sütüm gitmişti,tekrar geliyor..yardım!

çok teşekkürler kızlar..
sağıyorum işte srekli.doktorumuzu aradım o da aynı şeyi söyledi 48 saat snra vermeye başla dedi.sürekli sıcak suyla masaj yaparak kanalların açılmasını sağla bakalım dedi..
geliyor süt şaşkınım hala.)

cok sevındım canım cokkk allahım devamını getırsın inşaallhh alyamıza şifa olsun a.s.

canım emzirmeyi denesen belki bu sefer emer kimbilir
süt gelmesi de çok küçük bir ihtimaldi bak o oldu

çok güzel Allah devamını getirsin inşaalah.sütün dahada artsın yavruna şifa olsun

çok sevindimm...ALlah dahada çok versin şifa olsun alya derininize zemuszemus maşallah diyelim de nazar değmesin...ne güzel bi durum yaa milli piyango çıkmasından daha da sevindirici!!!

azıcıkda olsa emzırsen hemen bebegını emmeyı hatırlasın gercı unutmamıstırda daha emmesede sen sag sag bıberonla yada ksıkla muhakkak ver tadını cıkarsın bebişin sutunun.man maşallah demeyı unutmada nazaara gelmeyesın. maşallah canım

bi anne için inanılmaz güzel bi durum gözünüz aydın umarım bebeğinizde emer sıkıntı yaşamazsınız dökme konusunda 2 gün fazla deilmi yaa?:uhm: insan okadar sonra sütü tam bulmuşken dökmeyede kıyamaz yaw:sm_confused:

oh ne güzel nasıl seindim anlatamam sütü yenile ve hemen emzir
oy çok güzel bi haber
senin gibi datlu bir böcüğün sütü olmasında kimin olsun
şifa olsun alyama

gözün aydın senin adına ve özellikle kızının adına çok sevindim inşallah senin ve tüm annelerin bol bol sütü olurda bebişlerimizi oyasıya emzirebiliriz aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…