- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
hangi bölüme açayım bu konuyu meselayanlis anlamazsaniz iki gundur bdv’de hic dert olmayan seyler icin konu aciyorsunuz ama burasi sohbet forumu degil. onun icin sitenin diger bolumlerine yazmaniz lazim.
Süt yerine kefir, ayran içerseniz daha sağlıklı. Fermente oldgndan ötürü direk süt sanıldığı kadar sağlıklı değil zatensüt kalsiyum fakat ben içemiyorum içine bal tarçın vs karışıtırnca yarısını içip yarısına gelince midem bulanıyor ne yapsam sütü içebilirim acabaBu durumla karşılaşan var mı? Ne katsam midem bulanmaz
bu dert değilde ne be bu dert bu dert değilde neeeeeyanlis anlamazsaniz iki gundur bdv’de hic dert olmayan seyler icin konu aciyorsunuz ama burasi sohbet forumu degil. onun icin sitenin diger bolumlerine yazmaniz lazim.
Ne alaka ya herkesin derdi başka illa kocasından dayak yiyip öyle mi yazsınyanlis anlamazsaniz iki gundur bdv’de hic dert olmayan seyler icin konu aciyorsunuz ama burasi sohbet forumu degil. onun icin sitenin diger bolumlerine yazmaniz lazim.
siteyi ezbere bilmiyorum su an bulmak icin de vakit harcayamam ama bakarsaniz bulursunuz. dert olmadigi kesin.hangi bölüme açayım bu konuyu mesela
onlar sağlıklı mı kiMalesef sadece marketteki hazir muzlu süt içiyorum haricinde sut ve sütlü tatlılar hiçbirini tuketemiyorum
ben oyle bir sey dedigimi hatirlamiyorum. size gore dertse cevap yazin ben olmadigini dusundum.Ne alaka ya herkesin derdi başka illa kocasından dayak yiyip öyle mi yazsın
hani normal çikolatalı çilekli hazır sütler varya ben onlarıda içemiyorum ben sanırım sütü içemiyorum ya..Ben dolaptan çıkarıyorum bi bardağa döküp nefes almadan içiyorumÇilek alıp rondodan geçir çilekli süt olsun yada bir parça bitter filan benmari usulü o da olabilir
Size göre degildir napalım-:-siteyi ezbere bilmiyorum su an bulmak icin de vakit harcayamam ama bakarsaniz bulursunuz. dert olmadigi kesin.
aynen kefir daha iyi en azından kokusu falan yok ekşi istemezsem az şeker katabilirim yada biraz tuz ama süt hiçbir şekilde olmuyor..Süt yerine kefir, ayran içerseniz daha sağlıklı. Fermente oldgndan ötürü direk süt sanıldığı kadar sağlıklı değil zaten
bunu gelde benim annem ve kaynanama anlat vallahi içmiyorum diye dünyanın en sağlıksız insanı belirttiler beni bu durumda beni üzüyor çünkü bilerek yapmıyorum içemiyorum sadeceİnek sütü yararlı bir şey değil ki, ne mideye yararı var ne başka şeye.
Kalsiyumsa içinde kalsiyum barındıran tonla bitki var. Kaldı ki sütün içinde öyle deli kalsiyum da yok.
Zaten market sütünün bir gram yararı bile yok. dünyada tonla kendini dusunen insan inek sütü içmeyi bıraktı, siz ne güzel içemiyormussunuz. Hiç zorlamayın. Tatlıya falan filan da alternatif badem sütü vs hazırlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?