- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
13 tane pırlanta gibi insan bana oy vererek dogru yolu buldular ahaha tesekkur ederimmm mutlu ettiniz beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız profiterol de sonda ama oya bak
Tespitlerimi anket bitmesine yakın paylaşıcam canım o konuda da fikrim var
Sebzeler sebzeler seb ze lerrr
Pıtırcığım
Bak sütlü tatlılar bizim kategorimiz olsun dedin DE
yaw yine 22 de kaldım
sebzeler de 22 yi zorlayabilirmiyim sence
biber dolması yapıp risk almasammı acabaTespitlerimi anket bitmesine yakın paylaşıcam canım o konuda da fikrim var
Sebzeler sebzeler seb ze lerrr
biber dolması yapıp risk almasammı acaba
niye tas koyuyon sen benim onume ya neyse ben yine kafamdakini yapıyım bariO dolmalara giriyor deyip şuraya bir taş koyayım
Risk güzeldir, karnıyarık candır altından madalya çıkabilir
Sorun yaşama diye söyledimniye tas koyuyon sen benim onume ya neyse ben yine kafamdakini yapıyım bari
Çekimser olunsa da ,portakalı soydum yapıp ,yine de oy verilmeli ,ben birinde öyle yapmıştım.Yok kız şaka yaptım ama öyle bir şıkta olmalıydı ben düşünüyorum ki çekimserlerin yarısı hiç birini seçerdi:))
Bence yorulma değil.Şimdi aşağıya kadar iniliyor,hepsi güzel,kararsız kalıyor.Tekrar yukarıya çıkıyorseçim için,çok aşağıya inse yine kararsızlık yaşayacağı için yukarıdan birine oy verebiliyor.Ben daha önce öyle yaptığım için demiyorum ,gerçek bakAynı tarifi düşünmüşüz
Sonlarda katılma olayına kesinlikle inanıyorum, oy verenler bakmaktan yorulup yukarıda beğendiği bir tarife oy kullanıyor
Bence olabilir dolmalara girse de.Ona kalırsa kabaktan,patatesten,lahanadan çorba vs de olmaz ,çorbalara giriyor diye.O dolmalara giriyor deyip şuraya bir taş koyayım
sen katılmıycan heraldeSorun yaşama diye söyledim
Sona kalma dikkat et
Çekimser olunsa da ,portakalı soydum yapıp ,yine de oy verilmeli ,ben birinde öyle yapmıştım.
Bence yorulma değil.Şimdi aşağıya kadar iniliyor,hepsi güzel,kararsız kalıyor.Tekrar yukarıya çıkıyorseçim için,çok aşağıya inse yine kararsızlık yaşayacağı için yukarıdan birine oy verebiliyor.Ben daha önce öyle yaptığım için demiyorum ,gerçek bak
Bence olabilir dolmalara girse de.Ona kalırsa kabaktan,patatesten,lahanadan çorba vs de olmaz ,çorbalara giriyor diye.
Sebzelerde katılabilirsem iddialıyım ,tutmayın uleyn beni
sen katılmıycan heralde
etli sebze et yemeklerine girmez ama ya mutlaka tavuk kıyma veya et kullanılcak cunkuTamamen görüntü açısından bahsettim, sebze mi evet sebze, mesela etli bir sebze de yapılabilir ama et yemekleri kategorisine giriyor çok çelişkili bu aşamada tarif seçmek
Bu arada bende iddalıyım
Sende mi iddialısınhevesimi kaçırmasan olmazkatılmasam mı acaba?Tamamen görüntü açısından bahsettim, sebze mi evet sebze, mesela etli bir sebze de yapılabilir ama et yemekleri kategorisine giriyor çok çelişkili bu aşamada tarif seçmek
Bu arada bende iddalıyım
O dolmalara giriyor deyip şuraya bir taş koyayım
Örnek vereyim bebişimetli sebze et yemeklerine girmez ama ya mutlaka tavuk kıyma veya et kullanılcak cunku
Bunlar da olur,börek olmasın yeterÖrnek vereyim bebişim
Mesela güveç yemekleri, orman kebabı bunlar bol sebzeli et yemekleri gel de çık işin içinden
Sende mi iddialısınhevesimi kaçırmasan olmazkatılmasam mı acaba?