- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
onlar olgun ve herşeyin en iyisini bilirler canım) boş verHanımefendi ben neşemden atıyorum emojiyi size kendimi beğendirmek gibi bir mevzum yok. Burda açılan konunun yeterince dert olup olmadığını kimse eleştirme hakkına sahip değil saçma geliyorsa yorumda bulunmaz daha yoruma acil konulara geçersiniz. Burası bir kadın dertleşme ve sohbet platformuz. İnsanların aşk acıları ve asabi kayınvalideleri nasıl dert olarak makulse süt içmesi için ısrar eden anne de dert olabilir. Ve sizin bu konuları bu kadar ciddiye almanız gerçekten de baya komik kaç yaşında kadınlarsınız. Trafik polisinin sürücüye müdahale etmesi gibi insanların konularına müdahale ediyorsunuz. Bunu kendinize hak görmeniz de komikayrıca ayıp değil mi kız beslenme konusu açmış gelip evliliğine aile yaşamına laf ediyorsunuz.
Şuan olarak evet normalde hiç içemem ama şuan hamileligim için vicdan azabi çekmiyim diye içmeye çalışıyorumSütü neden illa sevmeye çalışıyorsunuz hamileliğiniz için falan mı?
yorumunuz için teşekkür ederim fakat benim başlık konuya uymuyor mu anlamadım daHiçbir başlığa uymayan yazılar !
Panolara uymayan yazıları buradan paylaşabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
Bunu direkt doktorunuza sorun bence ki sütü illa içmek zorunda değilsiniz kalsiyum için bu chia tohumunda falan da kalsiyum var yoksa veganlar kalsiyumsuzluktan ölürlerdiŞuan olarak evet normalde hiç içemem ama şuan hamileligim için vicdan azabi çekmiyim diye içmeye çalışıyorum
aynen sevemiyorum da zaten çocukluğumdan beri böyleBunu direkt doktorunuza sorun bence ki sütü illa içmek zorunda değilsiniz kalsiyum için bu chia tohumunda falan da kalsiyum var yoksa veganlar kalsiyumsuzluktan ölürlerdi
Ve bence sevmediğiniz şeyi zorla sevmeye çalışmayın
Doktorunuz sizin için planlar
Ciddi mi bu ne ya? Aroma verecek işte dene gör. Tarçın bal gib şeyleri niçin denediyseniz bu da aynı mantık. Ne garip zor bir insansınız.ciddi mi bu
ben mikrodalgaya atıyorum iki dk orada ısınıyor sonra içmeye çalışıyorum
vanilya tuhafıma geldi şaka yaptığınızı sandım ve sordumCiddi mi bu ne ya? Aroma verecek işte dene gör. Tarçın bal gib şeyleri niçin denediyseniz bu da aynı mantık. Ne garip zor bir insansınız.
Vanilya niye tuhaf oluyor? Keklere ne için konuluyor? Yumurta kokusu gelmesin diye.vanilya tuhafıma geldi şaka yaptığınızı sandım ve sordum
aynen ama hiç tadına bakmadım böyle o yüzden nasıl oldugunu bilmiyorum ama deniycem teşekkür ederimVanilya niye tuhaf oluyor? Keklere ne için konuluyor? Yumurta kokusu gelmesin diye.
hiç denemedim öyle valla zararlı diyeSoğuk içerken daha çok keyif alıyorum. :)
Niye zararlı olsun ki ? İlk defa duydum. :)hiç denemedim öyle valla zararlı diye
hani sütü sağınca içmeekle alıb soğuk içmek aynı diye kafamda canlandlrıyordum tadınıNiye zararlı olsun ki ? İlk defa duydum. :)
İlginç.hani sütü sağınca içmeekle alıb soğuk içmek aynı diye kafamda canlandlrıyordum tadını
sıcak içemiyor musunuz?İlginç.Hiç öyle şeyler gelmez aklıma. Soğuk olunca tadı hafifliyor gibi geliyor bana.
Valla onu yöneticiler bilir, uymazsa zaten konunuz taşınır siz de banlanırsınız. Banlanmak istemiyor işinizi sağlama almak istiyorsanız gönderdiğim linkteki başlığa konu açarsınkzyorumunuz için teşekkür ederim fakat benim başlık konuya uymuyor mu anlamadım da
admin halletti zaten sadeve buradaki kişiler çok fazla agresif konuyu kişisel eleştiriye ve yargıya çevirdiler ama neyseValla onu yöneticiler bilir, uymazsa zaten konunuz taşınır siz de banlanırsınız. Banlanmak istemiyor işinizi sağlama almak istiyorsanız gönderdiğim linkteki başlığa konu açarsınkz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?