How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sütü bir türlü sevemeyenler

admin halletti zaten sadeve buradaki kişiler çok fazla agresif konuyu kişisel eleştiriye ve yargıya çevirdiler ama neyse
Şimdi fark ettim dediğim yere taşınmış konunuz. Demek ki dert olarak görülmedi. Bdv konulara göre konunuz çok basit kaldığı için bdv açmamanız daha uygun.

Süt içemiyorsanız süt ve süt ürünlerine yönelin. İlla süt içmek zorunda değilsiniz

Konuya bak aşırı keyiflendim, bebesi olacak bebeler, önerilere ciddi misin diye tepki vermeler, knk mevzuları, doğruyu söyleyeni 9 köyden kovmaya calısmalar (cocuklar erkenden kocaya gittiginiz icin bilmeyebilirsiniz bu bir atasözü)

Hanımefendi ben neşemden atıyorum emojiyi size kendimi beğendirmek gibi bir mevzum yok. Burda açılan konunun yeterince dert olup olmadığını kimse eleştirme hakkına sahip değil saçma geliyorsa yorumda bulunmaz daha yoruma acil konulara geçersiniz. Burası bir kadın dertleşme ve sohbet platformuz. İnsanların aşk acıları ve asabi kayınvalideleri nasıl dert olarak makulse süt içmesi için ısrar eden anne de dert olabilir. Ve sizin bu konuları bu kadar ciddiye almanız gerçekten de baya komik kaç yaşında kadınlarsınız. Trafik polisinin sürücüye müdahale etmesi gibi insanların konularına müdahale ediyorsunuz. Bunu kendinize hak görmeniz de komik 😂 ayrıca ayıp değil mi kız beslenme konusu açmış gelip evliliğine aile yaşamına laf ediyorsunuz.
Bakın dert değilmiş taşınmış. Kuralları hatırlattı diye bir ton söz söylediniz ama daha dün gelip buradaki eski üyelere bu tarzla yazmamanız gerektiğini algılayabilirsiniz umarım.
İnsanlar kuralları hatırlatır buna bu tepkiyi vermeniz çiğlik

süt kalsiyum fakat ben içemiyorum içine bal tarçın vs karışıtırnca yarısını içip yarısına gelince midem bulanıyor ne yapsam sütü içebilirim acaba 🤮 Bu durumla karşılaşan var mı? Ne katsam midem bulanmaz.

Süt içemeye çalışırken midem bulandl aniden bardağın yarısı kaldı öyle konu açıp yardım alayım dedim gördüğümüz muameleye bakın.. Sütü sanırım sadece ergenler içiyormuş.

Bence önce güncel araştırmaları okuyup sütün zararlarını öğrenmelisin 🙄🙄
Kalsiyum için kefir (şekersiz, sütaş kaf kefir ya da migros kefirzadem) öneririm.

Back