• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
valla ben antin kuntin olmaktan memnunum :KK70: bizede en vazgecmeyen odulu verilcek seni ezmek gibi olmasın ama senden 1 oy fazlayım:işsiz: :KK70: ahahaha
İnadına değişik tariflerle katılacağım :KK70:
Azıcık yemek zevkimiz gelişsin:p
Gönüller bir olsun bebişim, birinci olsanda mutlu olurum, itiraflarımı da son güne saklıyorum görüşlerimi belirteceğim :KK59:

İnadına değişik tariflerle katılacağım :KK70:
Azıcık yemek zevkimiz gelişsin:p
Gönüller bir olsun bebişim, birinci olsanda mutlu olurum, itiraflarımı da son güne saklıyorum görüşlerimi belirteceğim :KK59:
sebze yemekleri icin de hazır kafamda zaten hersey.. ben yapıyorum paylasıyorum biz yiyoz neticede evde burda begenmezlerse napıyım yani:63::KK53: bana iyi gorus belirt ama tamammı:KK45:

Oylamada çok zorlandım.Defalarca gidip geldim:skandal:.Hepsi çok güzel ellerinize emeğinize sağlık:KK200::KK68:..Oyumu Sütlü irmik tatlısına verdim..:kk77:
Nevoş ablacim çok mutlu oldum çok teşekkür ederim senin düşüncelerini genel anlamdada herzaman onemsemisimdir çok mutlu etti beni beğenin :KK200::KK60:

sebze yemekleri icin de hazır kafamda zaten hersey.. ben yapıyorum paylasıyorum biz yiyoz neticede evde burda begenmezlerse napıyım yani:63::KK53: bana iyi gorus belirt ama tamammı:KK45:
Sebzelerde karnıyarık yapacak kişiyi şimdiden tebrik edeyim de arada kaynamasın :dondurma:
Senin tarifini ben ilk 3te düşünüyordum çünkü en başarılı sunum senindi bana göre, ben damak tadıma göre oy kullanıyorum, kazandibi olmasaydı oyum zaten senin tarifine olacaktı:KK200:

Sebzelerde karnıyarık yapacak kişiyi şimdiden tebrik edeyim de arada kaynamasın :dondurma:
Senin tarifini ben ilk 3te düşünüyordum çünkü en başarılı sunum senindi bana göre, ben damak tadıma göre oy kullanıyorum, kazandibi olmasaydı oyum zaten senin tarifine olacaktı:KK200:
saol canım benim vermis kadar oldun:KK68:

ahaha bak karnıyarık dedin dogru he:KK45: alır butun oyları o:KK53: ben yapıyım bari diycem de bak ozaman gor brokoli yemegi yapan kazanır:p

Hepsi harika gözüküyo karar veremedim bi türlü :)) herkesin eline sağlık emek var hepsinde katılan herkese başarılar dilerim :KK37::KK37:

Aslinda ben senin tarifin daha cok oy alir saniyodum. Benim icin ilk ücteydin canim tarifin gercekten basarili ama bilindik tarifler daha avantajli sanırım :D

Oyum Ankara Burmasi'na gitti..
Tam bir profiterol hastasi olmama ragmen..
Herkesin emegine saglik...

Aslinda ben senin tarifin daha cok oy alir saniyodum. Benim icin ilk ücteydin canim tarifin gercekten basarili ama bilindik tarifler daha avantajli sanırım :KK70:
gecen yarısmada da anlamıstık aslında az cok hatta konusuldu bile bilindik tarifler daha goze carpıyor:spor: ben tabiki kendim tarzımda devam edicem yine:KK45:

Back