• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Hepsi birbirinden güzel tatlılar herkesin ellerine kollarına sağlık Allah bereketler versin yemiş gibi oldum bakarken bende katılacaktım ama malum bebek olunca yetişemedim bidaki yarışmaya kısmetse çok eğlenceli bi etkinlik keşke herkes birinci olabilse çnki gerçekten hepsi çok güzel
Çok teşekkür ederim çok ama çok mutlu ettiniz :KK200::dondurma:

hangisi kolaydı:KK53: bi tanesine de soyle 2-3 kisi katılalım ya:halay:ilk uce girdim diye sevinirim
Genel olarak pratik tarifler vardı, ben damak tadıma göre oy kullanıyorum, sunum ondan sonra geliyor benim için :KK45:
Ortaklığı deynep ablama da teklif etmiştim, hala teklifim geçerli :KK53:
Bu arada oyunu bana vermişsin,tıklayan ellerin dert görmesin bebeğim :KK60: teşekkür ederim :KK200:

Aralarında kayboldum
Ankara burmasına verdim
Tadını severim
Memleketimin adını taşıyor
Daha ne olsun :KK49:

Genel olarak pratik tarifler vardı, ben damak tadıma göre oy kullanıyorum, sunum ondan sonra geliyor benim için :KK45:
Ortaklığı deynep ablama da teklif etmiştim, hala teklifim geçerli :KK53:
Bu arada oyunu bana vermişsin,tıklayan ellerin dert görmesin bebeğim :KK60: teşekkür ederim :KK200:
bende sunumcuyum en basında cunku ben bir yemegi goruntusune gore yerim genelde bana o goruntu iyi gelmelı:KK45:
mesela bana hic yemedigim bir sebzeyi cok guzel bir sunumla yedirebiliyorlar :KK53:
seninkinin goruntusude cok hosuma gitti yeerim onuda:KK53:

Back