• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Sunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
benimkin de dilim halinde sunum yapmam sarttı ehehe altının gozukmesi acısınından:KK53:

Sunumlarda ne yanlış yapılmış biliyor musunuz ?Bütün haldeyken tatlılar çok güzel duruyor.Sunumları dilim halinde yapılmış.Laz böreği tatlısı gibi ,arka planda geri kalan da dursa eminim ki daha fazla görsele hitap ederdi.
Böyle bakmamak lazım, bende tüm halinin konulmasına karşıyım haksızlık oluyor, sonuçta pasta kategorisi degilki tümü konulsun, içi gorunmeli, bana kalsa sadece servis halinde olan sunumları kabul ederim, gerisi haksızlığa giriyor, yoksa dışı cilalayip kazanmak çok kolay :KK66:

Böyle bakmamak lazım, bende tüm halinin konulmasına karşıyım haksızlık oluyor, sonuçta pasta kategorisi degilki tümü konulsun, içi gorunmeli, bana kalsa sadece servis halinde olan sunumları kabul ederim, gerisi haksızlığa giriyor, yoksa dışı cilalayip kazanmak çok kolay :KK66:
Ya tatlı pasta görünümündeyse :KK14:

İlk fotolar koyulduğunda sadece tabaklar vardı, sunumlar yani
Sonradan eklenmiş bazı tatlıların tamamı.
Belki üyeler o şekilde görünsün istemiş olabilirler :)

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bu konuya parnak basmayacaktın :D

Ya tatlı pasta görünümündeyse :KK14:
Ne değişir?
Bir yere gittiğinde cheesecake istediğinde önüne nasıl geliyor?
Bence pasta kategorisi dışında olmamalı, normal yemek yarışmalarda da tabakta sunulur zaten, dilim olarak. Başkalarına haksızlık. Tabi bu benim fikrim. Rahatsız olduğum konu.

Ne değişir?
Bir yere gittiğinde cheesecake istediğinde önüne nasıl geliyor?
Bence pasta kategorisi dışında olmamalı, normal yemek yarışmalarda da tabakta sunulur zaten, dilim olarak. Başkalarına haksızlık. Tabi bu benim fikrim. Rahatsız olduğum konu.
O zaman hangi tatlının kategoriye uyumlu olup olmadığıyla ilgili bilgilendirme olsa iyi olur, tatlıdan tatlıya farkediyor çünkü, ben iki sunumun da koyulması taraftarıyım :KK45:

Back