- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Tabi ki ama yinede yönetimin kararı sonuçta bakalım ne olacakHerşeyden şikayet eder gibi görünmek istemezdim ama düzeltilmesi gerekiyor diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki ama yinede yönetimin kararı sonuçta bakalım ne olacakHerşeyden şikayet eder gibi görünmek istemezdim ama düzeltilmesi gerekiyor diye düşünüyorum
nevreste dovcek bizi bencede
ben kuzenim yazmıs diycem kızarsaKıyamaz ki bize
Ben kimin üstüne atsam acepben kuzenim yazmıs diycem kızarsa
Bende borek konusuna cok sasirdim açıkçası... ne bilim el acmasi ispanakli borek varken kac kisi türlü yemegine oy verir bilemedim acikcasi :)Tabi ki ama yinede yönetimin kararı sonuçta bakalım ne olacak
ben kuzenim yazmıs diycem kızarsa
yaa çok tatli
Cok güldüm buna yaaNevrestee gelip
De gedin ula hepinizi kovirem
Derse grev için başka bir topikte toplanalimm
İlk fotolar koyulduğunda sadece tabaklar vardı, sunumlar yani
Sonradan eklenmiş bazı tatlıların tamamı.
Belki üyeler o şekilde görünsün istemiş olabilirler :)
deynepnaz bu konuya parnak basmayacaktın
Hemen ekliyorum canım
Ben size kıyamam burası sizinle var siz olmazsanız ne yaparımNevrestee gelip
De gedin ula hepinizi kovirem
Derse grev için başka bir topikte toplanalimm
Güle güle kullan canım
Ne diyorsunuz börekleri kabul etmeyelim mi
Ahh benim bu dilim ,pardon bu parnaklarım,aklıma geleni yazmadan duramıyorum
Fena mı oluyor ,herkes bu sayede düşündüklerini yazıyor.Bak sebzelerde börek yapılır endişesi varmış,ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa,KKdakiler yazışa yazışa anlaşır,Nevoş gelirse benim hiç birşeyden haberim yok,kendimi mikser gibi hissettim.
Bence etmeyelim.Mis gibi börek varken ,kim kapuskaya ,türlüye ,pırasaya oy verirNe diyorsunuz börekleri kabul etmeyelim mi
O zaman börek yapanların konusunu taşırımBence etmeyelim.Mis gibi börek varken ,kim kapuskaya ,türlüye ,pırasaya oy verir