- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Çok yakında( bu gece)Hani oylama nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yakında( bu gece)Hani oylama nerde
1 patlıcan, 1 domates, 2 soğan ver abi
Çok yakında( bu gece)
Bugun de oğlum annemler de kalacak
Erken yatarım diyordum :)
ben bildirim gidincede pek birsey bekleyemiyorum kendi acımdanBu geceden pek bir sonuç belli olmuyor, tek tük oy geliyor genelde. Bildirim gitsin coşalım
Bu şekilde bakarsa yavaş yavaş tezgahtan uzaklaşırım, pazarcıya da yazık
ben bildirim gidincede pek birsey bekleyemiyorum kendi acımdan
ben bildirim gidincede pek birsey bekleyemiyorum kendi acımdan
Bu geceden pek bir sonuç belli olmuyor, tek tük oy geliyor genelde. Bildirim gitsin coşalım
bende 3-5 oy alırsam sevinicemya bende iddialı değilim :)
İlk yarışmada 22 oy almıştım, şuan hedef üstüne çıkmak sadece
kız ne biliyim hic umudum yok bak biliyosun beni gecen yarısmada hergun girip hadi baslasın derdim bu sefer oyle degil coktum resmenUmut kaybetmek yok
Süper oylar alacaksın, bana güven
Kurabiyelerde bende bi yıkılmıştımya bende iddialı değilim :)
İlk yarışmada 22 oy almıştım, şuan hedef üstüne çıkmak sadece
Makyaj topiği açarız bizde napalım, ordan bir madalya kaparız belkikız ne biliyim hic umudum yok bak biliyosun beni gecen yarısmada hergun girip hadi baslasın derdim bu sefer oyle degil coktum resmen
Kurabiyelerde bende bi yıkılmıştım
Sona kalan dona kalırmış malum
ya evet makyaj yarısmasıda olsun litfeeeen yetkililere sesleniyoruzMakyaj topiği açarız bizde napalım, ordan bir madalya kaparız belki
Bayağı oy alacağın kesin,görüntü başarılı.Bir de tadını bilsekSessiz ve derinden geliyorum
Önce 22- 50- sonra 75, en son 100 ler
22 üstü her sonuç kabulumdur
Sessiz ve derinden geliyorum
Önce 22- 50- sonra 75, en son 100 ler
22 üstü her sonuç kabulumdur
Kesinlikle olsun.O zaman hepinizi görmüş oluruzya evet makyaj yarısmasıda olsun litfeeeen yetkililere sesleniyoruz