- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Tüm yarışmacılara başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm yarışmacılara başarılar dilerim
Sen ancak siyasette dolaşırsınBanlanırsan dönüşte seni buraya almayacağızYada dur bir şartla alırızAnaa ben unuttum başarılar dilemeyi ama hep konularına yazıp dilemiştim.Kızlar hepinize başarılar dilerim.
O şartın ne olduğunu bildiğim için sormuyorumSen ancak siyasette dolaşırsınBanlanırsan dönüşte seni buraya almayacağızYada dur bir şartla alırız
Evet haklilar sebzede bokek ne alaka hamurisine giriyorYok canim sonraki kategori sebze yemekleri ya borek yapmak olmasin dedi kizlar:))
Çok teşekkür ederim çok ama çok mutlu ettinizHepsi birbirinden güzel tatlılar herkesin ellerine kollarına sağlık Allah bereketler versin yemiş gibi oldum bakarken bende katılacaktım ama malum bebek olunca yetişemedim bidaki yarışmaya kısmetse çok eğlenceli bi etkinlik keşke herkes birinci olabilse çnki gerçekten hepsi çok güzel
Rica ederimÇok teşekkür ederim çok ama çok mutlu ettiniz
hangisi kolaydı bi tanesine de soyle 2-3 kisi katılalım yailk uce girdim diye sevinirimBütün herekese başarılar diliyorum, çok zorlu bir kategori olacak gibime geliyor, hayırlısı olsun
Genel olarak pratik tarifler vardı, ben damak tadıma göre oy kullanıyorum, sunum ondan sonra geliyor benim içinhangisi kolaydı bi tanesine de soyle 2-3 kisi katılalım yailk uce girdim diye sevinirim
Daha yeni başladıkNeeee sıfır oy muuuu, zalımsınız
bende sunumcuyum en basında cunku ben bir yemegi goruntusune gore yerim genelde bana o goruntu iyi gelmelıGenel olarak pratik tarifler vardı, ben damak tadıma göre oy kullanıyorum, sunum ondan sonra geliyor benim için
Ortaklığı deynep ablama da teklif etmiştim, hala teklifim geçerli
Bu arada oyunu bana vermişsin,tıklayan ellerin dert görmesin bebeğim teşekkür ederim