Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba eylul77 tesekkur ederim bende iyiyim kolay gelsin allah yardimcin olsun bende su an tatildiyim tadini cikarmaya calisiyorum gorusuruz sizinle konusmak istiyorum eger uygunsaniz
sagol canım.tatıldeyım demıssın kapacıno nerdesın?tabıkı konusuruz canım ıstedıgın zaman gorusmek uzere a.s.
merhaba eylul77 seninle tanismak istiyorum.bende riyadda yasiyorum.
evdeyim tatilimi evde yapiyorum okul tatili gorusuruzkaydirigubbakcemile5
ah biz bayanlar bir turlu kurtulamiyoruz temizlik islerinden hep ayni isleri yapmaktan biktim:sm_confused: canim inan benim esim erkek terzisiydi iflas etti sindi okul servisligini yapiyor benim esim dogma buyume burda ama asli turk tabiki ya senin esin ne isle mesgulbende aynen senın gıbı evde temızlık yaparak gecırdım tatılı okul baslayınca oglumun derslerınden bırsey yapamıyorum dogru durust.kapacıno senın esın ne ıs yapıyor burda.
merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz eylul77 senabrnwi sanirim cok girmiyorsunuz buraya gorusmek uzere arkadaslar
merhaba ben asamino.yeni uye oldum.riyadda yasiyorum..sizinde burada yasadiginizi duyunca sewindim.umarim tanisir ve konusuruz.
umarim gitmez ben hep takip ediyorum sizlerle gorusmek istiyorum gorusuruzbenim internette bir sorun var birkac gundur baglanamiyorum.bugun geldi galiba,umarim yine gitmez,gorusuruz.
merhaba kapacino.ben asamino.riyaddan/seninle konusabiliriz,kac yildir burdasin.tanisabilirmiyiz biraz.
merhaba asamino ben onbes yildir burdayim gelin geldim buraya artik iyice alistim buralara malesef ulkemden uzak cok kaldim kendimi orda garip hissediyorum ve cok uzuluyorum :çok üzgünümnbesyillik evliyim sizde kendinizden bahsedermisiniz
bu arada riyad nasil guzelmi burdaki tanidiklarim cidde daha guzel diyor sizce :uhm:
Merhaba kapacino.sen uzun suredir burda oldugun icin alismissin ne guzel.ilk yil cok zorlandim.:1no2:ancak simdi alistim diyebilirim.sadece ailemen uzakta olmak beni uzuyor.yinede cocuklarla burada vakit cabuk geciyor.senin kac cocugun var.benim esim arap.ancak burali degil.filistinli.is icin burdayiz.riyad fena degil.ucuz.ama cidde daha guzel/modern.ve denizi var.ama havasi cok nemli.boyle iste.gorusuruz yine.hihoyyyt
merhaba canim aynen gercektende gurbetlik zor ailerimizden uzak oldugumuz:a015: icin sindi daha iyi allaha sukurler olsun net var ailemi bilgisayarda gordugum icin icim biraz daha rahat oluyor buraya ilk geldigimde cok zorluk cektim esim beni hic bir yere gondermiyordu hersey yasakti ilk gelin geldigimde burda benim cocugum yok iki kere dusuk yaptim ondan sonrada olmadi benim esimde burada dogdu buyudu esimin ailesi tamamen burali oldular benim eltimde filistinli ama dogma buyume burali ama allaha sukuirler olsun esimi turklestirdim kaydirigubbakcemilebiraz ilk baslarda cok cektim buranin adetlerini sevemedim birturlu esimi uydurdum kendime sonunda evet gercektende cidde cok guzel bizimde burda bedeviler oldugu icin pek serbest degil ben sevmiyorum taifi ciddede eltilerim ve gorumcem oldugu icin iniyoruz arada sirada ama eskisi gibi artik ciddede gezemiyorum gorumcemin kizi gecen yil evlendi onunla hep geziyordum sindi tek basima cikamiyorum artik gorusuruz canim
bende aynen senin yasadiklarini simdi yasiyorum.esim bi yere gondermiyo.yani zaten burdaki araplar gercekten ii niyetli degiller.aslinda riyad guzel bi sehir.herseyi bulmak mumkun.ayrica ucuz bi ulke.tadini cikarmaya bakiyorum.:icecream: insalah allah izin verirse seneye de hacca gidicez.burada ne kadar sure kalacagimizi bilemiyoruz.bakalim.sen nereliydin.ben ankarda oturyorum.ancak dogma buyume Aydinliyim.nette ailemle gorusuyorum bol bol.allahtan bu teknoloji sayesinde onlari gorebiliyoruz.riyad cok sicak.hala alisamadim havasina.ama yazlari tr ye gidiyoruz.bu arada eylul77 yi goremiyorum .girmiyomu nete acaba.simdilik hosackal.gorusuruz yine..hihoyyythihoyyyt