Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şık Yok ama hiç birisini beğenmedim
Şaka yaptığını varsayıyorum, çok güzel tariflerimiz
Çok teşekkür ediyorum sağolunHepsi çok güzel olduğundan seçemedim eşime seçtirdim damat bohçası diyoruz
Neydenbu yarısmayla birlikte artık emin oldum birseylerden
Ahhh canmmm yaaKazen hamileyiz burda dimi yapılır mı bu hepsiiiiiii
bir yarısmacının oyuna acayip sasırdım ben kesinlikle birinci veya ikinci olur diyordum ama cok sonlarda o kisi bilindik tariflerin gercekten sansı daha yuksek ama ben sonraki yarısmada da antin kuntin birseyler yapıcamNeyden
Cok tesekkurlerTabiki ANKARA BURMASI evlendim evleneli gelene gidene yaptığım nerdeyse 50 defa tarifini yazdığım. yedikçe yediren hem hafif hem lezzetli mükemmel bir tatlı
Cok tesekkurler :)Oyum ankara burmasina cok güzel görünüyor bende çok severim ellerinize sağlık
Yarışmaya hoşgeldinbir yarısmacının oyuna acayip sasırdım ben kesinlikle birinci veya ikinci olur diyordum ama cok sonlarda o kisi bilindik tariflerin gercekten sansı daha yuksek ama ben sonraki yarısmada da antin kuntin birseyler yapıcam
Ahhh canmmm yaa
valla ben antin kuntin olmaktan memnunum bizede en vazgecmeyen odulu verilcek seni ezmek gibi olmasın ama senden 1 oy fazlayım ahahahaYarışmaya hoşgeldin
Tahmin ettiğim gibi olacak sonuç, hayırlısı olsun.
Bende antin kuntincilerdenim