Tabi ki ama yinede yönetimin kararı sonuçta bakalım ne olacakHerşeyden şikayet eder gibi görünmek istemezdim ama düzeltilmesi gerekiyor diye düşünüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki ama yinede yönetimin kararı sonuçta bakalım ne olacakHerşeyden şikayet eder gibi görünmek istemezdim ama düzeltilmesi gerekiyor diye düşünüyorum![]()
ben kuzenim yazmıs diycem kızarsaKıyamaz ki bize![]()
Ben kimin üstüne atsam acepben kuzenim yazmıs diycem kızarsa![]()
Bende borek konusuna cok sasirdim açıkçası... ne bilim el acmasi ispanakli borek varken kac kisi türlü yemegine oy verir bilemedim acikcasi :)Tabi ki ama yinede yönetimin kararı sonuçta bakalım ne olacak![]()
Cok güldüm buna yaaNevrestee gelip
De gedin ula hepinizi kovirem
Derse grev için başka bir topikte toplanalimm![]()
İlk fotolar koyulduğunda sadece tabaklar vardı, sunumlar yani
Sonradan eklenmiş bazı tatlıların tamamı.
Belki üyeler o şekilde görünsün istemiş olabilirler :)
deynepnaz bu konuya parnak basmayacaktın
![]()
Hemen ekliyorum canım
Ben size kıyamam burası sizinle var siz olmazsanız ne yaparımNevrestee gelip
De gedin ula hepinizi kovirem
Derse grev için başka bir topikte toplanalimm![]()
Güle güle kullan canım
Ne diyorsunuz börekleri kabul etmeyelim mi
Ahh benim bu dilim ,pardon bu parnaklarım,aklıma geleni yazmadan duramıyorum
Fena mı oluyor ,herkes bu sayede düşündüklerini yazıyor.Bak sebzelerde börek yapılır endişesi varmış,ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa,KKdakiler yazışa yazışa anlaşır,Nevoş gelirse benim hiç birşeyden haberim yok
,kendimi mikser gibi hissettim.
![]()
Bence etmeyelim.Mis gibi börek varken ,kim kapuskaya ,türlüye ,pırasaya oy verirNe diyorsunuz börekleri kabul etmeyelim mi![]()
O zaman börek yapanların konusunu taşırımBence etmeyelim.Mis gibi börek varken ,kim kapuskaya ,türlüye ,pırasaya oy verir![]()