Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 32 d cikti. ben de gidip bugun sutyen baktim ama 32D beden sutyen hicbir yerde yok. ben de 32 c aldim. biraz tasiyor gerci boyle daha iyi aslinda :87:
benim 32 d cikti. ben de gidip bugun sutyen baktim ama 32D beden sutyen hicbir yerde yok. ben de 32 c aldim. biraz tasiyor gerci boyle daha iyi aslinda :87:
yok tatlim. sirt genisligi 32, 34. 36 falan. cup A B C D falan gogus buyuklugu. yani alttan olcugunle gogus cevrenden olctugunun farkibu A B C D olayı tam olarak ne oluyo anlayamadım ben bi türlü sırt genişliği mi
32 D nin desteklisi yok nereye baktiysam. marks&spencerda bi tane vardi ama o da desteksizdi. o zaman da kucuk gorunuyorlar iyicekom'da çok rahat bulabilirsin, ama modeller baya sınırlı. bir de marks & spencer'e bakabilirsin
32 D nin desteklisi yok nereye baktiysam. marks&spencerda bi tane vardi ama o da desteksizdi. o zaman da kucuk gorunuyorlar iyice![]()
70B diyor ya
Ama benim goguslerim baya buyuktur kızlar ya hatta dikkat cekmesin diye ugrasırım hep
Acaba sarkıklıktan dolayı buyuk gorunuyo olabilirmi
Karıstı kafam
Aa benim buna göre 80B oluyor,ilginç :/
Göğüs altı ölçüsü : 75 cm.
Göğüs ölçüsü : 83 cm.
Doğru sütyen ölçünüz :80 B
Canım göğüs ve göğüs altı ölçün nedir?
normal diğil mi farkın 8 cm zaten ,b cupu için 6 cm yeterli :)