senabrnwi yardımcın endenozyalımıydı. turklerle gorusmedıgın ıcın belkı bılmıyorsundur burdakı turk kadınlarının bır numaralı dusmanları:roflol:temızlık konusundada berbatlar gercı arap kadınlarda pek sevmezler :teytey:[/Q
hayir endonezyali degildi,calisma hayatim suresince onlari ve digerlerini yakindan tanima firsatim oldugu icin(hindistan,pakistan,fas,misir vs)tabiiki istemedim.:)benimki sri lankaliydi.simdi zorlaniyorum ama en azindan kafam rahat,temiz yerleri de pisleten biri yok:)gorumcelerimin yardimcilari endonezyali ama onlar da evli olmadiklari icin pek sorun olmuyor onlar icin.:)gerci ne zaman oraya gitsek,yardimcilari, ic camasirlarini gosteren ev elbiseleri giyerken gormek enteresan ve bu ulkenin yuzlerce celiskisinden biri bence.hani yabanci erkeklerin yaninda oyle gezilmez ya,bir suru gariplik iste.
arap kadinlari gordugum kdariyla islerin nasil yapildigi ile pek ilgili degiller,yeter ki o is yapilsin.makyaj,gezmek,alisveris disinda pek ilgi alanlari yok gibi.gerci genelleme yapamayiz tabii ki ama benim burada gozlemlediklerim bunlar.ayrica anne olarak da son derece ilgisizler.cocuk onlar icin erkegi memnun etmek icin yapilmis bir esya adeta.dogur ve sal sokaga.sokaklarda oynayan,beti benzi atmis,gozlerinin alti mosmor,sagliksiz cocuklari gordukce uzuluyorum gercekten.kendi yasantilarindan ,keyiflerinden vazgecmemek adina o cocuklara yazik ediyorlar.neyse yazilacak cok sey var da...