How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sütü bir türlü sevemeyenler

Ay şu üslup tam ergen ya. Knk yı benim liseli öğrencilerim kullanıyor. Belli ki siz epey erken evlenip çocuk işine girmisşiniz. Sassy e verdiğiniz ergen tepkilerden de belliydi gerçi
Birincisi ergenlik kötü bir şey değil? ikincisi yaşım yüzünden linç yemek de hiç etik değil Komiksiniz

Keşke bende sevmesem. Özellikle kadınlarda gelişim çağından sonra içilen süt ve meme kanseri arasındaki ilişkiyi gösterir ciddi çalışmalar var. Hani insanların canı deli gibi çay ve kahve iister ya. Kanda Ca seviyem normal olduğu halde iki Günde bir sek günlük süt için deliriyorum resmen. Kışın ballı sıcak hali, kışın dolaptan çıkarıp buz gibi süt için deliriyorum :rolleyes:
Çok şanslısınlz

hangi bölüme açayım bu konuyu mesela🤨
Aslında bu tarz şeyler için hamilelikle ilgili Happy mom uygulaması var orada bir süre hamile kadınla sohbet edebilirsiniz konu açabilirsiniz daha sonra çocuk olduktan sonra Happy kıds e geçiyorsunuz haberiniz yoktur belli diye bilgilendirmek istedim

Ay şu üslup tam ergen ya. Knk yı benim liseli öğrencilerim kullanıyor. Belli ki siz epey erken evlenip çocuk işine girmisşiniz. Sassy e verdiğiniz ergen tepkilerden de belliydi gerçi
98li öğrencilerim de kullanıyordu lisedeyken. Şimdi kaçının çocuğu var :KK45:

Sassy nin tepkisi yani normal olan 😂

ergen diye dedikleri şey bir dönem hepsinin geçtiği bir süreç fakat bunu kötü bir şeymiş gibi dalga geçiyorlar... bunlar böyle kendi çocuklarını ergen olunca dışlarlar

Ergen çocuklarım var ama hiçbiri ergenken doğurmaya kalkmıyor, kendi cocuk olan nasıl cocuk büyütsün?
Anne olacaksınız, bir an önce ergenlikten çıkmaya bakın artık, yazık o bebeğe, her bebek olgun , bilincli ve aklı başında anneyi hak eder

Ergen çocuklarım var ama hiçbiri ergenken doğurmaya kalkmıyor, kendi cocuk olan nasıl cocuk büyütsün?
Anne olacaksınız, bir an önce ergenlikten çıkmaya bakın artık, yazık o bebeğe, her bebek olgun , bilincli ve aklı başında anneyi hak eder
Süte ne katarsam içebilirim sorusundan ergen damgası yedik gerçekten komiksiniz daha bir şey demiyorum konuyla ilgili mesajlara cevap vericem böyle devam edin 🤘

komiklikler şakalar yapmadan yazamıyor musunuz
Komik olmayan şeylere o emojiyi atmanız itici oluyor
Hanımefendi ben neşemden atıyorum emojiyi size kendimi beğendirmek gibi bir mevzum yok. Burda açılan konunun yeterince dert olup olmadığını kimse eleştirme hakkına sahip değil saçma geliyorsa yorumda bulunmaz daha yoruma acil konulara geçersiniz. Burası bir kadın dertleşme ve sohbet platformuz. İnsanların aşk acıları ve asabi kayınvalideleri nasıl dert olarak makulse süt içmesi için ısrar eden anne de dert olabilir. Ve sizin bu konuları bu kadar ciddiye almanız gerçekten de baya komik kaç yaşında kadınlarsınız. Trafik polisinin sürücüye müdahale etmesi gibi insanların konularına müdahale ediyorsunuz. Bunu kendinize hak görmeniz de komik 😂 ayrıca ayıp değil mi kız beslenme konusu açmış gelip evliliğine aile yaşamına laf ediyorsunuz.

Back