Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinkom hamilesin çok ama çok sevindim senin adına insallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canimTamam evde tatlı var canımız çekerse gidip onu yiyelim de, bir Ankara Burması değil yani
Ellerinize sağlık hanımlar başarılar
Yoğun ısrarlara dayanamayıp yaptım Şaka tabi hayırlısıysa olsun dedik Rabbim aratmadı çok şükür, isteyen herkese nasip etsinPinkom hamilesin çok ama çok sevindim senin adına insallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canim
hayırlısı olsun canım annelik harika bir duygu ve karnındaki o minik çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için .iyiyim benim oğlan ilk okul 1 re gidiyor ve iş ve ders arası mekik dokuyorumYoğun ısrarlara dayanamayıp yaptım Şaka tabi hayırlısıysa olsun dedik Rabbim aratmadı çok şükür, isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım, Amin Allah razı olsun Sen ne yapıyorsun? Nasılsın?
Teşekkür ederim canım Tatile girdiniz artık, bir süre temponu düşürürsün.hayırlısı olsun canım annelik harika bir duygu ve karnındaki o minik çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için .iyiyim benim oğlan ilk okul 1 re gidiyor ve iş ve ders arası mekik dokuyorum
Tarifin sahibi olarak cok tesekkurler canimaynen canim lezzetini yiyen bilirhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...regi-tatlisi-torku-sut-sponsorlugunda.981038/
oyumu bu tatlıya verdim bir karadenizli olarak bilirim lezzetini yapanın ellerine sağlık emeklerine sağlık diğer yarışmacı arkadaşlarında emeklerine sağlık birde incir uyutmasıda ilgimi çekti o tarifi yapacağım en kısa zamanda değişik ve ilginç geldi Tüm arkadaşlara başarılar
Aynen çok güzel sunumlar var.Gitgide KK kadınları ,profösyonellere taş çıkartmayacak sunumlar hazırlıyorlar,gözlerimiz bayram ediyor..Günaydınlar,hangi tarife oy vereceğim bilemedim hepside birbirinden güzel..