- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Bu dahakine yükselir merak etmeyavaş gelin ulen
Ne yani 22 ile başlayan bir ben miyim
Yazıklar olsun bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dahakine yükselir merak etmeyavaş gelin ulen
Yazıklar olsun bana
Sen de cimri olmasaydın o zaman.Kurabiyenin yanında ne çay ne kahve vardıyavaş gelin ulen
Yazıklar olsun bana
okypete miydi nicki tam hatırlayamıyorum oydu ama oda yok artık marga mı acaba simdiki yetkiliKimdiki bölüm yetkilisi çağıralım, duyun sesimizi
Çok özenmiştim tarifeTalihsizmiş peehhhİlk katıldığı yarışmada madalyayı kaptı,talihsizlikten bahsediyor
Sen de cimri olmasaydın o zaman.Kurabiyenin yanında ne çay ne kahve vardı
benimkin de dilim halinde sunum yapmam sarttı ehehe altının gozukmesi acısınındanSunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
Yemek topiğinde makyaj bölümünü mü etiketleyeceksinizo bölüme gidip talep etseniz daha iyi olmaz mı?okypete miydi nicki tam hatırlayamıyorum oydu ama oda yok artık marga mı acaba simdiki yetkili
@Margarikotin bir soralımokypete miydi nicki tam hatırlayamıyorum oydu ama oda yok artık marga mı acaba simdiki yetkili
Madalyadan umudumuzu kesince o tarafa göz koyalım dedikYemek topiğinde makyaj bölümünü mü etiketleyeceksinizo bölüme gidip talep etseniz daha iyi olmaz mı?
Böyle bakmamak lazım, bende tüm halinin konulmasına karşıyım haksızlık oluyor, sonuçta pasta kategorisi degilki tümü konulsun, içi gorunmeli, bana kalsa sadece servis halinde olan sunumları kabul ederim, gerisi haksızlığa giriyor, yoksa dışı cilalayip kazanmak çok kolaySunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
Kız sen nasıl böyle bir yorum yazabiliyorsun , git utan'da gelMadalyadan umudumuzu kesince o tarafa göz koyalım dedik
suan burası revacta ya ondan makyaj bolumu tenhaYemek topiğinde makyaj bölümünü mü etiketleyeceksinizo bölüme gidip talep etseniz daha iyi olmaz mı?
Dur hemen geliyorumKız sen nasıl böyle bir yorum yazabiliyorsun , git utan'da gel
Ya tatlı pasta görünümündeyseBöyle bakmamak lazım, bende tüm halinin konulmasına karşıyım haksızlık oluyor, sonuçta pasta kategorisi degilki tümü konulsun, içi gorunmeli, bana kalsa sadece servis halinde olan sunumları kabul ederim, gerisi haksızlığa giriyor, yoksa dışı cilalayip kazanmak çok kolay
suan burası revacta ya ondan makyaj bolumu tenha
Böyle bakmamak lazım, bende tüm halinin konulmasına karşıyım haksızlık oluyor, sonuçta pasta kategorisi degilki tümü konulsun, içi gorunmeli, bana kalsa sadece servis halinde olan sunumları kabul ederim, gerisi haksızlığa giriyor, yoksa dışı cilalayip kazanmak çok kolay
senle ben katılırız sadeceBir bakımlı biz miyiz ne
Ne değişir?Ya tatlı pasta görünümündeyse
Bu benim fikrim, başkasına göre yanlış dusunuyor olabilirim. Benim bakış açıma göre öyle.İlk fotolar koyulduğunda sadece tabaklar vardı, sunumlar yani
Sonradan eklenmiş bazı tatlıların tamamı.
Belki üyeler o şekilde görünsün istemiş olabilirler :)
deynepnaz bu konuya parnak basmayacaktın
O zaman hangi tatlının kategoriye uyumlu olup olmadığıyla ilgili bilgilendirme olsa iyi olur, tatlıdan tatlıya farkediyor çünkü, ben iki sunumun da koyulması taraftarıyımNe değişir?
Bir yere gittiğinde cheesecake istediğinde önüne nasıl geliyor?
Bence pasta kategorisi dışında olmamalı, normal yemek yarışmalarda da tabakta sunulur zaten, dilim olarak. Başkalarına haksızlık. Tabi bu benim fikrim. Rahatsız olduğum konu.