- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Bayağı oy alacağın kesin,görüntü başarılı.Bir de tadını bilsek![]()
Ciddi misin yaa :)
Diğerlerinin yanında sönük kaldığını düşünüyorum ben hahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı oy alacağın kesin,görüntü başarılı.Bir de tadını bilsek![]()
Kimdiki bölüm yetkilisi çağıralım, duyun sesimiziya evet makyaj yarısmasıda olsun litfeeeen yetkililere sesleniyoruz![]()
Sadece göz makyajı olursaKesinlikle olsun.O zaman hepinizi görmüş oluruz![]()
Ben düşüşteyim, zirvede bıraktım sanırım 132 başladım , en son 20![]()
Sunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.Ben düşüşteyim, zirvede bıraktım sanırım 132 başladım , en son 20![]()
En sondaydım beni görmedilermay gat
Hiç olmuş mu şimdi sana 20![]()
Sunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
Seni değil kurabiyeni göremedikEn sondaydım beni görmediler![]()
Doğru diyorsun ablacım , fotoğraflama konusunda pek başarılı değilim anlamıyorum fazla, inşallah ilerde daha güzel çekimlerle katılırımSunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
Senin dilimin yine büyük olmuşEvet tatlının tamamı göze daha tok geliyor
Bizim kiler tek başına tabakta cılız kaldı![]()
![]()
Makarnalarda sunumun çok başarılıydı amaDoğru diyorsun ablacım , fotoğraflama konusunda pek başarılı değilim anlamıyorum fazla, inşallah ilerde daha güzel çekimlerle katılırım![]()
Ah bu telefon yok mu kırpa kırpa resim kalmadı, bir türlü yükleyemedim, çok talihsizimSeni değil kurabiyeni göremedikbayağı küçüktü
![]()
Senin dilimin yine büyük olmuşçoğu tarif dediğim gibi.Bütün hali daha cazip,arka plana konulmalıydı,insanın gözünü doyurmalıydı
![]()
Teşekkür ederimMakarnalarda sunumun çok başarılıydı ama
Talihsizmiş peehhhAh bu telefon yok mu kırpa kırpa resim kalmadı, bir türlü yükleyemedim, çok talihsizim![]()
200leri görmüş uyeyimSessiz ve derinden geliyorum
Önce 22- 50- sonra 75, en son 100 ler![]()
22 üstü her sonuç kabulumdur![]()
![]()
Tabağın arkasına koyamayacağına göre
200leri görmüş uyeyim![]()
Tabağın arkasına koyamayacağına göre![]()