- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Yok canim sonraki kategori sebze yemekleri ya borek yapmak olmasin dedi kizlar:))Ne oldu ki kizlar tatli yerine borek mi yapmislar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim sonraki kategori sebze yemekleri ya borek yapmak olmasin dedi kizlar:))Ne oldu ki kizlar tatli yerine borek mi yapmislar
Böyle düşünmene memnun oldum canımBravo sanaFarkındayım zaten takip ediyordum :)
O samimiyeti hissetmeseydim
Hiç bir güç bana is cikisi akşam 10 da tatlı yaptıramazdi
Başlayalım mıEneee baslamamis daha bu gece degilmiydi
BaslayaliiiimmmBaşlayalım mı
Eveeett lütfenBaşlayalım mı
Aslında en belirgin duranlardan biriHem sayı var hem de uzunOylamada kendimi zor buldum
Sapsari parliyo orda tek sayili olan da benim evetAslında en belirgin duranlardan biriHem sayı var hem de uzun
Bir yere kaybolmaz hemen bulunurSapsari parliyo orda tek sayili olan da benim evet
Niye kiz roportajdan sonra korkuyonAma röportajları okuduktan sonra aklımdaki tarife oy vermeye de korkuyorum şimdi.Sütlü tatlılar dedim mi benim en sevdiğim tatlıdır,ama oy versem arkadaşına ,samimi diye veriyor derselergörseli çok güzel olanlar da var ama hiç tatmadım ki çoğunune yapsam ne yapsam
Birkaç tanesi yazmış ki,herkes arkadaşına ,samimi olduğuna oy veriyor demişNiye kiz roportajdan sonra korkuyon
Ya oyle olan da var begendigi icin veren de zaten bildirimler gidince arkadas oyunun anlami kalmiyoBirkaç tanesi yazmış ki,herkes arkadaşına ,samimi olduğuna oy veriyor demiş
Doğru diyorsun,1000 kişiden fazla oy kullanılacak,benim 1 tane oyumdan ne olacak.Kime vereceğimi yazmadan kullanayım madem.O kişi yapmasa ben yapacaktımYa oyle olan da var begendigi icin veren de zaten bildirimler gidince arkadas oyunun anlami kalmiyo