- 2 Aralık 2015
- 31.709
- 105.693
- 598
Bildirimin güzelliği,heyecan artıyor,dengeler değişebiliyorSelam kızlar
yine kıran kırana geçmiş mücadele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirimin güzelliği,heyecan artıyor,dengeler değişebiliyorSelam kızlar
yine kıran kırana geçmiş mücadele
Öyle bir şık olamaz ,çünkü hepsi birbirinden güzel,o yüzden üyeler oy vermekte zorlanıyorlar.Şık Yok ama hiç birisini beğenmedim
Bildirimin güzelliği,heyecan artıyor,dengeler değişebiliyor
Aynen abla, hele şaşırdığım bir tanesi var, ilk üçte kesin olur diyordum ama yok. Tuhaf bir oylama oldu bu seferAynen çok güzel sunumlar var.Gitgide KK kadınları ,profösyonellere taş çıkartmayacak sunumlar hazırlıyorlar,gözlerimiz bayram ediyor..
Aynen çok güzel sunumlar var.Gitgide KK kadınları ,profösyonellere taş çıkartmayacak sunumlar hazırlıyorlar,gözlerimiz bayram ediyor..
Aynen ben de.Mesela sonlarda olan bir tarif . Dediğim gibi sonlarda katılmak daha dezavantaj.Neden şimdiye kadar 1.olamadığımı buldum,kesin o yüzden.Aynen abla, hele şaşırdığım bir tanesi var, ilk üçte kesin olur diyordum ama yok. Tuhaf bir oylama oldu bu sefer
Yok kız şaka yaptım ama öyle bir şıkta olmalıydı ben düşünüyorum ki çekimserlerin yarısı hiç birini seçerdi:))Öyle bir şık olamaz ,çünkü hepsi birbirinden güzel,o yüzden üyeler oy vermekte zorlanıyorlar.
Bizim bildiğimiz Hatmece hepsine güzel derdi,yoksa hesabını ele geçirenler mi oldu?
Aynı tarifi düşünmüşüzAynen ben de.Mesela sonlarda olan bir tarif . Dediğim gibi sonlarda katılmak daha dezavantaj.Neden şimdiye kadar 1.olamadığımı buldum,kesin o yüzden.
PıtırcığımSelenofil Minik kuşummm
kız profiterol de sonda ama oya bakAynı tarifi düşünmüşüz
Sonlarda katılma olayına kesinlikle inanıyorum, oy verenler bakmaktan yorulup yukarıda beğendiği bir tarife oy kullanıyor