Kızlar ya..
Benim sütüm gitmişti 1 aya yakındır.Biraz önce duşta baktım beyaz sıvı gelmiş.Az sıktımki süt:1shok:
Eşim sağ bakalım diye sıkıştırdı,sağdım tam 50 cc ye yakın geldi iki göğsümden.Şoklardayım.Bu ne ki şimdi?
Bu süt bebeğe içirilirmi?
Ayy bu bi mucize ve sana işaret bence... Çok sevndm valla düzgünce emememişti zaten,ay uykusunda bi ver bakalım alacakmı...Şifa olur kuzucuğa valla ay ne güzel yaa
bu çok güsel bir haber böceğimmmm :)))) ama hemşire arkadaşlının dediği gibi 2 gün sağ ve dök çünki kanllardaki durgun süt durgun süt karınağrısı yapar derler bebeğe
canım çok sevindim yaa hormonlarla ilgili sanırım prolaktin hormonu yükselmiş olabilir ee sende hazır bebe de var çok güzel bir haber size gelen bir hediye gibi resmen yarasın alya derine
çok sevindim senın adına benımde 1 aylıkken kesildi hiç gelen giden yok ama ne guzel bebişin ve senın adına çok sevındım Allah bol bol süt versin göğüslerine
Hemşire arkadaşınıza katılıyorum sonuçta süt yeni gelseydi dökmeyin derdim ama belki süt kanallarında tıkanıklık oldu da açıldı ise o süt beklemiştir bunun pek faydalı olacağını sanmıyorum...
Ertesi gün vermeye başlayın bence gözünüz aydın....