How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sütü bir türlü sevemeyenler

Tamam o zaman konu sahibi bir dahakine size sorar öyle konu açar 😂
ben niye gulmuyorum acaba yazdiklariniza ya? sadece uyardim dunden bu yana dikkatimi cektigi icin. size bir sey diyen olmadi niye aliniyorsunuz anlamadim. dedigim gibi kibledim gorelim dert mi degil mi yani neyi uzatiyorsunuz anlamiyorum hic. sizin de konu sahibi gibi caniniz sikildi herhalde.

Ne alaka ya herkesin derdi başka illa kocasından dayak yiyip öyle mi yazsın 😂
tövbe tövbe ağzından yel alsınnn
Kalsiyumu başka gıdalardan alabilirsiniz,mesela peynir ,yogurt,kefir ayran ooo yaz yaz bitmez
ayrandada var dimi kalsiyum?
Valla latte ve kakaolu süt şeklinde içiyorum kalsiyum aynı kalıyor mu faydası düşüyor mu bilemem zaten yoğurt ve peynirle aram çok iyi diye dert etmiyorum 😂 bence illa süt içmeye gerek yok diğer süt ürünleri özellikle kefir peynir ev yoğurdu yetiyor
şöyle söylim kpyde büyüdüm ne süt içtim ne yogurt.. Annem kendisi inekleri sağardı herkes yerdi içerdi ben içmedigim için annem üzülürdü ama napabilirim bünyem kabul etmiyor

ben niye gulmuyorum acaba yazdiklariniza ya? sadece uyardim dunden bu yana dikkatimi cektigi icin. size bir sey diyen olmadi niye aliniyorsunuz anlamadim. dedigim gibi kibledim gorelim dert mi degil mi yani neyi uzatiyorsunuz anlamiyorum hic. sizin de konu sahibi gibi caniniz sikildi herhalde.
Ya ne diye uyarıyorsunuz ki bu da bana dert oldu uyarmayın. size göre dert değilse siz bu başlığa tıklamayın mesela, can sıkıntısı da bir dert süt içmek içmemek de dert olabilir yani, kimse sizden izin alacak değil sonuçta 😂

süt kalsiyum fakat ben içemiyorum içine bal tarçın vs karışıtırnca yarısını içip yarısına gelince midem bulanıyor ne yapsam sütü içebilirim acaba 🤮 Bu durumla karşılaşan var mı? Ne katsam midem bulanmaz
İcmeyin zaten hicbir faydasi yok. Her memelinin sutu, kendi yavrusuna ozeldir ✌🏻

Şu zamanda sütten kalsiyum almak fayda almak isteyen düz cahildir bence.
Süt yararlı değildir. Kalsiyum da pek ahım şahım yoktur. Bunun yerine yoğurt kefir gbi daha sağlıklı olanlara yöneltebilirsiniz
Hamilelikte yoğurt, kuruyemiş tüketmek çok daha sağlıklıdır. Doktorunuz size bunu anlatmıyor mu?

Ya ne diye uyarıyorsunuz ki bu da bana dert oldu uyarmayın. size göre dert değilse siz bu başlığa tıklamayın mesela, can sıkıntısı da bir dert süt içmek içmemek de dert olabilir yani, kimse sizden izin alacak değil sonuçta 😂
vallahi dert ediyorum ya İlla kaynanamla kavga edip eşimin aldatmasını bekleyip mi konu açmam lazım anlamadım ki

şöyle söylim kpyde büyüdüm ne süt içtim ne yogurt.. Annem kendisi inekleri sağardı herkes yerdi içerdi ben içmedigim için annem üzülürdü ama napabilirim bünyem kabul etmiyor
Süt içtiğimi hatırlamaya çalıştım sadece annemin zorla içirmeye çalıştığı sütü gizlice döktüğüm aklıma geldi
Elbette süt ürünlerinde mayalandıgı için daha fazla fayda var.
Süt çocuklar için yogurt büyükler için diyen bir doktor vardı ama adı aklıma gelmedi

Ya süt içmek öyle matah bir şey değil zaten yıkarsa da biri yoruma yazmış gerçekten inek sütü aslında inşan sindirimine uygun bir besin değil özellikle içindeki laktoz sindirimi çok zorlar. İçemiyorsanız peynir ayran yoğurt kefir de gayet yeterli kalsiyum kaynaklarıdır.

forumda biraz daha vakit gecirin anlarsiniz niye uyardigimi. yeni uye oldugunuz icin bilmiyor olabilirsiniz ama bu sitede oyle akliniza esen yere fikirlerinizi birakamiyorsunuz. biraz yazdiginiz siteyi ogrenmeye calisin bence komiklik yapmaya calisacaginiza.

beni de alintilamazsaniz sevinirim sizinle iletisimde olmayi sevmedim.

Back