- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
1.sayfada kurallarda yazsanız.Zaten katılmak isteyen uğruyor.Bizlerde yazarız.O zaman börek yapanların konusunu taşırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.sayfada kurallarda yazsanız.Zaten katılmak isteyen uğruyor.Bizlerde yazarız.O zaman börek yapanların konusunu taşırım
Tamam inşaallah1.sayfada kurallarda yazsanız.Zaten katılmak isteyen uğruyor.Bizlerde yazarız.
Yarin masayi hazirlarim foto paylasicam zaten harika bir kahvalti takimi canm sagolasinGule gule kullan canim cok merak ettim
Bu sunum çok güzel olacak merakla bekliyorumYarin masayi hazirlarim harika bir kahvalti takimi canm sagolasin
Yani millet borek acsa yarisma icim ve boreklerin kabul edilmedigini gorse hos olmaz bence :)1.sayfada kurallarda yazsanız.Zaten katılmak isteyen uğruyor.Bizlerde yazarız.
AynencanmBu sunum çok güzel olacak merakla bekliyorum
Ne oldu ki kizlar tatli yerine borek mi yapmislarYani millet borek acsa yarisma icim ve boreklerin kabul edilmedigini gorse hos olmaz bence :)
Hemen ekliyorum canım
Ben kapuska yapmiycam bana verirlerBence etmeyelim.Mis gibi börek varken ,kim kapuskaya ,türlüye ,pırasaya oy verir
Canım bundan sonra sebze yemekleri yapılacakNe oldu ki kizlar tatli yerine borek mi yapmislar
Rica ederim canımİsteyen varsa ekleme yapabilirimCanim yaa teşekkür ederim ama ben şaka yapmistım
Zeynep hepimize gaz verince hızımi alamadım
yoksa benim tek dilim tatlım hepişine kafa tutardi
Gerci baktım şimdi fena da olmamış
Ben size kıyamam burası sizinle var siz olmazsanız ne yaparım
Hahaha yok canm o hamurisine giriyor ama sebze yemeginde boregin ne isi varborek gorunce zaten hemen oy veriyor herkeshamuru ne seviyoruz yawwCanım bundan sonra sebze yemekleri yapılacak
Hanımlar diyor ki :Sebze yemeklerinde ya sebzeli börek yapılırsa
Ahh benim bu dilim ,pardon bu parnaklarım,aklıma geleni yazmadan duramıyorum
Fena mı oluyor ,herkes bu sayede düşündüklerini yazıyor.Bak sebzelerde börek yapılır endişesi varmış,ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa,KKdakiler yazışa yazışa anlaşır,Nevoş gelirse benim hiç birşeyden haberim yok,kendimi mikser gibi hissettim.
İnşaallah bundan sonra hep birlikte oluruz canımŞuan çok gibi görünmesekte aslında bayağı kalabalık,samimi bir ekip var burada
Bende açıkçası yeni olduğum halde çok sevdim hem yarışmayı, hem sizleri..
Evet hayali arkadas hesabi ama yureklerimiz birİnşaallah bundan sonra hep birlikte oluruz canımŞuan çok gibi görünmesekte aslında bayağı kalabalık,samimi bir ekip var burada
Aklımız fikrimiz hamur işindeHahaha yok canm o hamurisine giriyor ama sebze yemeginde boregin ne isi varborek gorunce zaten hemen oy veriyor herkeshamuru ne seviyoruz yaww
Aynen canım yüreklerimiz birEvet hayali arkadas hesabi ama yureklerimiz bir
İnşaallah bundan sonra hep birlikte oluruz canımŞuan çok gibi görünmesekte aslında bayağı kalabalık,samimi bir ekip var burada