• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Aynen çok güzel sunumlar var.Gitgide KK kadınları ,profösyonellere taş çıkartmayacak sunumlar hazırlıyorlar:nazar:,gözlerimiz bayram ediyor.:KK45:.
Aynen abla, hele şaşırdığım bir tanesi var, ilk üçte kesin olur diyordum ama yok. Tuhaf bir oylama oldu bu sefer :dondurma:

Kızlar hepsi çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık. Yalnız ben hamile olduğum için şuan canım ne cektiyse ona oy verdim sunumundan dolayı, yoksa hepsi çok güzel.. :KK200:

Aynen çok güzel sunumlar var.Gitgide KK kadınları ,profösyonellere taş çıkartmayacak sunumlar hazırlıyorlar:nazar:,gözlerimiz bayram ediyor.:KK45:.

:skandal::skandal:
Taş çıkartacak yazacağıma ,taş çıkartmayacak yazmışım,umarım yanlış anlayan olmaz:olamaz:

Aynen abla, hele şaşırdığım bir tanesi var, ilk üçte kesin olur diyordum ama yok. Tuhaf bir oylama oldu bu sefer :dondurma:
Aynen ben de.Mesela sonlarda olan bir tarif . Dediğim gibi sonlarda katılmak daha dezavantaj.Neden şimdiye kadar 1.olamadığımı buldum,kesin o yüzden:KK53:.

:silah:Öyle bir şık olamaz:stop: ,çünkü hepsi birbirinden güzel,o yüzden üyeler oy vermekte zorlanıyorlar.:KK69:
Bizim bildiğimiz Hatmece hepsine güzel derdi,yoksa hesabını ele geçirenler mi oldu?:skandal:
Yok kız şaka yaptım ama öyle bir şıkta olmalıydı ben düşünüyorum ki çekimserlerin yarısı hiç birini seçerdi:))

Aynen ben de.Mesela sonlarda olan bir tarif . Dediğim gibi sonlarda katılmak daha dezavantaj.Neden şimdiye kadar 1.olamadığımı buldum,kesin o yüzden:KK53:.
Aynı tarifi düşünmüşüz :KK45:
Sonlarda katılma olayına kesinlikle inanıyorum, oy verenler bakmaktan yorulup yukarıda beğendiği bir tarife oy kullanıyor:işsiz:

Back