sütüm gitmişti,tekrar geliyor..yardım!

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
Kızlar ya..
Benim sütüm gitmişti 1 aya yakındır.Biraz önce duşta baktım beyaz sıvı gelmiş.Az sıktımki süt:1shok:
Eşim sağ bakalım diye sıkıştırdı,sağdım tam 50 cc ye yakın geldi iki göğsümden.Şoklardayım.Bu ne ki şimdi?
Bu süt bebeğe içirilirmi?

Ayy bu bi mucize ve sana işaret bence... Çok sevndm valla düzgünce emememişti zaten,ay uykusunda bi ver bakalım alacakmı...Şifa olur kuzucuğa valla ay ne güzel yaa

misler gibi içilir bence.... hayırlı olsun..

moral sütü etkiliyor. tam ümidi kestiğinde rahatladın ve sütün geldi. belli mi olur.. sen sağmaya /emdirmeye devam et.. allah bereketini versin..

şimdi msnde bir hemşire arkadaımla konuştumda 2 gün boyunca sağ ve dök sütünü dedi.devir daim etsin kendini dedi..
şaşkınım..

anlamadim yani vermemi dedi yksa iki gün boyunca sag dök sonrami ver dedi?

böcüüüm süper bişey bu kızçene şifa valla ilaç niyetine içir annesi

bu çok güsel bir haber böceğimmmm :)))) ama hemşire arkadaşlının dediği gibi 2 gün sağ ve dök çünki kanllardaki durgun süt durgun süt karınağrısı yapar derler bebeğe

böcügümmm süper bi haber buuu :lepi:cok ama cokk sevindim yaa ins devami gelirde bol bol icer alyamm ya masallh

bence dökme hiçbişey olmaz sütüm gitmişti diyorsun demekki yeniden birikmiş ver içsin benimde yok 1 aydır şimdi 50cc görmek için neler vermezdim

bence de dökme en fazla karnı ağrır ama şifası daha çok sonuçta.maşallah bu arada çok sevindim senin adına :)

canım çok sevindim yaa
hormonlarla ilgili sanırım prolaktin hormonu yükselmiş olabilir ee sende hazır bebe de var
çok güzel bir haber size gelen bir hediye gibi resmen
yarasın alya derine

çok sevindim senın adına benımde 1 aylıkken kesildi hiç gelen giden yok ama ne guzel bebişin ve senın adına çok sevındım Allah bol bol süt versin göğüslerine

böceqimmm bende katiliyorum süheylaya dökme bence en fazla karin agrisi yapacak ammaa sifasi daha cokk...

şimdi msnde bir hemşire arkadaımla konuştumda 2 gün boyunca sağ ve dök sütünü dedi.devir daim etsin kendini dedi..
şaşkınım..

Madem ki gelmiş devamı da gelir bence...

Hemşire arkadaşınıza katılıyorum sonuçta süt yeni gelseydi dökmeyin derdim ama belki süt kanallarında tıkanıklık oldu da açıldı ise o süt beklemiştir bunun pek faydalı olacağını sanmıyorum...

Ertesi gün vermeye başlayın bence gözünüz aydın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…