- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Bayağı oy alacağın kesin,görüntü başarılı.Bir de tadını bilsek
Ciddi misin yaa :)
Diğerlerinin yanında sönük kaldığını düşünüyorum ben hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı oy alacağın kesin,görüntü başarılı.Bir de tadını bilsek
Kimdiki bölüm yetkilisi çağıralım, duyun sesimiziya evet makyaj yarısmasıda olsun litfeeeen yetkililere sesleniyoruz
Sadece göz makyajı olursaKesinlikle olsun.O zaman hepinizi görmüş oluruz
Ben düşüşteyim, zirvede bıraktım sanırım 132 başladım , en son 20
Sunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.Ben düşüşteyim, zirvede bıraktım sanırım 132 başladım , en son 20
En sondaydım beni görmedilermay gat
Hiç olmuş mu şimdi sana 20
Sunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
Seni değil kurabiyeni göremedik bayağı küçüktüEn sondaydım beni görmediler
Doğru diyorsun ablacım , fotoğraflama konusunda pek başarılı değilim anlamıyorum fazla, inşallah ilerde daha güzel çekimlerle katılırımSunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
Senin dilimin yine büyük olmuşçoğu tarif dediğim gibi.Bütün hali daha cazip,arka plana konulmalıydı,insanın gözünü doyurmalıydıEvet tatlının tamamı göze daha tok geliyor
Bizim kiler tek başına tabakta cılız kaldı
Makarnalarda sunumun çok başarılıydı amaDoğru diyorsun ablacım , fotoğraflama konusunda pek başarılı değilim anlamıyorum fazla, inşallah ilerde daha güzel çekimlerle katılırım
Ah bu telefon yok mu kırpa kırpa resim kalmadı, bir türlü yükleyemedim, çok talihsizimSeni değil kurabiyeni göremedik bayağı küçüktü
Senin dilimin yine büyük olmuşçoğu tarif dediğim gibi.Bütün hali daha cazip,arka plana konulmalıydı,insanın gözünü doyurmalıydı
Teşekkür ederim doğaçlama yapmıştımMakarnalarda sunumun çok başarılıydı ama
Talihsizmiş peehhhİlk katıldığı yarışmada madalyayı kaptı,talihsizlikten bahsediyorAh bu telefon yok mu kırpa kırpa resim kalmadı, bir türlü yükleyemedim, çok talihsizim
200leri görmüş uyeyimSessiz ve derinden geliyorum
Önce 22- 50- sonra 75, en son 100 ler
22 üstü her sonuç kabulumdur
Tabağın arkasına koyamayacağına göre
200leri görmüş uyeyim
Tabağın arkasına koyamayacağına göre