Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba eylul77 tesekkur ederim bende iyiyim kolay gelsin allah yardimcin olsun bende su an tatildiyim tadini cikarmaya calisiyorum gorusuruz sizinle konusmak istiyorum eger uygunsaniz

merhaba eylul77 tesekkur ederim bende iyiyim kolay gelsin allah yardimcin olsun bende su an tatildiyim tadini cikarmaya calisiyorum gorusuruz sizinle konusmak istiyorum eger uygunsaniz

sagol canım.tatıldeyım demıssın kapacıno nerdesın?tabıkı konusuruz canım ıstedıgın zaman gorusmek uzere a.s.

merhaba eylul77 seninle tanismak istiyorum.bende riyadda yasiyorum.

merhaba asmıno hos geldın aramıza.a.s.bende cıddede yasıyorum.ılk mesajını okudum fakat ozellıkle rıyaddakı arkadaslarla konusmak ıstıyorum yazmıssın canım onun ıcın cevap yazmadı sanırım kımse sana.rıyaddan daha once bır kac arkadas geldı ama bırdaha ugramadı.ama bız herzaman burdayız canım gorusmek uzere:içelim::teytey:

evdeyim tatilimi evde yapiyorum okul tatili gorusuruzkaydirigubbakcemile5

bende aynen senın gıbı evde temızlık yaparak gecırdım tatılı okul baslayınca oglumun derslerınden bırsey yapamıyorum dogru durust.kapacıno senın esın ne ıs yapıyor burda.

tesekkurler eylul77.onemli degil tabiii.illede riyad olmasi gerekmez.sen ciddede yasiyordun degilmi.kac yildir buradasin ve ne sebeple geldin.ben daha 2 yildir burdayim.yavas yavas alisiyorum galiba.umarim seninle iyi bir arkadaslik elde ederiz.

merhaba eylul77.mesajini gorunce cook sewindim.sesimi birileri duydu nihayet.umarim seninle iyi bir arkadas oluruz.riyadda yasayanlarla konusmak sartim yok tabiki.ama kumsalll adinda bir arkadas vardi.riyadda yasiyordu.simdi goremiyorum onu.kac yildir buradasin.ben 2 yildir buradayim/

bende aynen senın gıbı evde temızlık yaparak gecırdım tatılı okul baslayınca oglumun derslerınden bırsey yapamıyorum dogru durust.kapacıno senın esın ne ıs yapıyor burda.
ah biz bayanlar bir turlu kurtulamiyoruz temizlik islerinden hep ayni isleri yapmaktan biktim:sm_confused: canim inan benim esim erkek terzisiydi iflas etti sindi okul servisligini yapiyor benim esim dogma buyume burda ama asli turk tabiki ya senin esin ne isle mesgul

merhaba ben asamino.yeni uye oldum.riyadda yasiyorum..sizinde burada yasadiginizi duyunca sewindim.umarim tanisir ve konusuruz.

merhaba,hosgeldin.ben ciddede yasiyorum.gitgide cogaliyoruz:)neler yapiyorsun riyadda,buraya nasil geldin.ben 2004ten beri buradayim.gorusmek uzere...

ben esimin isi dolayisiyla geldim senabrwni.ya sen.ciddeye gelmistim gecen sene.umre yapmistik.ugradik.cok guzel gercekten.denizi de war.sen neler yapiyosun.kac cocugun war.benim 2 ankaradan geldik buraya.gorusuruz

merhaba kapacino.ben asamino.riyaddan/seninle konusabiliriz,kac yildir burdasin.tanisabilirmiyiz biraz.

merhaba kapacino.ben asamino.riyaddan/seninle konusabiliriz,kac yildir burdasin.tanisabilirmiyiz biraz.

merhaba asamino ben onbes yildir burdayim gelin geldim buraya artik iyice alistim buralara malesef ulkemden uzak cok kaldim kendimi orda garip hissediyorum ve cok uzuluyorum :çok üzgünüm:eek:nbesyillik evliyim sizde kendinizden bahsedermisiniz
bu arada riyad nasil guzelmi burdaki tanidiklarim cidde daha guzel diyor sizce :uhm:

merhaba asamino ben onbes yildir burdayim gelin geldim buraya artik iyice alistim buralara malesef ulkemden uzak cok kaldim kendimi orda garip hissediyorum ve cok uzuluyorum :çok üzgünüm:eek:nbesyillik evliyim sizde kendinizden bahsedermisiniz
bu arada riyad nasil guzelmi burdaki tanidiklarim cidde daha guzel diyor sizce :uhm:

Merhaba kapacino.sen uzun suredir burda oldugun icin alismissin ne guzel.ilk yil cok zorlandim.:1no2:ancak simdi alistim diyebilirim.sadece ailemen uzakta olmak beni uzuyor.yinede cocuklarla burada vakit cabuk geciyor.senin kac cocugun var.benim esim arap.ancak burali degil.filistinli.is icin burdayiz.riyad fena degil.ucuz.ama cidde daha guzel/modern.ve denizi var.ama havasi cok nemli.boyle iste.gorusuruz yine.hihoyyyt

