• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Kadayıflı Rulo Muhallebi ye verdim oyumu en sevdiğim lezzetlerden biri:kk77:
nuryolu nuryolu
maşallah canım pek hamaratsın :dondurma:

:hamarat:
Başarılarının devamını dilerim :super:

Pinkom :KK60:hamilesin :anneadayı:çok ama çok sevindim senin adına insallah sağlıklı:KK200: bir şekilde alırsın kucağına canim
Yoğun ısrarlara dayanamayıp yaptım :KK53: Şaka tabi hayırlısıysa olsun dedik Rabbim aratmadı çok şükür, isteyen herkese nasip etsin :KK37:
Sağol canım, Amin Allah razı olsun:KK60: Sen ne yapıyorsun? Nasılsın?

Yoğun ısrarlara dayanamayıp yaptım :KK53: Şaka tabi hayırlısıysa olsun dedik Rabbim aratmadı çok şükür, isteyen herkese nasip etsin :KK37:
Sağol canım, Amin Allah razı olsun:KK60: Sen ne yapıyorsun? Nasılsın?
hayırlısı olsun canım annelik harika bir duygu ve karnındaki o minik çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için .iyiyim benim oğlan ilk okul 1 re gidiyor ve iş ve ders arası mekik dokuyorum

Bana oy veren arkadaşlarıma çook teşekkür ederim elinize yüreğinize sağlık

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...regi-tatlisi-torku-sut-sponsorlugunda.981038/
oyumu bu tatlıya verdim bir karadenizli olarak bilirim lezzetini:kk77: yapanın ellerine sağlık emeklerine sağlık diğer yarışmacı arkadaşlarında emeklerine sağlık :KK200:birde incir uyutmasıda ilgimi çekti o tarifi yapacağım en kısa zamanda değişik ve ilginç geldi Tüm arkadaşlara başarılar:KK68:
Tarifin sahibi olarak cok tesekkurler canim:KK37:aynen canim lezzetini yiyen bilir:KK48:

fırın sütlaça verdim oyumu.

Back