- 4 Kasım 2011
- 1.305
- 0
göğüs 86
göğüs altı 74 canım
Valla ilginç canım bende anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göğüs 86
göğüs altı 74 canım
Zaten B cup normal canım ama benim 75. Burda 80 çıktı.
göğüs altı 71 göğüs cevresi:82 çıktı. 80A dio...bu iyimi şimdi..hayır kötü ..küçükler..ama uyguladıgım formüllerle büyütücem..fark 16 olsun yeter
hangi formuller canım benimde alt 71 üst 81 ama bana 70 b dedi :S bence yanlış bu kk nın ki fark 16 olsun bide aradaki boşluk kapansın mumkunse
canım formülüme göre eger bukez büyürse büyür yoksa bidaha ugrasmam..aslında işe yararsa burda başlık acıp paylaşacaktım..ama şimdiden yazayım işe yararsa dogrulamış oluruz...şimdi sabahları sabah 8.30da ac karnına adacayı içiyorum..saatini kesinlikle kaçırmıyorum..akşam aldıgım cake adlı ürünle ez az 15 dk masaj yapıyorum...20 dakika göğüs geliştirme hareketleri yapıyorum..şimdilik 12-12-12 çalışıyorum..vücudumu alıştırınca hareket sayısını artırıcam..uyumadan önce hergün saat hemen hemen 10 da hayıt kaynatıp içiyorum...uyurken ise telkinimi acıyorum..sabaha kadar dinliyorum..bunların sonucunda eger gelişme olursa mutlaka paylaşıcam..umudum var ama braz emek istiyor...