sütü bir türlü sevemeyenler

zatenkirilmisbirkediyim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
665
899
18
süt kalsiyum fakat ben içemiyorum içine bal tarçın vs karışıtırnca yarısını içip yarısına gelince midem bulanıyor ne yapsam sütü içebilirim acaba Bu durumla karşılaşan var mı? Ne katsam midem bulanmaz.

Süt içemeye çalışırken midem bulandl aniden bardağın yarısı kaldı öyle konu açıp yardım alayım dedim gördüğümüz muameleye bakın.. Sütü sanırım sadece ergenler içiyormuş.

Son düzenleme:
Süt yerine kefir, ayran içerseniz daha sağlıklı. Fermente oldgndan ötürü direk süt sanıldığı kadar sağlıklı değil zaten

yanlis anlamazsaniz iki gundur bdv’de hic dert olmayan seyler icin konu aciyorsunuz ama burasi sohbet forumu degil. onun icin sitenin diger bolumlerine yazmaniz lazim.
Ne alaka ya herkesin derdi başka illa kocasından dayak yiyip öyle mi yazsın

İnek sütü yararlı bir şey değil ki, ne mideye yararı var ne başka şeye.
Kalsiyumsa içinde kalsiyum barındıran tonla bitki var. Kaldı ki sütün içinde öyle deli kalsiyum da yok.
Zaten market sütünün bir gram yararı bile yok. dünyada tonla kendini dusunen insan inek sütü içmeyi bıraktı, siz ne güzel içemiyormussunuz. Hiç zorlamayın. Tatlıya falan filan da alternatif badem sütü vs hazırlayın

Valla latte ve kakaolu süt şeklinde içiyorum kalsiyum aynı kalıyor mu faydası düşüyor mu bilemem zaten yoğurt ve peynirle aram çok iyi diye dert etmiyorum bence illa süt içmeye gerek yok diğer süt ürünleri özellikle kefir peynir ev yoğurdu yetiyor

Market sütü içmeye çalışıyorsanız boşuna içmeyin çünkü içinde protein asla yok katkı maddesinden ibaret. Doğal süt bulamam diyorsanız kuruyemişçiden alınan bir bademde çok çok daha fazla kalsiyum var.

Süt yerine kefir, ayran içerseniz daha sağlıklı. Fermente oldgndan ötürü direk süt sanıldığı kadar sağlıklı değil zaten
aynen kefir daha iyi en azından kokusu falan yok ekşi istemezsem az şeker katabilirim yada biraz tuz ama süt hiçbir şekilde olmuyor..
bunu gelde benim annem ve kaynanama anlat vallahi içmiyorum diye dünyanın en sağlıksız insanı belirttiler beni bu durumda beni üzüyor çünkü bilerek yapmıyorum içemiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…