- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Yok canim sonraki kategori sebze yemekleri ya borek yapmak olmasin dedi kizlar:))Ne oldu ki kizlar tatli yerine borek mi yapmislar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim sonraki kategori sebze yemekleri ya borek yapmak olmasin dedi kizlar:))Ne oldu ki kizlar tatli yerine borek mi yapmislar
Böyle düşünmene memnun oldum canımFarkındayım zaten takip ediyordum :)
O samimiyeti hissetmeseydim
Hiç bir güç bana is cikisi akşam 10 da tatlı yaptıramazdi![]()
Başlayalım mıEneee baslamamis dahabu gece degilmiydi
BaslayaliiiimmmBaşlayalım mı![]()
Eveeett lütfenBaşlayalım mı![]()
Aslında en belirgin duranlardan biriOylamada kendimi zor buldum![]()
Sapsari parliyo ordaAslında en belirgin duranlardan biriHem sayı var hem de uzun
![]()
Bir yere kaybolmaz hemen bulunurSapsari parliyo ordatek sayili olan da benim evet
![]()
Niye kiz roportajdan sonra korkuyonAma röportajları okuduktan sonra aklımdaki tarife oy vermeye de korkuyorum şimdi.Sütlü tatlılar dedim mi benim en sevdiğim tatlıdır,ama oy versem arkadaşına ,samimi diye veriyor derseler
görseli çok güzel olanlar da var ama hiç tatmadım ki çoğunu
ne yapsam ne yapsam
![]()
Birkaç tanesi yazmış ki,herkes arkadaşına ,samimi olduğuna oy veriyor demişNiye kiz roportajdan sonra korkuyon
Ya oyle olan da var begendigi icin veren de zaten bildirimler gidince arkadas oyunun anlami kalmiyoBirkaç tanesi yazmış ki,herkes arkadaşına ,samimi olduğuna oy veriyor demiş![]()
Doğru diyorsun,1000 kişiden fazla oy kullanılacak,benim 1 tane oyumdan ne olacakYa oyle olan da var begendigi icin veren de zaten bildirimler gidince arkadas oyunun anlami kalmiyo![]()