• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Yok kız şaka yaptım ama öyle bir şıkta olmalıydı ben düşünüyorum ki çekimserlerin yarısı hiç birini seçerdi:))
Çekimser olunsa da ,portakalı soydum yapıp ,yine de oy verilmeli ,ben birinde öyle yapmıştım.:KK53:

Aynı tarifi düşünmüşüz :KK45:
Sonlarda katılma olayına kesinlikle inanıyorum, oy verenler bakmaktan yorulup yukarıda beğendiği bir tarife oy kullanıyor:işsiz:
Bence yorulma değil.Şimdi aşağıya kadar iniliyor,hepsi güzel,kararsız kalıyor.Tekrar yukarıya çıkıyorseçim için,çok aşağıya inse yine kararsızlık yaşayacağı için yukarıdan birine oy verebiliyor.Ben daha önce öyle yaptığım için demiyorum ,gerçek bak:KK45:
O dolmalara giriyor deyip şuraya bir taş koyayım :duduk:

Risk güzeldir, karnıyarık candır altından madalya çıkabilir :KK45:
Bence olabilir dolmalara girse de.Ona kalırsa kabaktan,patatesten,lahanadan çorba vs de olmaz ,çorbalara giriyor diye.:kk77:

Sebzelerde katılabilirsem iddialıyım ,tutmayın uleyn beni:KK53:

Çekimser olunsa da ,portakalı soydum yapıp ,yine de oy verilmeli ,ben birinde öyle yapmıştım.:KK53:

Bence yorulma değil.Şimdi aşağıya kadar iniliyor,hepsi güzel,kararsız kalıyor.Tekrar yukarıya çıkıyorseçim için,çok aşağıya inse yine kararsızlık yaşayacağı için yukarıdan birine oy verebiliyor.Ben daha önce öyle yaptığım için demiyorum ,gerçek bak:KK45:

Bence olabilir dolmalara girse de.Ona kalırsa kabaktan,patatesten,lahanadan çorba vs de olmaz ,çorbalara giriyor diye.:kk77:

Sebzelerde katılabilirsem iddialıyım ,tutmayın uleyn beni:KK53:

Tamamen görüntü açısından bahsettim, sebze mi evet sebze, mesela etli bir sebze de yapılabilir ama et yemekleri kategorisine giriyor çok çelişkili bu aşamada tarif seçmek:KK45:

Bu arada bende iddalıyım :KK8:

Tamamen görüntü açısından bahsettim, sebze mi evet sebze, mesela etli bir sebze de yapılabilir ama et yemekleri kategorisine giriyor çok çelişkili bu aşamada tarif seçmek:KK45:

etli sebze et yemeklerine girmez ama ya mutlaka tavuk kıyma veya et kullanılcak cunku

Sende mi iddialısın:olamaz:hevesimi kaçırmasan olmaz:63:katılmasam mı acaba?:KK45:

Back