Merhaba kapacino.sen uzun suredir burda oldugun icin alismissin ne guzel.ilk yil cok zorlandim.:1no2:ancak simdi alistim diyebilirim.sadece ailemen uzakta olmak beni uzuyor.yinede cocuklarla burada vakit cabuk geciyor.senin kac cocugun var.benim esim arap.ancak burali degil.filistinli.is icin burdayiz.riyad fena degil.ucuz.ama cidde daha guzel/modern.ve denizi var.ama havasi cok nemli.boyle iste.gorusuruz yine.hihoyyyt

merhaba canim aynen gercektende gurbetlik zor ailerimizden uzak oldugumuz:a015: icin sindi daha iyi allaha sukurler olsun net var ailemi bilgisayarda gordugum icin icim biraz daha rahat oluyor buraya ilk geldigimde cok zorluk cektim esim beni hic bir yere gondermiyordu hersey yasakti ilk gelin geldigimde burda benim cocugum yok iki kere dusuk yaptim ondan sonrada olmadi benim esimde burada dogdu buyudu esimin ailesi tamamen burali oldular benim eltimde filistinli ama dogma buyume burali ama allaha sukuirler olsun esimi turklestirdim kaydirigubbakcemilebiraz ilk baslarda cok cektim buranin adetlerini sevemedim birturlu esimi uydurdum kendime sonunda evet gercektende cidde cok guzel bizimde burda bedeviler oldugu icin pek serbest degil ben sevmiyorum taifi ciddede eltilerim ve gorumcem oldugu icin iniyoruz arada sirada ama eskisi gibi artik ciddede gezemiyorum gorumcemin kizi gecen yil evlendi onunla hep geziyordum sindi tek basima cikamiyorum artik gorusuruz canim

merhaba canim aynen gercektende gurbetlik zor ailerimizden uzak oldugumuz:a015: icin sindi daha iyi allaha sukurler olsun net var ailemi bilgisayarda gordugum icin icim biraz daha rahat oluyor buraya ilk geldigimde cok zorluk cektim esim beni hic bir yere gondermiyordu hersey yasakti ilk gelin geldigimde burda benim cocugum yok iki kere dusuk yaptim ondan sonrada olmadi benim esimde burada dogdu buyudu esimin ailesi tamamen burali oldular benim eltimde filistinli ama dogma buyume burali ama allaha sukuirler olsun esimi turklestirdim kaydirigubbakcemilebiraz ilk baslarda cok cektim buranin adetlerini sevemedim birturlu esimi uydurdum kendime sonunda evet gercektende cidde cok guzel bizimde burda bedeviler oldugu icin pek serbest degil ben sevmiyorum taifi ciddede eltilerim ve gorumcem oldugu icin iniyoruz arada sirada ama eskisi gibi artik ciddede gezemiyorum gorumcemin kizi gecen yil evlendi onunla hep geziyordum sindi tek basima cikamiyorum artik gorusuruz canim

bende aynen senin yasadiklarini simdi yasiyorum.esim bi yere gondermiyo.yani zaten burdaki araplar gercekten ii niyetli degiller.aslinda riyad guzel bi sehir.herseyi bulmak mumkun.ayrica ucuz bi ulke.tadini cikarmaya bakiyorum.:icecream: insalah allah izin verirse seneye de hacca gidicez.burada ne kadar sure kalacagimizi bilemiyoruz.bakalim.sen nereliydin.ben ankarda oturyorum.ancak dogma buyume Aydinliyim.nette ailemle gorusuyorum bol bol.allahtan bu teknoloji sayesinde onlari gorebiliyoruz.riyad cok sicak.hala alisamadim havasina.ama yazlari tr ye gidiyoruz.bu arada eylul77 yi goremiyorum .girmiyomu nete acaba.simdilik hosackal.gorusuruz yine..hihoyyythihoyyyt

bende aynen senin yasadiklarini simdi yasiyorum.esim bi yere gondermiyo.yani zaten burdaki araplar gercekten ii niyetli degiller.aslinda riyad guzel bi sehir.herseyi bulmak mumkun.ayrica ucuz bi ulke.tadini cikarmaya bakiyorum.:icecream: insalah allah izin verirse seneye de hacca gidicez.burada ne kadar sure kalacagimizi bilemiyoruz.bakalim.sen nereliydin.ben ankarda oturyorum.ancak dogma buyume Aydinliyim.nette ailemle gorusuyorum bol bol.allahtan bu teknoloji sayesinde onlari gorebiliyoruz.riyad cok sicak.hala alisamadim havasina.ama yazlari tr ye gidiyoruz.bu arada eylul77 yi goremiyorum .girmiyomu nete acaba.simdilik hosackal.gorusuruz yine..hihoyyythihoyyyt

Bende genç bi kız olarak hemde yüzümü hiç bir zaman kapatmadan oralarda yaşadım
Ancak hiç bir kötü niyete maruz kalmadım
Her yerde olduğu gibi insan kendini kollamalı elbette
Bu gün Trde bu böyle başka yerlerde de Kötü niyetli kişiler her zaman her yerde var
Allah yolumuza çıkartmasın öylelerini
Bazı ümreye gelenler araplar çok bakıyor diye şikayetlenirdi
Evet bakarlar genelde yüzü kapalı ve genelde esmer (simsiyah değil) insanlar
E türklerde güzel güzel akça pakça insanlar Ama bahsettikler bakan insanlar aaplar değildiki
Haremeyne geliş gidiş yolları üzerindeki dükkanları çalıştıran yabancılar her memleketten olabilir
Araplar bakmaz değil onlarda bakarda ne genelleme nede bi noktaya sabitleme yapılabilir İkiside yanlış olur
Eşleriniz sizi oralara alışana kadar yavaşlatma girişimleride kendileirnce haklıdır
Tabi zamanla alıştıkça siz ondan önde gidersinizsengözlerimebaksanab
Orda en zor şey ulaşımın ya eşinin eşliğinde yada özel şoförle fln olması
Ama biz annemle Cidde de evimizin bulunduğu semtte akşam namazından sonra yürüyüş bile yapardık
Yakın alışveriş merkezine yürüyerek giderdik

X