- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnadına değişik tariflerle katılacağımvalla ben antin kuntin olmaktan memnunum bizede en vazgecmeyen odulu verilcek seni ezmek gibi olmasın ama senden 1 oy fazlayım ahahaha
sebze yemekleri icin de hazır kafamda zaten hersey.. ben yapıyorum paylasıyorum biz yiyoz neticede evde burda begenmezlerse napıyım yani bana iyi gorus belirt ama tamammıİnadına değişik tariflerle katılacağım
Azıcık yemek zevkimiz gelişsin
Gönüller bir olsun bebişim, birinci olsanda mutlu olurum, itiraflarımı da son güne saklıyorum görüşlerimi belirteceğim
Nevoş ablacim çok mutlu oldum çok teşekkür ederim senin düşüncelerini genel anlamdada herzaman onemsemisimdir çok mutlu etti beni beğeninOylamada çok zorlandım.Defalarca gidip geldim.Hepsi çok güzel ellerinize emeğinize sağlık..Oyumu Sütlü irmik tatlısına verdim..
Sebzelerde karnıyarık yapacak kişiyi şimdiden tebrik edeyim de arada kaynamasınsebze yemekleri icin de hazır kafamda zaten hersey.. ben yapıyorum paylasıyorum biz yiyoz neticede evde burda begenmezlerse napıyım yani bana iyi gorus belirt ama tamammı
Bunlar ne böyle ya
Gözlerimin şenliğine midem yaslara bürüdü kendisini..
Hanımlar harikasınız muhteşem görünüyor hepsi ama hepsi..
Hamaratlığınız batmasın emi ?
Rica ederim canımNevoş ablacim çok mutlu oldum çok teşekkür ederim senin düşüncelerini genel anlamdada herzaman onemsemisimdir çok mutlu etti beni beğenin
saol canım benim vermis kadar oldunSebzelerde karnıyarık yapacak kişiyi şimdiden tebrik edeyim de arada kaynamasın
Senin tarifini ben ilk 3te düşünüyordum çünkü en başarılı sunum senindi bana göre, ben damak tadıma göre oy kullanıyorum, kazandibi olmasaydı oyum zaten senin tarifine olacaktı
saol canım benim vermis kadar oldun
ahaha bak karnıyarık dedin dogru he alır butun oyları o ben yapıyım bari diycem de bak ozaman gor brokoli yemegi yapan kazanır
yok sen gectin beniBiz gideriz Mersin'e o gider tersine olur bu sefer
Bu arada eşitlendik
Son anda geldiyse demek kiyok sen gectin beni
Aslinda ben senin tarifin daha cok oy alir saniyodum. Benim icin ilk ücteydin canim tarifin gercekten basarili ama bilindik tarifler daha avantajli sanırımsebze yemekleri icin de hazır kafamda zaten hersey.. ben yapıyorum paylasıyorum biz yiyoz neticede evde burda begenmezlerse napıyım yani bana iyi gorus belirt ama tamammı
gecen yarısmada da anlamıstık aslında az cok hatta konusuldu bile bilindik tarifler daha goze carpıyor ben tabiki kendim tarzımda devam edicem yineAslinda ben senin tarifin daha cok oy alir saniyodum. Benim icin ilk ücteydin canim tarifin gercekten basarili ama bilindik tarifler daha avantajli sanırım
Cok tesekkurlerOyum Ankara Burmasi'na gitti..
Tam bir profiterol hastasi olmama ragmen..
Herkesin emegine saglik...