- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
Rica ederimm..Cok tesekkurler
Cook guzel gorunuyor..
Hic denemedim. En kisa zamanda yapicam insaAllah tarifinizden..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimm..Cok tesekkurler
Afiyet olsun tadi cok guzel tavsiye ederim sizinde ellerinize saglik tekrar tesekkurlerRica ederimm..
Cook guzel gorunuyor..
Hic denemedim. En kisa zamanda yapicam insaAllah tarifinizden..
Benimde çok istedi ımmmOyum ankara burmasına gitti :)
Bayıldım canım çekti bende yapıcam
Tarifin sahibi ilk paylaştığında ben denemiştim Ankara Burmasını çok güzel olmuştu yarın yine yaparım galiba :)Benimde çok istedi ımmm
Benimde çok istedi ımmm
Tarifin sahibi ilk paylaştığında ben denemiştim Ankara Burmasını çok güzel olmuştu yarın yine yaparım galiba :)
Ya cok tatlisiniz Ankara Burmasindan da tatlisiniz tesekkurlerTamam evde tatlı var canımız çekerse gidip onu yiyelim de, bir Ankara Burması değil yani
Ellerinize sağlık hanımlar başarılar
Teşekkür ederim o senin tatlılığın Burmanın cazibesine kapıldımYa cok tatlisiniz Ankara Burmasindan da tatlisiniz tesekkurler
Canım dün yaptım tarifini denemek ancak kısmet oldu ve sonuç oğlum bayıldı çok beğendik emeğine ellerine sağlık tatlım
Teşekkür ederim o senin tatlılığın Burmanın cazibesine kapıldım
Ellerine sağlık gerçekten çok beğendim en kısa zaman da denemeyi düşünüyorum
Aa cok mutlu oldum afiyet olsun begenmene sevindim hayatimCanım dün yaptım tarifini denemek ancak kısmet oldu ve sonuç oğlum bayıldı çok beğendik emeğine ellerine sağlık tatlım