sütü bir türlü sevemeyenler

onlar olgun ve herşeyin en iyisini bilirler canım) boş ver

Şuan olarak evet normalde hiç içemem ama şuan hamileligim için vicdan azabi çekmiyim diye içmeye çalışıyorum
Bunu direkt doktorunuza sorun bence ki sütü illa içmek zorunda değilsiniz kalsiyum için bu chia tohumunda falan da kalsiyum var yoksa veganlar kalsiyumsuzluktan ölürlerdi

Ve bence sevmediğiniz şeyi zorla sevmeye çalışmayın
Doktorunuz sizin için planlar

aynen sevemiyorum da zaten çocukluğumdan beri böyle

ciddi mi bu

ben mikrodalgaya atıyorum iki dk orada ısınıyor sonra içmeye çalışıyorum
Ciddi mi bu ne ya? Aroma verecek işte dene gör. Tarçın bal gib şeyleri niçin denediyseniz bu da aynı mantık. Ne garip zor bir insansınız.

yorumunuz için teşekkür ederim fakat benim başlık konuya uymuyor mu anlamadım da
Valla onu yöneticiler bilir, uymazsa zaten konunuz taşınır siz de banlanırsınız. Banlanmak istemiyor işinizi sağlama almak istiyorsanız gönderdiğim linkteki başlığa konu açarsınkz

Valla onu yöneticiler bilir, uymazsa zaten konunuz taşınır siz de banlanırsınız. Banlanmak istemiyor işinizi sağlama almak istiyorsanız gönderdiğim linkteki başlığa konu açarsınkz
admin halletti zaten sadeve buradaki kişiler çok fazla agresif konuyu kişisel eleştiriye ve yargıya çevirdiler ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…