sütü bir türlü sevemeyenler

ben küçük kuzenlerime bilgisayar ve telefon oynama karşılığında sütleri içiriyordum kendim içmiş gibi yapiodum sevinsin annem diye cbskxms

vallahi Anneme bunu gelde anlatt

umarım annemler anlayışla karşılar bunları sölicem valla

Forum kuralları yüzünden uyarıyor olabilir mi?
Üye olurken okudunuz mu kuralları?
Bende kibledim konuyu , Mune gelince taşır konuyu gereken yere

Ayrıca bu devirde sütun sağlıklı olduğunu düşünen insan var mı hala ?
Konu sahibi açın biraz internetten araştırın sağlığınız için yemeniz gerekenleri

vallahi Anneme bunu gelde anlatt
Annenize söz geçiremiyorsanız bir yetişkin olarak kararlarınızı uygulayamıyorsanız bebeğinizi nasıl büyütmeyi planlıyorsunuz?
Doğumdan itibaren annemin hurafelerine meydan okudum kendi kafama göre büyüttüm. Siz de bu karar mekanizması yoksa nasıl büyüteceksiniz. Artık doğar doğmaz tuzlar, ağzına şekerli su döker dört aylık yemek suyu içirirsiniz. Eskiler bınları da yapmak istiyor çünkü

peki ben direk marketten badem ceviz felan alıylrum onlarda mı faydasız şimdi?
Ben paketli ürünlerden uzaklaşmaya çalıştığım için marketten alsam bile kuruyemiş reyonu var paketsiz şekilde oradan alıyorum. Daha taze ve doğal geliyor bana. Günde azıcık ceviz badem yeseniz kalsiyum deposu zaten.

Annemler düşünüyor

aynen haklısın fakat nasık diyim kızarak demiyor hani üzülerek söluyor kurban olayım falan iç faydalı diyor insan kıyamlyor ama içemiyorda

TVlerde boy gösteren hekim veya hekimlerden duyduğum kabataslak şunun gibi şeylerdi: sütü inekler içmiyorsa yetişkin insanlar niye içsin, biz bebek miyiz vs.

Yoğurt yiyin kalsiyum için. İlla süt içecekseniz kakaolu, çikolatalı süt veya milkshake yapıp içebilirsiniz belki. Çiğ süt kaynatıldıktan sonra ben küçükken anca o şekilde içebiliyordum.

Bu abla buraların reisi galiba anlamadım ben bu tavırları burası kadınların dertlerini paylaşması fikir alması için yok mu? Sizi dert onay mercii olarak mı atadılar rica ederim insanlara bu kadar karışmayın siteleri de bu kadar büyütmeyin gözünüzde

aynen haklısın fakat nasık diyim kızarak demiyor hani üzülerek söluyor kurban olayım falan iç faydalı diyor insan kıyamlyor ama içemiyorda
İşte sevimli sevimli sarılık olmasın diye ağzına şekerli su verince de izin verirsiniz. Sütün yetmiyor bak gözleri sarı mı al sen bu mamayı dediğinde de doktoru değil annenizi dinlersiniz.
Kendi iradeniz kendi aklınız kendi doğrularınızı ıygulayamıyorsanız sizin bebek 1970lerde gibi Yaşar artık.

1 paket vanilya açıyorsunuz. Yarısını 1 bardak süte döküyorsunuz. Bitti.
ciddi mi bu
ben mikrodalgaya atıyorum iki dk orada ısınıyor sonra içmeye çalışıyorum

Keşke bende sevmesem. Özellikle kadınlarda gelişim çağından sonra içilen süt ve meme kanseri arasındaki ilişkiyi gösterir ciddi çalışmalar var. Hani insanların canı deli gibi çay ve kahve iister ya. Kanda Ca seviyem normal olduğu halde iki Günde bir sek günlük süt için deliriyorum resmen. Kışın ballı sıcak hali, kışın dolaptan çıkarıp buz gibi süt için deliriyorum

boşver Knk Mune zaten gerkeli gorurse degistirir konuyu o gelene kdr ben faydalanim

boşver Knk Mune zaten gerkeli gorurse degistirir konuyu o gelene kdr ben faydalanim
Ay şu üslup tam ergen ya. Knk yı benim liseli öğrencilerim kullanıyor. Belli ki siz epey erken evlenip çocuk işine girmisşiniz. Sassy e verdiğiniz ergen tepkilerden de belliydi gerçi

yaşamaz merak etmeyin. Konu sütten bebege nasıl geldi valla anlamış degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…