sevgiler hepinize....

haklısın kapacıno onlarsız yapamıyorlar nasıl yaptıklarını felen yıyıyorlar anlamadım.bızım turklerdende cok evlı var bu endoslarla.sen nerelısın kapacıno.

malesef duydum turklerin onlarla evlenmesini cok sasirdim :bbo: duydugumda biliyorsundur araplarin rahatlarina duskun olduklarini:teytey: onun icin katlaniyorlar onlara ben siirtliyim aslen ama aydinda buyudum sen canim nerelisin

hosgeldin ben sahsen ciddede yasamiyorum tatillerde kaliyorum ciddede korkmaniza gerek yok inan buralari cok guzel ilkbaslarda biraz zorluk cekersiniz ama alisirsiniz sonradan burasida eskisi gibi degil yavas yavas degisiyor ozellikle cidde biraz daha serbest diger sehirlere gore biz kadinlarin iste sorunu turkiyede gibi serbest cikamiyoruz burda erkeklere muhtacsin nereye gitmek istersen iste esin goturmeli taksiler varda insan bu arap insanlarina guvenemiyor cok guzel merkezleri var oralara gidiyoruz genellikle gunumuz evde gecer sahsen kendi adima konusuyorum burdada cok turkler var cogu hatayli arkadas bulursan biraz daha iyi senin icin bizler burda arkadastan ote kardes gibiyiz ben taif sehrinde yasiyorum burasi biraz daha sikici cok bedeviler oldugu icin serbest olamiyorsun ben ciddede pece kullanmiyorum ama taifte zorunlusun kendini mecbur hissediyorsun takmassan kendin rahatsiz olursun ama cidde oyle degil cok yabancilar oldugu icin sacini kapatmayanlar bile var ama pardosu giymek zorundasin
bu ulkenin bir guzelligi varsa oda mekke ve medine gercekten oraya gittiginde cok huzurlu oluyorsun allah ayirmasin bizi ve herkesede nasip etsin ziyaretini benim soyliyeceklerim bu kadar aklima gelenler bunlar gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…