• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
bende sunumcuyum en basında cunku ben bir yemegi goruntusune gore yerim genelde bana o goruntu iyi gelmelı:KK45:
mesela bana hic yemedigim bir sebzeyi cok guzel bir sunumla yedirebiliyorlar :KK53:
seninkinin goruntusude cok hosuma gitti yeerim onuda:KK53:

Benim için damak tadı önemli, sunumu da etkili tabiki kazandibine gitti oyum, hem en sevdiğim tatlıdır hem de kıvamını başarılı buldum, benim tarzıma yakın bir tarif:KK200:

Tatlımı beğenmene çok sevindim canım benim hemşerim :KK60:

Benim için damak tadı önemli, sunumu da etkili tabiki kazandibine gitti oyum, hem en sevdiğim tatlıdır hem de kıvamını başarılı buldum, benim tarzıma yakın bir tarif:KK200:

Tatlımı beğenmene çok sevindim canım benim hemşerim :KK60:
kazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gitti:21: ben salata bile yaparken mutlaka renkli birsey katarım icine ya kırmızı lahana ya havuc ya domates sırf yesillik olmaz:KK45:

kazandibi bende severim ama az cok beni cozmussundur sunumlarımdan da ben suslu puslu seyleride severim seninkide oyleydi hosuma gitti:21: ben salata bile yaparken mutlaka renkli birsey katarım icine ya kırmızı lahana ya havuc ya domates sırf yesillik olmaz:KK45:
Off yarama tuz bastın, ben salata yapmayı beceremiyorum, hayatımda sayılı kere yapmışımdır,hiç tutturamıyorum :kızgın:o_O

Back