- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
ben de aksine bir sey soylemedim zaten. her seye cevap yazmak zorunda degilsiniz. ben konuyu kibledim dertse burada kalir degilse tasinir o halde.Size göre degildir napalım-:-
ben oyle bir sey dedigimi hatirlamiyorum. size gore dertse cevap yazin ben olmadigini dusundum.
Sağlıklı olanlarida var marka yazamıyoruz sanirim. Bir marka var doktor önerisiyle günlük d vitamin ihtiyacının yarısını karşılıyor. Kakaolu seversen dolapta saklananlardan var, günlük sut gibionlar sağlıklı mı ki
ben niye gulmuyorum acaba yazdiklariniza ya? sadece uyardim dunden bu yana dikkatimi cektigi icin. size bir sey diyen olmadi niye aliniyorsunuz anlamadim. dedigim gibi kibledim gorelim dert mi degil mi yani neyi uzatiyorsunuz anlamiyorum hic. sizin de konu sahibi gibi caniniz sikildi herhalde.Tamam o zaman konu sahibi bir dahakine size sorar öyle konu açar
tövbe tövbe ağzından yel alsınnnNe alaka ya herkesin derdi başka illa kocasından dayak yiyip öyle mi yazsın
ayrandada var dimi kalsiyum?Kalsiyumu başka gıdalardan alabilirsiniz,mesela peynir ,yogurt,kefir ayran ooo yaz yaz bitmez
şöyle söylim kpyde büyüdüm ne süt içtim ne yogurt.. Annem kendisi inekleri sağardı herkes yerdi içerdi ben içmedigim için annem üzülürdü ama napabilirim bünyem kabul etmiyorValla latte ve kakaolu süt şeklinde içiyorum kalsiyum aynı kalıyor mu faydası düşüyor mu bilemem zaten yoğurt ve peynirle aram çok iyi diye dert etmiyorumbence illa süt içmeye gerek yok diğer süt ürünleri özellikle kefir peynir ev yoğurdu yetiyor
peki ben direk marketten badem ceviz felan alıylrum onlarda mı faydasız şimdi?Market sütü içmeye çalışıyorsanız boşuna içmeyin çünkü içinde protein asla yok katkı maddesinden ibaret. Doğal süt bulamam diyorsanız kuruyemişçiden alınan bir bademde çok çok daha fazla kalsiyum var.
bunlar bu şarkıyı hangi kafayla yapmışlar Bdkamdpskdlskdl haykırdım gece heceKonu başlığının bende yaptığı çağrışım
Ya ne diye uyarıyorsunuz ki bu da bana dert oldu uyarmayın. size göre dert değilse siz bu başlığa tıklamayın mesela, can sıkıntısı da bir dert süt içmek içmemek de dert olabilir yani, kimse sizden izin alacak değil sonuçtaben niye gulmuyorum acaba yazdiklariniza ya? sadece uyardim dunden bu yana dikkatimi cektigi icin. size bir sey diyen olmadi niye aliniyorsunuz anlamadim. dedigim gibi kibledim gorelim dert mi degil mi yani neyi uzatiyorsunuz anlamiyorum hic. sizin de konu sahibi gibi caniniz sikildi herhalde.
İcmeyin zaten hicbir faydasi yok. Her memelinin sutu, kendi yavrusuna ozeldirsüt kalsiyum fakat ben içemiyorum içine bal tarçın vs karışıtırnca yarısını içip yarısına gelince midem bulanıyor ne yapsam sütü içebilirim acabaBu durumla karşılaşan var mı? Ne katsam midem bulanmaz
benim konumuma yorum yazıb bana herşeye cevap vermek zorunda değilsiniz diyor Allahlm ya neden buradakiler agresif anlamıyorum gerçektenTamam o zaman konu sahibi bir dahakine size sorar öyle konu açar
vallahi dert ediyorum ya İlla kaynanamla kavga edip eşimin aldatmasını bekleyip mi konu açmam lazım anlamadım kiYa ne diye uyarıyorsunuz ki bu da bana dert oldu uyarmayın. size göre dert değilse siz bu başlığa tıklamayın mesela, can sıkıntısı da bir dert süt içmek içmemek de dert olabilir yani, kimse sizden izin alacak değil sonuçta
özelden atabilirmisiniz zahmet olmazsaSağlıklı olanlarida var marka yazamıyoruz sanirim. Bir marka var doktor önerisiyle günlük d vitamin ihtiyacının yarısını karşılıyor. Kakaolu seversen dolapta saklananlardan var, günlük sut gibi
Süt içtiğimi hatırlamaya çalıştım sadece annemin zorla içirmeye çalıştığı sütü gizlice döktüğüm aklıma gelditövbe tövbe ağzından yel alsınnn
ayrandada var dimi kalsiyum?
şöyle söylim kpyde büyüdüm ne süt içtim ne yogurt.. Annem kendisi inekleri sağardı herkes yerdi içerdi ben içmedigim için annem üzülürdü ama napabilirim bünyem kabul etmiyor
mükemmel bir bahane bunu hemen anneme sölicemİcmeyin zaten hicbir faydasi yok. Her memelinin sutu, kendi yavrusuna ozeldir
Ya süt içmek öyle matah bir şey değil zaten yıkarsa da biri yoruma yazmış gerçekten inek sütü aslında inşan sindirimine uygun bir besin değil özellikle içindeki laktoz sindirimi çok zorlar. İçemiyorsanız peynir ayran yoğurt kefir de gayet yeterli kalsiyum kaynaklarıdır.tövbe tövbe ağzından yel alsınnn
ayrandada var dimi kalsiyum?
şöyle söylim kpyde büyüdüm ne süt içtim ne yogurt.. Annem kendisi inekleri sağardı herkes yerdi içerdi ben içmedigim için annem üzülürdü ama napabilirim bünyem kabul etmiyor
forumda biraz daha vakit gecirin anlarsiniz niye uyardigimi. yeni uye oldugunuz icin bilmiyor olabilirsiniz ama bu sitede oyle akliniza esen yere fikirlerinizi birakamiyorsunuz. biraz yazdiginiz siteyi ogrenmeye calisin bence komiklik yapmaya calisacaginiza.Ya ne diye uyarıyorsunuz ki bu da bana dert oldu uyarmayın. size göre dert değilse siz bu başlığa tıklamayın mesela, can sıkıntısı da bir dert süt içmek içmemek de dert olabilir yani, kimse sizden izin alacak değil sonuçta
Bahane degil ama gercek bumükemmel bir bahane bunu hemen anneme sölicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?