Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylul77,galiba biz burada kendi kendimize yazışıyoruz:)ben birkaç gündür bu siteye girmekte zorluk çektim.bir problem vardı sanırım.
Bu arada verdiğin örnek çok doğru.orada tanıdığın biri olmadan yaşamak çok zor.kafalarına birşeyi sabitlediklerinde,değiştiremiyorsun.haksız da olsalar asla haksızız demiyorlar.kendileri için kural yok ama diğer insanlara var ve olmayacak zorluklar çıkarıyorlar.üstelik tek danışabileceğin yer olan konsolosluklarda da pek yardımcı olan yok.birşey sormaya gittiğinde yardım etmek yerine önce sorguya çekiyor sonra da nasihat verip geri yolluyorlar.(belki de sadece bana denk gelmiştir)
bunlar benim orada çalışırken gözlemlediğim şeyler.dünyanın diğer ülkelerindeki -yabancı statüsündeki -insanlar hep diken üzerinde yaşıyor zaten.
evet katiliyorum sana.sen burda ne rede calisiyordun senabrnwi
Isin guzelmis ingilizce ve arapcayi burda ogrendim demistin sorun olmadimi calisirken.benim kuzenimde thy dacalisiyordu ingilizce sart kosuyorlar diyordu.bu arada mesaji aldim ulasicam sana
merhaba bende arabistanda yaşayanlarla tanışmak çok isterim .arabistana karşı bi sempatim var.cevap bekliyorum arkadaşlardan
eylul77 nerelerdesin?sesin çıkmıyor hiç:)
dönüş tarihim belli değil henüz.yine bayramdan sonraya ertelendi.bu gidişle geri dönemeyeceğim galiba.:)evimi özlediiiim:)senağlamaslm senabrnwi yasaklandım 1 gun gıremedım nasılsın donus bellı oldumu