- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
Rica ederimm..Cok tesekkurler![]()
Cook guzel gorunuyor..
Hic denemedim. En kisa zamanda yapicam insaAllah tarifinizden..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimm..Cok tesekkurler![]()
Afiyet olsun tadi cok guzel tavsiye ederim sizinde ellerinize saglik tekrar tesekkurlerRica ederimm..
Cook guzel gorunuyor..
Hic denemedim. En kisa zamanda yapicam insaAllah tarifinizden..
Benimde çok istedi ımmmOyum ankara burmasına gitti :)
Bayıldım canım çekti bende yapıcam
Tarifin sahibi ilk paylaştığında ben denemiştim Ankara Burmasını çok güzel olmuştu yarın yine yaparım galiba :)Benimde çok istedi ımmm
Benimde çok istedi ımmm
Tarifin sahibi ilk paylaştığında ben denemiştim Ankara Burmasını çok güzel olmuştu yarın yine yaparım galiba :)
Ya cok tatlisiniz Ankara Burmasindan da tatlisinizTamam evde tatlı var canımız çekerse gidip onu yiyelim de, bir Ankara Burması değil yani
Ellerinize sağlık hanımlar başarılar![]()
Teşekkür ederim o senin tatlılığınYa cok tatlisiniz Ankara Burmasindan da tatlisiniztesekkurler
![]()
Canım dün yaptım tarifini denemek ancak kısmet oldu ve sonuç oğlum bayıldı çok beğendik emeğine ellerine sağlık tatlım
Teşekkür ederim o senin tatlılığınBurmanın cazibesine kapıldım
Ellerine sağlık gerçekten çok beğendim en kısa zaman da denemeyi düşünüyorum![]()
Aa cok mutlu oldum afiyet olsun begenmene sevindim hayatimCanım dün yaptım tarifini denemek ancak kısmet oldu ve sonuç oğlum bayıldı çok beğendik emeğine ellerine sağlık tatlım![]()