Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sunumcuyum en basında cunku ben bir yemegi goruntusune gore yerim genelde bana o goruntu iyi gelmelı
mesela bana hic yemedigim bir sebzeyi cok guzel bir sunumla yedirebiliyorlar
seninkinin goruntusude cok hosuma gitti yeerim onuda![]()
kazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gittiBenim için damak tadı önemli, sunumu da etkili tabiki kazandibine gitti oyum, hem en sevdiğim tatlıdır hem de kıvamını başarılı buldum, benim tarzıma yakın bir tarif
Tatlımı beğenmene çok sevindim canım benim hemşerim![]()
Off yarama tuz bastın, ben salata yapmayı beceremiyorum, hayatımda sayılı kere yapmışımdır,hiç tutturamıyorumkazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gittiben salata bile yaparken mutlaka renkli birsey katarım icine ya kırmızı lahana ya havuc ya domates sırf yesillik olmaz
![]()
niye kız sosunumu tutturamıyosunOff yarama tuz bastın, ben salata yapmayı beceremiyorum, hayatımda sayılı kere yapmışımdır,hiç tutturamıyorum![]()
Her kategoride çok güzel tariflerle yarışıyoruz, seçmek gerçekten zor haklısınız :)Çok acımasız bir oylama olmuş. Hepsi süper ötesi neye oy vereceğimi şaşırdım.
niye kız sosunumu tutturamıyosun
Daha yeni başladık![]()
Bildirim gitsin karışır buralarHic mi trilece seven yokmus yaww![]()
HahahahaBildirim gitsin karışır buralar![]()
Şimdiden kestirmek biraz zor, değişik sonuçlar da çıkabiliyorHahahaha
ayyy hadi bakalim![]()
evet bildirimle zaten belli oluyor suan 0 oyu olan hepimizi yiyebilir mesela![]()
gecen seferde oldu ya aynısı oyuzden kimse sevinmesin uzulmesin o bildirimler bi gitsin hele gorucezdiyorsun
![]()
Bekliyoruz, geleceklergecen seferde oldu ya aynısı oyuzden kimse sevinmesin uzulmesin o bildirimler bi gitsin hele gorucez![]()