Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sunumcuyum en basında cunku ben bir yemegi goruntusune gore yerim genelde bana o goruntu iyi gelmelı
mesela bana hic yemedigim bir sebzeyi cok guzel bir sunumla yedirebiliyorlar
seninkinin goruntusude cok hosuma gitti yeerim onuda
kazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gitti ben salata bile yaparken mutlaka renkli birsey katarım icine ya kırmızı lahana ya havuc ya domates sırf yesillik olmazBenim için damak tadı önemli, sunumu da etkili tabiki kazandibine gitti oyum, hem en sevdiğim tatlıdır hem de kıvamını başarılı buldum, benim tarzıma yakın bir tarif
Tatlımı beğenmene çok sevindim canım benim hemşerim
Off yarama tuz bastın, ben salata yapmayı beceremiyorum, hayatımda sayılı kere yapmışımdır,hiç tutturamıyorumkazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gitti ben salata bile yaparken mutlaka renkli birsey katarım icine ya kırmızı lahana ya havuc ya domates sırf yesillik olmaz
niye kız sosunumu tutturamıyosunOff yarama tuz bastın, ben salata yapmayı beceremiyorum, hayatımda sayılı kere yapmışımdır,hiç tutturamıyorum
Her kategoride çok güzel tariflerle yarışıyoruz, seçmek gerçekten zor haklısınız :)Çok acımasız bir oylama olmuş. Hepsi süper ötesi neye oy vereceğimi şaşırdım.
niye kız sosunumu tutturamıyosun
Daha yeni başladık
Hic mi trilece seven yokmus yaww
Bildirim gitsin karışır buralarHic mi trilece seven yokmus yaww
HahahahaBildirim gitsin karışır buralar
Şimdiden kestirmek biraz zor, değişik sonuçlar da çıkabiliyorHahahaha
ayyy hadi bakalim
diyorsunevet bildirimle zaten belli oluyor suan 0 oyu olan hepimizi yiyebilir mesela
gecen seferde oldu ya aynısı oyuzden kimse sevinmesin uzulmesin o bildirimler bi gitsin hele gorucezdiyorsun
Bekliyoruz, geleceklergecen seferde oldu ya aynısı oyuzden kimse sevinmesin uzulmesin o bildirimler bi gitsin hele gorucez